Hali!
-A dolog annyi volt, hogy LegalClub-nál egyik frakciótársamat bent kiszúrták, hogy fegyó van nála és elő akarták állítani. Ki lett kísérve a szórakozóhely elé és amikor kocsiba ültette a nyomozó én mindenféleképpen szerettem volna megakadályozni, hogy elvigye ezért kilőttem a helyszínen... ezután egyből menekülőre fogtam és egészen a kocsimig szaladtam kb 20métert. A vidiben látom, hogy miközben szaladtam te fegyvert rántottál viszont ekkor semmi felszólítás nem történt... észre sem vettelek. Nem tétováztam, semmiképp sem szerettem volna a helyszínen maradni mivel féltettem az életemet/szabadságomat... nyitottam gyújtottam és hajtottam amilyen gyorsan csak tudtam. Ekkor még mindig nem történt semmiféle felszólítás, fogalmam sem volt róla, hogy utánam szaladtál. Valószínű valamennyi késés is lehetett mivel a lézeredet láttam amint a kocsimra szegezted a sokkolódat viszont ekkorra én már nyomtam a gázt és arrébb voltam.
-Amint leírtam fentebb is, mire ténylegesen a kocsimra volt szegezve a fegyó/sokkoló (az én esetemben a sokkoló, mivel láttam a lézert amint elhajtottam) én már nyomtam a gázt. Ilyen esetben pedig, mikor az életemért menekülök nyilván nem fogok a fékre taposni csak azért, mert a visszapillantóban meglátlak téged.