- 2021. 03. 26.
- 29
- 14
- LV karakter
- Taurus Bryson Jamall

Neved:
< Taurus Bryson Jamall >
A ban időpontja:
< 2021-03-26 20:42:06 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Derrick >
A ban oka:
< Vagyonátruházás (Tisztázással kapcsolatban keressetek fel Patrik_Rossoval). >
Amiért szeretnéd az unbant:
< (Mivel Derrick már nem admin ezért FA/SAnak szól ez az ub kérelem)Első sorban azért szeretném az unbant, mert szeretnék játszani a szerveren. Az egész játék menetet komolyan gondoltam, nem volt szándékomban egy pillanatra sem szabályt sérteni, az egész csak egy félreértés volt. Amiről sajnos nem tudtunk beszélni Derrickel mert mikor vártam Derrickre ts-en akkor nem húzott be(indokban benne volt hogy menjünk ts tisztázni, de), csak üzenet formájában leírta, hogy írjunk unban kérelmet. (Ergo - tisztázni se tudtuk magunkat sajnos), a lényege az egésznek, hogy Patrik Rosso IRL az én unoka testvérem, közösen gazdálkodtunk és farmoztunk (állat farm), és átadtam neki járművet azért hogy tudja rendezni kora reggel az állatokat és néha este is mivel én kollegista vagyok és nem is tudok minden reggel/este fent lenni, ha pedig ugye nem törődünk az állatokkal akkor fölösleges bele is kezdeni, a járművet munkára kapta meg, nem árusította vagy vonta be a szerver piaci életébe, mivel nem szerettünk volna a szerver piacát tönkre tenni, egyébként sem lett volna hasznunk belőle nekünk sem. Szóval ez az egésznek a története amiről sajnos senkinek sem tudtunk beszélni, sajnáljuk és a tudatlanság is ide vezetett, sajnos a szabályzatnak-e részét nem így értelmeztük. Szeretném ha meg lehetne ezt beszélni és újra játszhatnák a szerveren, köszönöm, hogy elolvastad! >