- 2021. 10. 11.
- 2
- 0
- 21
- LV karakter
- Takuya Sora
- V2 karakter
- X
I. Személyes adatai
Teljes neve:
Takuya Sora
Születési hely, dátum:
Las Venturas. 05/12/2000
Lakcím:
Sunset St. 5/San Andreas/Las Venturas
Telefonszám:
+38-76-319-2066
E-mail cím:
TaSora@gmail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
High School Diploma
A jogosítvány száma:
96844OHF
A vezetői engedély érvényességi ideje:
01/13/2025
-
02/12/2025
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
IGEN/NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
IGEN/NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-
OOC információk
Neved:
Józsi
Életkorod:
21
AccountID:
27788
Játszott perc:
5654
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
LV szerveren még nem, V4-en NAV-ban. Körübelül egy másfél hónapot.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Családi okok miatt nem volt időm játszani, ezért megkértem a vezetőséget, hogy rúgjanak ki a frakcióból. Ezek a problémák szerencsére már nem állnak fel.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Szeretnék egy relatív nyugodtabb frakció része lenni, ami nem az üldözésekről, és a lövöldözésről szól.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Hosszútávra tervezek maradni, célom, hogy egy közösséghez tartozhassak, illetve ranglétrán feljebb lépjek.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Úgy érzem probléma nem lenne velem, eddigi RP óráim alatt, legyen az See-n, vagy más szerveren egyetlen egy adminjailem, illetve bannom sem volt. Más szervereken magasabb rangokat is betöltöttem, így a hozzáállásommal, illetve az aktivitásommal sem lenne probléma. Szeretek emberekkel ismerkedni, rengeteg jó barátot szereztem már amióta RP-zek.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Napi 2-3 óra.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív:
-Türelmes
-Döntésképes
-Megbízható
-Tisztelettudó
-Megértő
Negatív:
-Pesszimista
-Önfejűség (időközönként)
-Elején eléggé magamba húzódó vagyok. A csapatban töltött idő telésével ez változik.
-Közömbös
-Sokszor túlvállalom magam.
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Sziasztok! Józsi vagyok 21 éves, jelenleg egy gyárban dolgozom 12 órában, 3-3-as munkarendben. Régen fociztam, mostanában így munka mellett a gamelést választom, szeretek vezetni is, amint lehetőségem volt, egyből elkezdem a jogosítványt, ezért is szeretnék ehhez a frakcióhoz csatlakozni, mivel tetszik a see-nek a vezetése, és itt a legtöbb időt autóban töltöm.. RP-zni még SAMP-on kezdtem el, utána áttértem MTA-ra, de már próbáltam a FiveM-et is, nekem a text rp sokkal jobban bejön. Sok szervert megjártam, azonban mindig a See húzott magához. Amennyiben felvételt nyerek, remélem jól kijövök majd mindenkivel, mivel nem nagyon szeretem a drámát, sőt ahol lehet ott kerülöm is.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Teljes neve:
Takuya Sora
Születési hely, dátum:
Las Venturas. 05/12/2000
Lakcím:
Sunset St. 5/San Andreas/Las Venturas
Telefonszám:
+38-76-319-2066
E-mail cím:
TaSora@gmail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
High School Diploma
A jogosítvány száma:
96844OHF
A vezetői engedély érvényességi ideje:
01/13/2025
-
02/12/2025
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
IGEN/NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
IGEN/NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-
OOC információk
Neved:
Józsi
Életkorod:
21
AccountID:
27788
Játszott perc:
5654
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
LV szerveren még nem, V4-en NAV-ban. Körübelül egy másfél hónapot.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Családi okok miatt nem volt időm játszani, ezért megkértem a vezetőséget, hogy rúgjanak ki a frakcióból. Ezek a problémák szerencsére már nem állnak fel.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Szeretnék egy relatív nyugodtabb frakció része lenni, ami nem az üldözésekről, és a lövöldözésről szól.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Hosszútávra tervezek maradni, célom, hogy egy közösséghez tartozhassak, illetve ranglétrán feljebb lépjek.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Úgy érzem probléma nem lenne velem, eddigi RP óráim alatt, legyen az See-n, vagy más szerveren egyetlen egy adminjailem, illetve bannom sem volt. Más szervereken magasabb rangokat is betöltöttem, így a hozzáállásommal, illetve az aktivitásommal sem lenne probléma. Szeretek emberekkel ismerkedni, rengeteg jó barátot szereztem már amióta RP-zek.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Napi 2-3 óra.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív:
-Türelmes
-Döntésképes
-Megbízható
-Tisztelettudó
-Megértő
Negatív:
-Pesszimista
-Önfejűség (időközönként)
-Elején eléggé magamba húzódó vagyok. A csapatban töltött idő telésével ez változik.
-Közömbös
-Sokszor túlvállalom magam.
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Sziasztok! Józsi vagyok 21 éves, jelenleg egy gyárban dolgozom 12 órában, 3-3-as munkarendben. Régen fociztam, mostanában így munka mellett a gamelést választom, szeretek vezetni is, amint lehetőségem volt, egyből elkezdem a jogosítványt, ezért is szeretnék ehhez a frakcióhoz csatlakozni, mivel tetszik a see-nek a vezetése, és itt a legtöbb időt autóban töltöm.. RP-zni még SAMP-on kezdtem el, utána áttértem MTA-ra, de már próbáltam a FiveM-et is, nekem a text rp sokkal jobban bejön. Sok szervert megjártam, azonban mindig a See húzott magához. Amennyiben felvételt nyerek, remélem jól kijövök majd mindenkivel, mivel nem nagyon szeretem a drámát, sőt ahol lehet ott kerülöm is.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!: