Tálcára dob a játék.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Már jóideje fent áll a probléma, hogy a játék időstádiumonként tálcára dob. Van, hogy 20 perc játék elteltével, van hogy 5 percet sem kell várnom.. A játékba pár másodperc múlva vissza is tudok lépni de már nem egyszer megesett, hogy az autóval ugrattam egyet, nekimentem a falnak és meghaltam, vagy lezuhantam a hegyről csak azért mert tálcára dobott.. Emellett nagyon idegesítő.
Van erre valami magyarázat? Esetleg a windows-al lehet a gond?

J

Jefferson Edward

Ha Windows 10-ed van akkor kapcsold ki az értesítéseket, talán az segít! Sok sikert!

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
347
1 066
24
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Nekem is csinál néha ilyet. Ha újra indítom az MTA-t, utána mindig tökéletesen működik. Sajnos még én sem jöttem rá, hogy mi a fene baja van. Én Win 7-et használok.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 263
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Szia próbáld rendszergazda ként futatni.
Hát ha az segit!

KevNetIT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
200
152
24
Esztergom
V4 karakter
Kevin Weyl
Esetleg töltsd le ncore-ról a Hooldlum gta-t. Ha nincs ncore-d akkor ide fórumra is feltöltöttem, innen is le tudod szedni. Legvégső esetben telepísd újra a gépet mert valamilyen háttérfolyamat zavarhat be amit nem ismerünk

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
A GTA-t innen szedtem le forumról.. Igen egy Windows ujrarakás nem ártana.. én is erre tippelek, hogy vagy a win-nel van valami vagy valami más dolog zavarja.. Rendszergazdában futtatni most próbálom.. remélem az megoldja.

KevNetIT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
200
152
24
Esztergom
V4 karakter
Kevin Weyl
Értem, ha innen szedted le akkor valószínűleg az a baj. Akkor neked a telepítés nélküli van. Az nem igazán jó. Legalábbis nem mindenkinél. Tegnap felraktam ide az Ncore-os hooldlum gta-t szedd le innen azt vagy ha van ncore-od akkor onnan. Valószínűleg ez a baj.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Régen nem volt gond ezzel, tehát, hogy innen szedtem le. Most kezdte el nemrég tenni az eszét.. De ahogy látom ha rendszergazdaként indítom nincs vele gond.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 263
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Ha rendszer gazda ként futatod akkor nem szól bele semmilyen felugró dolog a teljes képernyőbe szóval reméljük csak ennyi volt a gond.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Hát igen, sajnos az sem oldotta meg a problémát ha rendszergazda ként futtatom.. Itt a Win-el lesz a probléma.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Nem a GTA-val van a gond szerintem hiszen mióta see-zek ezt használom már és csak most jött fel a probléma, a windows nem eredeti, crackelem és úgy oldok meg mindent, de most nem volt crackelve.. de ráfér úgyis egy tisztítás.

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, a téma zárható, bármilyen kérdésem van újra erre a topicra térek majd ezzel kapcsolatosan ha mégsem sikerült. :*

KevNetIT

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
200
152
24
Esztergom
V4 karakter
Kevin Weyl
Attól még lehet baj a GTA val! :) én is sokáig telepítés nélkülit használtam, majd egyik napról a másikra ment tönkre és kezdett el kifagyni. És nekem a hooldlumos megoldotta, de te tudod! :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.