Tankolás rendszer újragondolása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Nos, az ötletem nem lenne más mint hogy gondolják újra a tankolás rendszert. Nagyon sok autónál rossz helyen van a tankolást jelző CP vagy ha jó helyen is nem engedi máshol tankolni csak akkor ha a kocsi tetejére felmész.Emellett jó lenne ha a benzineskannának az árát felvinnék mert jobban megéri tankolni kannából mint normál pisztolyból. Illetve kerülhetne még be egy item ami "Üres Benzineskanna" névre hallgatna. Ezt megtudnád tölteni a kútból és tudnál belőle tankolni.Illetve a kútban lévő benzin árát lekéne vinni hiszen nagyon magas az ára.
――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Hogy miért is lenne hasznos? Azért lenne hasznos mivel így még jobban realisztikusabb lehetne a tankolás rendszer. Illetve többen használnák a pisztolyos tankolást, jobban megérné.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――
Miért nem jó a jelenlegi megoldás? Több benzikúton is nagyon olcsó a benzineskanna és nagyon sokan onnan vesznek mert jobban megéri. Ha ez bekerülne nagyon kevesen használnának kannát csak az autóban lenne vész esetre.
―――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Hogyan lehetne megvalósítani? Nem kéne semmilyen laggoltató scriptet berakni hanem 1 új item kerülne be az nem lenne más mint az "Üres Benzineskanna" . Ezt úgy tudnák megölteni hogy oda állnak a kúthoz és az O betű lenyomásával kilehetne választani a Benzines Kanna feltöltést. És onnan ugyan úgy mint a kocsiba való tankolásnál. Ha minden kész akkor az Üres Kanna helyett egy Benzines Kannát kapnánk.Illetve lehetne egy bizonyos százaléka hogy ne kelljen teli tölteni mindig hanem lehetne a felét vagy esetleg a negyedét.
―――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――
Pár kép a hibáról.

iKTK0x8.pngf
qdLGW7m.png
Remélem minden kérdésre választ tudtam adni. Jöhet hideg/meleg.!

Utoljára szerkesztve:

Salvador

Zöldfülű
2019. 01. 16.
206
145
V4 karakter
Alisha Reynolds
LV karakter
Kitty Chambers
Az ötletet teljes mértékben támogatni tudom! Illetve a benzines kannához még esetleg az lehetne megcsinálni ami például a farm rendszernél van szóval egy kannába lehetne tölteni példaként 8 liter benzin től 1 liter benzinig. Ezt egy szabályozó panel segítségével.

• Tetszik
Reactions: Bowi

szmate2003

Zöldfülű
Támogató
2020. 03. 08.
190
241
Szombathely
V4 karakter
Boris Rawlings
LV karakter
Josh Rawlings
V2 karakter
Josh Rawlings
Én már annak is örülnék,ha a bug ki lenne javítva,de nem rossz ötlet!

• Tetszik
Reactions: Bowi

ProGamerazigazi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
328
151
V4 karakter
🇯🇲 Michael J Johnson
Szerintem az árakon válatoztatni felesleges. A see igaz hogy egy játék és az autók fenntartása nem teljesen reális, de legalább a benzin ezt kicsit egyensúlyba hozza.

Hogy némelyik autón nem jó helyen van a cp, és ennek a javítását teljesen támogatom.

Illetve van még egy probléma némelyik autóval. Méghozzá hogy nem fogadja el a kannát. Sem oldalról, sem a tetőről, sem sehogyan.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.