Tanner Black - Eoin Hyes [marcy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheZeeH

Újonc
2023. 06. 19.
65
60
V4 karakter
Tyrell Brooks
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Tanner Black

Panaszra tett személy InGame neve:
Eoin Hyes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, szereptévesztés. Mai nap folyamán Eoin Hyes-el összetűzésbe keveredtünk. Magával az összetűzéssel kapcsolatban nincs problémám, viszont a későbbiekben elkapott a rendőrség "hivatali személy elleni erőszak" miatt. Az összetűzés RP-je alapján semmilyen módon nem derült ki, hogy ő hivatali személy lenne és a viselkedése alapján arra következtettem, hogy illegális/maffia szerepet játszik. A történtek alapján nem is megérdemelt a karakterem bebörtönzése, mivel jogos önvédelem volt. Ezek után körözést kaptam a karakteremre akit el is kaptak végül. A rendőr szerepéhez híven nem hitte el a vallomásom. Mivel illegális fegyverek/eszközök voltak az autóm csomagtartójában így 210 perc IC-jail lett az ítélet. Részemről nem érzem jogosnak, hogy az ilyen viselkedés után körözéssel előállítsanak és emiatt az összes eszközöm elkobzásra kerüljön. Természetesen nem a rendőrség munkáját kifogásolom. Teljesen rendben volt a rendőr rp-je, hanem ami miatt kiszálltak és ez által előállítottak majd emiatt veszítettem el az összes eszközöm/fegyverem/fegyverengedélyem. Véleményem szerint ez nem egy rendőr vagy katona viselkedésének megfelelő RolePlay. A videókon látható a teljes esemény sorozat. Köszönöm előre is a bírálást.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ramjlj , https://streamable.com/8ytm47

Megjegyzés:
► ◄

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
Az összetűzés RP-je alapján semmilyen módon nem derült ki, hogy ő hivatali személy lenne és a viselkedése alapján arra következtettem, hogy illegális/maffia szerepet játszik.
Tudatnom kellett volna mindenkeppen hogy egy hivatali szemelyt fenyegettel es vertel meg? Nem az en hibam, hogy nem tudtad. Nem ertem az egeszet, mit akarsz ebbol kihozni? Elkaptak teged mert fegyverrel hadonaszol, legkozelebb nem fogsz. 😘

TheZeeH

Újonc
2023. 06. 19.
65
60
V4 karakter
Tyrell Brooks
Senki nem hadonászott semmivel, és nem én vertelek meg téged hanem megvédtem magam. Ezen kívül senki nem fenyegetett téged semmivel mitöbb te fenyegettél InGame engem többszöri alkalommal. A bizonyitékok a videókban megtalálhatóak köszönöm!

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
Mit gondolsz, katonaként így kéne viselkedned?
Nem voltam tisztaban azzal, hogy katonakent nem verekedhetek egy szerepjatek szerveren.
Itt sem volt baj a verekedessel.

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
Bocsanat legkozelebb nem fogok egy hasonlo szituaciora hagyatkozni! Amugy egyszer azt mondtad nincs baj a balheval egyszer meg hogy van es rósz szereptevesztes, teljesen nem vagom mar mit szeretnel.

TheZeeH

Újonc
2023. 06. 19.
65
60
V4 karakter
Tyrell Brooks
Az ami a balhé RP-ben történt nincs kifogásom, mert az InGame karakterem nem tudta abban a pillanatban, hogy te hivatali személy vagy. Így elintéztük a dolgot majd tovább álltam.

TheZeeH

Újonc
2023. 06. 19.
65
60
V4 karakter
Tyrell Brooks
Tudatnom kellett volna mindenkeppen hogy egy hivatali szemelyt fenyegettel es vertel meg? Nem az en hibam, hogy nem tudtad. Nem ertem az egeszet, mit akarsz ebbol kihozni? Elkaptak teged mert fegyverrel hadonaszol, legkozelebb nem fogsz. 😘
A videón is látszódik, hogy nem bírtál kikerülni, nekem sokkal nehezebb lett volna, de ezzel nincs is baj, viszont, ha már említésre került, akkor te hivatali személyként belém kötöttél, átpróbáltál menni rajtam a kocsiddal a farmoknál, valamint még a verekedést is te kezdeményezted, amiből te jöttél ki vesztesként, míg én csak megvédtem magamat. Nem hiszem, hogy valaki emiatt bejelentést tenne egy személyre mindezek után, hogy még te is kezdted.
Nem, hat tenyleg nem, szerepjatekoztam egy szerepjatek szerveren.
Másrészt, miután kiütöttelek, te azt RP-zted, hogy csak röhögsz, amit nem tartok reálisnak, miután szétvertelek.
Ja es akkor elbuktad mindened es egybol baj lett? Ertheto, koszi!
Igen aggaszt, hogy IC jailbe kerültem, mivel a te NONRP-s cselekedeted után kaptam mindezt meg, ami igazából teljesen elkerülhető lett volna, valamint alapból megakartam volna írni ezt a PK-t, nem csak amiatt, mert jailbe kerültem.
Itt sem volt baj a verekedessel.
Valamint, ez az ügy teljesen jelentéktelen, semmi hasonlóság a kettő közt.

Várom a bírálatot! :)

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
Neked volt az elso szavad felem, hogy "anyad" szoval, hogy ki kezdte a balhet, tudjuk jol. Kirogohtelek a foldon, mert tudtam, hogy korozes lesz a vege, egy masik rendvedelmissel nyomtam a farmot, tudtam, hogy segit. Magad ellen beszelsz, beleirod a pkba, hogy a balheval semmi bajod, csak eppen azzal, hogy nonrps? Mivan?

TheZeeH

Újonc
2023. 06. 19.
65
60
V4 karakter
Tyrell Brooks
Azzal van problémám, hogy te kezdeményezted a verekedést. Katonaként pár csúnya szóra megpróbálsz megruházni farmok mellett? Az meg, hogy kiröhögsz a földön egy verekedés után teljesen abszurd. Éppen át lett rendezve az arcod, de te úgy gondolod neki állsz röhögcsélni. Független attól, hogy ott a haverod még teljesen irreálisnak tartom. Elvégre a sz*r is ki lett verve belőled. Ha te lettél volna a győztes fél ebben a balhéban nyilván való, hogy nem teszel / tesztek bejelentést.

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 321
18 411
V4 karakter
Aristide Nease.
Másra nem ment ki ez az egész, csak arra, hogy valakibe bele tudj kötni IC a semmiért "mert te nem férsz el" -ráadásul erre még a panasztevő is vevő volt
Teljesen nonszensz az amit leműveltetek mind a ketten, a panasztevő egy beszólásért már a fegyveréért nyúlkál farmoknál, a panaszra tett fél meg folytatja tovább a beszólogatást.
Az meg, hogy utána elkezditek egymást tologatni autóval, kész vicc...

Feltételezem nem akar mind a két fél szankciót, ezért ezt most következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.