Elutasítva Tashard Rhodes -------- Norby

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NagyNándor

Újonc
2019. 10. 07.
3
0
LV karakter
Thasard Rhodes
zoldlogo.png

Neved:
< Tashard Rhodes >

A ban időpontja:
< 2019. 10. 13. >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< PP-s tárgyat való kicsomagtartózás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia kedves Admin aki ezt olvassa! Öhm, ma beszéltem Norbíval (10.13.-án) és mondta hogy egy hét múlva meg később írjak Unabnn kérelmet, de én nem tudok várni egy hetet és el szeretném mondani a történetemet. Szóval hogyelkezdtem Mta-val játszani a haverjaim miatt és hát úgy indult hogy regisztrálnom kellett. És hát én hülye nem olvastam a szabályzatot el végig figyelmes és csak a lényegesebb dolgokat olvastam. Sikerült a regisztráció és ahogy egyre egyre játszottam tanultam sok dolgot, például megtanultam RP-zni meg tanultam mit lehet és mit nem, nagyon megfogott a közösség a sok kedves Admin és maga a játékos bázis! Nagyon megfogott ez a szerver és én úgy gondoltam hogy sokat fogok itt játszani . Csak ma beütött a baj mikor egy olyan súlyosabb szabállyal kerültem szembe amit nem olvastam el a regisztráció elején. Ami az hogy PP-s tárgyat nem vehetek ki a csomagtartóból, ezt biztos egy évtizedre megjegyzem, Viszont vissza gondolva nagyon nagyon szívesen végig olvasnám akár 3x a szabályzatot hogy ne történjen még egyszer ilyen. És ez esetben szeretnék tőled, Adminak aki olvassa ezt a kérelmet, hogy légyszíves engedd meg hogy legyen még egy esélyem, és hogy megpróbáljam még egyszer. Senki sem hibátlan, viszont a hibákból lehet tanulni, és ez most is így van. Lehet kicsit összeszedetlennek tűnik ez a kérelem viszont őszinte és remélem kiszűrhető a lényeg. Ha kapnék esetleg még egy esélyt amit nagyon meg köszönnék, akkor ígérem hogy nem fog még egyszer ilyen előfordulni és hogy tisztességes állampolgár leszek a Las Venturas-i szerveren! Nagyon köszönöm szépen ha ezt elolvastad a döntés rajtad áll! Köszönöm szépen még egyszer! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.