Elutasítva Tashard Rhodes---->Norby :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NagyNándor

Újonc
2019. 10. 07.
3
0
LV karakter
Thasard Rhodes
zoldlogo.png

Neved:
< Tashard Rhodes >

A ban időpontja:
< 2019/10/13 17:48:29 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< PP-s item csomagtartózása[Névcédula] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Norby! Már lassan a második hónap telik el hogy kaptam innen egy bant ami nagyon rosszul érintett még akkor, mert akkor kezdtem el az MTA-t és azóta is bánom, hogy nem voltam tisztában a szabályokkal, mikor kicsomagtartóztam azt a névcédulát és utána kaptam egy bant akkor tűnődtem, hogy nekem arra a névcédulára egyátalán volt szükségem?? És banom után mikor hiányzott az MTA élet akkor tudtam hogy nem kaphatok még ub-t és elkezdtem játszani egy gazdag RP szerveren, ami vissza gondolva nagyon jó ötlet volt, mert szerintem teljes mértékben megtanultam RP-zni, az összes szabályt kívülről tudom gyakorlatilag, és nagyon jó volt mert belekerültem egy illegális maffia frakcióba ahol nagyon nagy súlyt helyeztek az RP-re ezáltal nagyon jó volt tudni és átélni az RP-ket meg persze az Adminügyeket is. Én nem szeretnék mást csak egy unbant, és tudom hogy ez egy súlyos indok, és azt is tudom hogy jól fogsz dönteni, de a lényeg hogy 2hónap folyamatos RP-zés után szerintem megtanultam mindent és újra helyt tudnék állni a SEE MTA LV szerveren. Tudom kicsit össze vissza vannak a dolgok de minden szó igaz benne és szerintem ez a lényeg szóval köszönöm hogy végig olvastad az unban kérelmemet és remélem tudsz még egy esélyt adni nekem. Köszönöm hogy időt fordítottál rám további szép napot!! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.