Tanner Black - Ava Mazzola [Hordás]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheZeeH

Újonc
2023. 06. 19.
65
60
V4 karakter
Tyrell Brooks
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Tanner Black

Panaszra tett személy InGame neve:
Ava Mazzola

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, RP alóli kilépés. Hajnali órákban a szigeten észre vettem Ava Mazzola-t egy hajó mellett. Ráfogtam a fegyvert és felszólítottam, hogy tegye fel a kezét. Miután többször körbe néztem, hogy nincsenek e arra a társai ő úgy gondolta elúszik előlem, figyelmeztető lövésem ellenére. Úsztam utána egy jó darabig majd a társa felakarta vagy fel is szedte a hajójával őt. Én vissza úsztam a hajómhoz, le ID-ztem de már nem volt fent Ava Mazzola a szerveren. Mivel akkor nem volt fent Admin és Ava sem, ezzel az indokkal nyitom a PK-t.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó: https://streamable.com/0dlovp Kép az ID checkről:

Megjegyzés:
Előre is köszönöm a válaszokat!

Kacor

Újonc
2019. 07. 02.
46
77
V4 karakter
Spencer Calder
LV karakter
William Wheeler
V2 karakter
Wasilij Osip
Sziasztok!

PG: Ahogy a mellékelt videón is látható, egyedül fegyveresként huzamos ideig nézelődött körbe, az alkalmat kihasználva úsztam el a hajó mögé mivel a karaktered teljes testével más irányba nézett, ergo nem tartottad rám a fegyvert, nem írtál semmi olyan /me-t, hogy "folyamatosan szegezi fegyverét Ava személyére". Látható cselekményként történt az egész eset. Az általad "figyelmeztető lövés"-ként hivatkozott dolog egy konkrét célra tartás volt, mivel nem számítottál rá, hogy a cselekményedből adódóan meglépem a meneküléshez vezető utat. Láthatóan próbáltál rám lőni de nem sikerült eltalálnod. Véleményem szerint nem követtem el azzal PG-t, hogy illegális szervezet tagjaként kihasználom az alkalmat egy civillel szemben, miközben meggondolatlanul leveszi rólam a fegyvert és több másodperc erejéig megfordul nézelődni, ezáltal generálva egy helyzetet, hogy a karakterem életének veszélyeztetése nélkül meg tudjak lógni. Megvárhattad volna a társadat, addig simán letarthattál volna a fegyverrel, nem így tettél.

Az RP alóli kilépés részét nem is értem, mivel:
  1. Miután meglógtunk a hajóval, Ti láthatóan egy reefer segítségével szerettétek volna beérni a dinghy-t ami valljuk be eléggé lehetetlen küldetés.
  2. 03:35 - 03:36 között sikerült kifagynom, ahonnan már nem csatlakoztam vissza, viszont itt már bőven kiértünk a partra. Logomnak az utolsó része ennyi:
[2023-08-19 03:33:05] [Output] : Ava Mazzola mondja: Ja, emberünk nem volt a helyzet magaslatán.
[2023-08-19 03:35:16] [Output] : *** Nico Grasso bezárta egy Dinghy zárját.
[2023-08-19 03:35:18] [Input] : glue
Ezt alá tudom támasztani egy F3-as képpel is.

https://streamable.com/tkjxya

Pusztán amiatt, mert meggondolatlanul cselekedtél és nem voltál eléggé figyelmes, nem használtad ki a barátaid segítségét, sikerült meglógni. +1: A kép alátámaszt egy valamit, hogy nem sikerült ID-zni a játékost, eddig oké, na de hol látható, hogy engem akartál ID-zni? Nem mellesleg ahogy fentebb is említettem, milyen RP alól léptem volna ki, mikor még 03:36-kor a szigetnél voltatok?

TheZeeH

Újonc
2023. 06. 19.
65
60
V4 karakter
Tyrell Brooks
Rendben. Mivel utánuk akartunk menni de nem volt fent a szerveren így el sem indultunk. Véleményem szerint ha 03:27-kor még a szigetnél a hajó mellett úszott és én amikor vissza úsztam a sziklákra még ott volt a hajó akkor számomra értelmezhetetlen, hogy 03:36-kor már LS-ben voltak. Ha kifagyott akkor miért nem jött már vissza? Valószínüleg a társának megvan akkor a log, hogy kifagyott mert együtt voltak. Ezesetben nem kilépett a játékból, ezt nyilván én nem tudhatom. Azok után, hogy ignorálta az RP-t teljesen és az ooc üzenetemre sem reagált, így arra a következtetésre jutottam, hogy simán kilépett a szerverről.

• Vicces
Reactions: xixoo

Kacor

Újonc
2019. 07. 02.
46
77
V4 karakter
Spencer Calder
LV karakter
William Wheeler
V2 karakter
Wasilij Osip
Rendben. Mivel utánuk akartunk menni de nem volt fent a szerveren így el sem indultunk. Véleményem szerint ha 03:27-kor még a szigetnél a hajó mellett úszott és én amikor vissza úsztam a sziklákra még ott volt a hajó akkor számomra értelmezhetetlen, hogy 03:36-kor már LS-ben voltak. Ha kifagyott akkor miért nem jött már vissza? Valószínüleg a társának megvan akkor a log, hogy kifagyott mert együtt voltak. Ezesetben nem kilépett a játékból, ezt nyilván én nem tudhatom. Azok után, hogy ignorálta az RP-t teljesen és az ooc üzenetemre sem reagált, így arra a következtetésre jutottam, hogy simán kilépett a szerverről.
Az előző irományom minden kérdésedre választ ad. Az RP már ott megszakadt hogy mi LS-ben, míg ti még az IIlegális szigeten tartózkodtatok így nem tartottam kötelesnek hogy visszalépjek a szerverre, meg amúgy képes se voltam rá. A log-hoz visszatérve a velem tartózkodó Nico-nak nem logolta az eseményt, nála csak egyszerűen eltüntem.

Utoljára szerkesztve:

Hordas

For The Horde!
2019. 01. 10.
412
650
Szeged
V4 karakter
Jazeel Nash
Sziasztok, a panaszkönyvet átolvastam és arra döntésre jutottam hogy a PG része az teljesen jogos, amiért 90 perces adminjailt fogsz kapni.
Az RP alóli kilépés viszont nem jogos. Alapvetően az RP-t már akkor nem kellett volna folyatni, mikor ez a PG megtörtént, a másik bőségesen eltetl annyi idő hogy kilépjen, és nem volt veletek interakcióban sem.

Panaszkönyvet zárom is.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.