- 2022. 10. 15.
- 2
- 1
Neved:
< Taylor Moon >
A ban időpontja:
< 2022-07-21 19:47:47 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Jake >
A ban oka:
< Adminisztrátor félrevezetése >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Először is tisztázni szeretném magam (nem mintha számítana most már gondolom) hogy "barátom" miatt lettem bannolva. Egésznap a szerveren voltam, elvoltam... Full legállis karaktert RPztem, míg haverom csak rabolni akart, nonozni stb.. Én nem mentem bele, csak 1 rablásba amit szintén ő talált ki. Én belementem, csak ugye nem volt előrp-m, és én napokig azt mondtam haveromnak van, és egyébként tényleg neki volt csak ő egy lusta disznó volt, és hiába mondtam neki hogy küldje már el mert én fogok bannolva lenni.. Nem küldte el, és Jake meg tőlem kérte az előrp-t. Megszívtam... Mást nem tudnák erre mondani. Amit tudok biztosra írni hogy megváltoztam, felnőttem, és érettebb fejjel nézek a dolgok elé, mint akkor. Szeretnék újra RPz-ni az igaz barátaimmal, és nem olyannal aki miatt bannolva lettem az egyetlentől amit tényleg szerettem, ha kell mint utolsó esélyes, vagy jail fejében. Akár dumálni is jó lenne veled Jake, csak kérlek mondd el hol tudlak téged elérni, és milyen időben. >
Utoljára szerkesztve: