Taylor Brauer-Jimmy Berenson [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
190
386
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Taylor Brauer

Panaszra tett személy InGame neve:
Jimmy Berenson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, tartottam rá a fegyvert ő mégis elmenekűlt a kocsival.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/e5hci3

Megjegyzés:
...

Dzsini

Újonc
2020. 01. 01.
39
134
V4 karakter
Jimmy Berenson
LV karakter
Jonathan Garcia
Hali!

-A dolog annyi volt, hogy LegalClub-nál egyik frakciótársamat bent kiszúrták, hogy fegyó van nála és elő akarták állítani. Ki lett kísérve a szórakozóhely elé és amikor kocsiba ültette a nyomozó én mindenféleképpen szerettem volna megakadályozni, hogy elvigye ezért kilőttem a helyszínen... ezután egyből menekülőre fogtam és egészen a kocsimig szaladtam kb 20métert. A vidiben látom, hogy miközben szaladtam te fegyvert rántottál viszont ekkor semmi felszólítás nem történt... észre sem vettelek. Nem tétováztam, semmiképp sem szerettem volna a helyszínen maradni mivel féltettem az életemet/szabadságomat... nyitottam gyújtottam és hajtottam amilyen gyorsan csak tudtam. Ekkor még mindig nem történt semmiféle felszólítás, fogalmam sem volt róla, hogy utánam szaladtál. Valószínű valamennyi késés is lehetett mivel a lézeredet láttam amint a kocsimra szegezted a sokkolódat viszont ekkorra én már nyomtam a gázt és arrébb voltam.
-Amint leírtam fentebb is, mire ténylegesen a kocsimra volt szegezve a fegyó/sokkoló (az én esetemben a sokkoló, mivel láttam a lézert amint elhajtottam) én már nyomtam a gázt. Ilyen esetben pedig, mikor az életemért menekülök nyilván nem fogok a fékre taposni csak azért, mert a visszapillantóban meglátlak téged.

Dzsini

Újonc
2020. 01. 01.
39
134
V4 karakter
Jimmy Berenson
LV karakter
Jonathan Garcia
Vidi nem készült a részemről.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
nyilván nem fogok a fékre taposni csak azért, mert a visszapillantóban meglátlak téged.
Hát de mikor beindítottad, meg ameddig beraktad sebességbe, addig végig tartotta rád a fegyvert, ezt te is kellett volna hogy lásd, amikor bekültél az autóba, hisz látószögedben benne volt.

Dzsini

Újonc
2020. 01. 01.
39
134
V4 karakter
Jimmy Berenson
LV karakter
Jonathan Garcia
Hát de mikor beindítottad, meg ameddig beraktad sebességbe, addig végig tartotta rád a fegyvert, ezt te is kellett volna hogy lásd, amikor bekültél az autóba, hisz látószögedben benne volt.
Fentebb leírtam, hogy miért nem láttam. Késés történt több mint valószínű.

Amint leírtam fentebb is, mire ténylegesen a kocsimra volt szegezve a fegyó/sokkoló (az én esetemben a sokkoló, mivel láttam a lézert amint elhajtottam) én már nyomtam a gázt. Ilyen esetben pedig, mikor az életemért menekülök nyilván nem fogok a fékre taposni csak azért, mert a visszapillantóban meglátlak téged.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.