TeamSpeak 3 neved:
< #Taresz - Christian Taylor >
UID-d:
< Xj2cbQZXFe1HBqoGl7W1VDfFFjE= >
Bann pontos időpontja:
< 2020.01.17. [21:18:51] >
Bann pontos indoka:
< You were banned permanently from the server by "Frank" (PK-val való fenyegetőzés #Pasa #Angelo #Frank) >
Aki bannolt:
< Frank >
Amiért unbant szeretnél kapni:
< TeamSpeak 3 nélkül a SeeMTA szerverein frakcióba se lehet lépni, ezáltal nekem eléggé fontos lenne ez az UB. Megbántam amit tettem, be ismerem, a Ban teljes mértékben jogos volt, és innen is még egyszer elnézést szeretnék kérni a 3 érintett moderátortól, legfőképpen Angelo-tól. Ez az 1 hónap alatt tanultam a hibámból, többet nem fog előfordulni ilyen, és ehhez hasonló sem. >
Megjegyzés:
< Az UnBan újra írásáról Pasa-val egyeztettem! Nekem volt egy Windows váltásom a Ban-om után 2 héttel KB. és mikor az új windowsom fel lett rakva a gépre én a TS-en a Bookmarks-ba véletlen a SeeMTA v2-es szerverre mentem és meglepődtem, mivel fel engedett a szerverre. Ahogy én a szerverre fel léptem, a betoppanóból írtam is privátba Frank-nek hogy Windows váltásom volt és hogy tegye rám vissza a BAN-t. Meg is történt, vissza kaptam a Ban-om, ezért volt 2 Banom a moderátoroknak. (Nem akartam Ban-olva fel menni, szimpla félre kattintásból mentem fel, de szerintem korrekt voltam és vissza tetettem magmra a Ban-t.) Még egyszer szeretnék elnézést kérni mindenkitől akit megbántottam, nem állt szándékomban! Köszi ha elolvastad. :) >