A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Tarek Fayad
- Születési neve: Tarek Fayad
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos 1990.01.15
- Anyja neve: Ilayda Arman
- Személyi igazolvány száma: 933613LF
- Vezetői engedély száma: 108349CK
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-77-771-1518 tarek.fayad@seemail.hu
- Családi állapota: Egyedülálló.
- Lakóhelye: San Fierro, Ocean Flats 220/B
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Bányászati munka, autófényezés, beszállítói munkák.
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Nem volt még rendes bejelentett munkahelyem.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Kitartó munkaerő, sok munkaóra akár túlóra is, Hétvégi munkarend vállalása.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Szép tiszta munkakörnyezet, felszerelt járművek, igényes munkaruha és eszközök biztosítása.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Antal András Zsombor-nak hívnak, Monostorpályiba élek már 22 éve anyukámékkal. 2 éve végeztem a Elektronikai technikusként, és PLC programozóként. Jelenleg a Bürkle Hungary Kft-nél dolgom immár 3 éve Elektoromos szerelőként. Itthon fusiba a mezőgazdasággal foglalkozom, azt pedig lassan 5 éve már, kialakult 50-60ha föld, azokat műveljük majdnem napi szinten. Továbbtanulni szeretnék még, az Aranykalászos gazda képzést mindenféleképpen elakarom végezni. Itthon szoktam még besegíteni faternak villanyt szerelni. Jövőre tervezek házat venni barátnőmmel, ha sikerül itt a környéken akarok majd venni, csak elég nehéz, mivel eléggé felmentek az ingatlan árak. Nagyjából így ennyit tudnék most írni magamról.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? pár éve kezdtem el a v3-at, de egy ban miatt kiesett 1,5 évem. 23.800 percem van, LV-n sokat játszottam ott 130.000+ percem van a játékba.
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Szeretném kipróbálni magam egy frakcióba, intenzíven játszom a szerveren, és ez a frakció tetszik a legjobban nekem.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Nem voltam még frakcióba.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Hamar beilleszkedek bárhova, minden időmet a frakcióra tudnám szánni amikor a szerveren vagyok, kitartó és segítőkész vagyok, és természetesen mindig megadom mindenkinek a tiszteletet, de szerintem ez a minimum.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 800-1200 percet.
- AccountID?: 229361
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen van, mind a kettőt használom.
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Voltam sajnos, a ban-om egy Multiaccount volt, amit mai napig nem értek hogy miért nem kaptam megbeszélés után ub-t, a régi gépemen volt egy accountom amin semmi ban, és semmi aj nem volt, csak egyszerűen elfelejtettem. Vettem egy új gépet, az előtt 1 évig nem játszottam a szerveren, és mint mondtam teljesen elfelejtettem. A Jail oka pedig az én butaságom volt, helikopterrel beszáltam a plázába, ahol volt már 4 helikopter, és amint leszáltam kaptam a jailt, tudom nem kifogás, de nagyon sok ember csak kick-et kapott érte, de én sajnos egy 90 percet kaptam.
Utoljára szerkesztve: