Tara Gibbs x Krisz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Balidzs

Én ezt nembiom máááááááááááá
2021. 10. 02.
29
1 277
LV karakter
naomi glass
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
tara gibbs >

Panaszra tett Admin neve:
<
Krisz >

Panasz oka:
<
nem gondolom megfelelőnek a bírálatának >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
image.png
image.png
[R1] Diego Navarro Sanchez mondja: Bayside nincs autónk, kéne egy fuvar 3 embernek
>

Megjegyzés:
<
Krisz szerint elegendő ok a "fuvar" kérése a rendvédelmis autó eltulajdonítására, mert ezzel "menekítik" a társukat, holott az ő autójuk szintén teljesen funkcionális, arra hivatkoztak, hogy lassú a járművük, azzal nehezebben tudják fuvarozni a társukat, eltulajdonítás után, lövöldöztek is a járművel, nem céltudatos volt ez a fuvarozás, meg egyébként is, négy férőhelyes a járgány, ők ketten már benne ülnek, három főt elég nehezen visznek el. >

KriszLV

Plata o Plomo
SzerverAdmin
LV
2021. 06. 03.
31
85
V4 karakter
Jimmy Corleone
LV karakter
Tommy Higgins
hogy lassú a járművük, azzal nehezebben tudják fuvarozni a társukat
Miután felszedtelek és oda geteltem precedens játékosunkat megválaszolta, hogy nem lassú kocsija miatt kellett a kocsid. Küldött logban benne van, hogy három embert kellett ki menekíteni a lenti lövöldözésből. Mit mondtam húzom a számat de most az egyszer elment ez a tettük. Nem killeltelek vissza , kaptál fixet a kocsidra és mindenki ment a dolgára.
meg egyébként is, négy férőhelyes a járgány, ők ketten már benne ülnek, három főt elég nehezen visznek el
Isidoro-t felszedtem, mert meghallt. Képen ő volt a sofőr. Tehát simán gond nélkül be tudott szállni a három menekülő illegálos és elmenekülni mert más lehetőségük nem volt.

Utoljára szerkesztve:

Baker

Pletykafészek
FőAdmin
LV
2019. 01. 24.
920
2 016
LV karakter
kareem perkins
Krisz-el TS-en megbeszélésre került az ügy.

Az illegálosoknak lett volna a saját autóval is lehetősége lemenni, a gyári bobcat is fel tud menni bayside hegyre. A bobcat tulajdonosa 5 másik autóval is ki tudott volna menni segíteni, gondolom a gyári bobcat volt a legviccesebb.

Krisz szóbeli figyelmeztetést kapott.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.