Sziasztok!
PG: Ahogy a mellékelt videón is látható, egyedül fegyveresként huzamos ideig nézelődött körbe, az alkalmat kihasználva úsztam el a hajó mögé mivel a karaktered teljes testével más irányba nézett, ergo nem tartottad rám a fegyvert, nem írtál semmi olyan /me-t, hogy "folyamatosan szegezi fegyverét Ava személyére". Látható cselekményként történt az egész eset. Az általad "figyelmeztető lövés"-ként hivatkozott dolog egy konkrét célra tartás volt, mivel nem számítottál rá, hogy a cselekményedből adódóan meglépem a meneküléshez vezető utat. Láthatóan próbáltál rám lőni de nem sikerült eltalálnod. Véleményem szerint nem követtem el azzal PG-t, hogy illegális szervezet tagjaként kihasználom az alkalmat egy civillel szemben, miközben meggondolatlanul leveszi rólam a fegyvert és több másodperc erejéig megfordul nézelődni, ezáltal generálva egy helyzetet, hogy a karakterem életének veszélyeztetése nélkül meg tudjak lógni. Megvárhattad volna a társadat, addig simán letarthattál volna a fegyverrel, nem így tettél.
Az RP alóli kilépés részét nem is értem, mivel:
- Miután meglógtunk a hajóval, Ti láthatóan egy reefer segítségével szerettétek volna beérni a dinghy-t ami valljuk be eléggé lehetetlen küldetés.
- 03:35 - 03:36 között sikerült kifagynom, ahonnan már nem csatlakoztam vissza, viszont itt már bőven kiértünk a partra. Logomnak az utolsó része ennyi:
[2023-08-19 03:33:05] [Output] : Ava Mazzola mondja: Ja, emberünk nem volt a helyzet magaslatán.
[2023-08-19 03:35:16] [Output] : *** Nico Grasso bezárta egy Dinghy zárját.
[2023-08-19 03:35:18] [Input] : glue
Ezt alá tudom támasztani egy F3-as képpel is.
https://streamable.com/tkjxya
Pusztán amiatt, mert meggondolatlanul cselekedtél és nem voltál eléggé figyelmes, nem használtad ki a barátaid segítségét, sikerült meglógni. +1: A kép alátámaszt egy valamit, hogy nem sikerült ID-zni a játékost, eddig oké, na de hol látható, hogy engem akartál ID-zni? Nem mellesleg ahogy fentebb is említettem, milyen RP alól léptem volna ki, mikor még 03:36-kor a szigetnél voltatok?