- 2019. 12. 26.
- 76
- 46
- V4 karakter
- Davis R Gambino
- LV karakter
- Taylor Escobar
- V2 karakter
- Taylor Jacson
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Szaniszlai Levente >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Szaniszlai Levinek hivnak 16 eves vagyok,Nagyon szeretek segiteni masoknak.Tudok csapatban dolgozni,Szeretek is.Romaniaban elek,Elektronika szakmat tanulok.>
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 28(12000) >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/0hqkcdN >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
<Szeretnek a Frakcioban Tag lenni.Ki szeretnem probalni hogy milyen a nav.Szeretnek egy Frakcio reszese lenni/Uj Baratokat megismerni.>
[#6] Miért téged válasszunk?
<Tudok Csapatban dolgozni,Megbizhato agyok,>
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< nem voltam.>
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?
<A Nav feladata az hogy Az adocsalasokat szurje,Korozot embereket elkapjon,Vedje a civileket. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
<Hetkoznap 2,3 ora/Hetvegen 8 ora. >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
<Mindenhez Pozitivan alok hozza.Nagyon kedves vagyok.Jo tulajdonsagaim:Jo szivu vagyok,Segitokesz,Turelmes.Rosz tulajdonsagaim:Nem szeretem ha kibeszelnek.Ha eljatszak elotem azt hogy megfelelek es a hatam mogot pedig kinevetnek.>
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
<A legfontosabb a csapatmunka.Tudok csapatban dolgozni.Megtanitot az elet ra.>
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
<A kor nem nagyon szamit,Inkab a tudas. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Taylor Jacson >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Loss Santos:1999.01.05 >
[#3] Anyja neve:
<Elisabet Jacson >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
<https://imgur.com/a/8l9hFeR >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
<Banyasz. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
<Megbizhato vagyok,Szeretek csapatban dolgozni.Egy tisztelet tudo ember vagyok. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
<A nav feladata az hogy az adocsalasokat megeloze,Bunozoket lekapcsolja,Hatar elenorzeseket tartson. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
<Mindent kihozok magambol hogy a leheto legjobb eredmenyt tudjam leadni.Nem tervezek elore majd a sors elhoza. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Taylor Jacsona nevem 19 eves vagyok.Nagyon szeretek Masokon segiteni.Soha sem sirok azert ha nekem faj valami.Megoszot vagyok ha valami a szivemen az a szamon is.Barki segitseget ker tolem en segitek.A kedvec Sporton az a foci. >