- 2023. 07. 17.
- 25
- 9
- V4 karakter
- Taylor Conor
A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Taylor Conor
- Születési neve: Taylor Conor
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos,1998.0
- Anyja neve: Lilly Roger
- Személyi igazolvány száma: 424381RU
- Vezetői engedély száma: 800125DD
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-77-212-4868, Taylorcon@gmail
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Los Santos
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Angel Pine Jinkyard Service(szervízmester),See City Honvédség(szakaszvezető)
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Igen voltam már korábban a Angel Pine Jinkyard Service alkalmazottja is ahol Szervízmesteri beosztást értem el.Illetve tartózkodtam a See City Honvédgében is ahol pedig szakaszvezetői poziciót teljesítettem.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Rugalmas vagyok,kemény de mégis engedékeny az emberekkel.Jól tudom magamat fegyelmezni bármilyen szituációban.Amit elkezdek azt nem hagyom annyiba,és megpróbálom a legöbbet kihozni belőle.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Szerintem egy igazán rugalmas kis munka tele kalandokkal.Én szerenék egy magasabb pozicciót beteljesíteni a közeljövőben.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Zalánnak hívnak 17 éves vagyok.Egy borsodi kisvárosban élek a szüleimmel és ide is járok iskolába.Hobbiszerűen kerékpározni és száítógépen játszani barátokkal.Rendészeti Technikumba járok,de nem ezen az úton szeretnék továbbhaladni.Sportszerűen focizom immár 10 éve,a mellettünk lévő kis városban.Kapus szerepet töltök be ahol szerintem elég jól csinálom a teendőmet.Ha úgy akad szabadidőmben öcsémet szoktam edzeni mivel ő is kapus szeretne lenni a közeljövőben.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? V4 en kezdtem el játszani tavaly nyáron az egyik barátommal,és ez idő alatt 100.380 percet játszottam aktívan.
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Régóta szeretném kipróbálni a frakciót,és most jött el az idő, hogy eléggé megfogott és ezért szeretnék is jelentkezni.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? APMS-ben,See City Honvédség-be, majd újra az APMS-ben és nemrégiben hagytam el a Bogdanovic Clan-t.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Szerintem eléggé aktív vagyok a szerveren,és eléggé szeretek játszani is.Ha valamit elkezdek azt kitartóan szeretem csinálni is.Ha az emberek jól kezelnek akkor én is jól tudom őket,de ha kihúznak egy pizonyos pontot eléggé indulatos is tudok lenni de ez szerencsére ritkán van.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Heti szerintem egy 500-1000 percet simán tudnék teljesíteni.
- AccountID?: 232668
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen.
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):