Neved:
< Tailor Smuggler >
A ban időpontja:
< 2022.01.30 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Jake >
A ban oka:
< Farmi munkával való átverés. [68.000$ ~ PK] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Így közeledve a másfél év elteltéhez a bannom óta, gondoltam megpróbálom, hátha. Az egész történet úgy volt, hogy elvállaltam egy játékos farmját, hogy egy hétig mindent megcsinálok benne. Minden teljesen jól alakult, egészen az utolsó napig. Az utolsó nap egy 29. nap volt. Én aznap reggel megcsináltam a farmot, és én ezzel úgy gondoltam, hogy végeztem. Írtam discordon a srácnak, hogy végeztem, ráadásul erre ő még válaszolt is azt hiszem, hogy rendben, másnap pedig már kivoltam bannolva. Az én véleményem szerint kicsit pontatlanul beszéltük meg ezt az egészet, nyilván ebbe a részébe én is ugyanúgy hibás vagyok. UB fejében akármit vállalok, mivel nagyon szeretnék már játszani együtt a barátaimmal, és nemsokára itt van a nyári szünet is. Sajnos a kellő pénzmennyiségem nem áll rendelkezésre, de ha lehetséges, akkor én benne lennék, hogy mínuszba kerülök. Lezárás képpen annyit mondanék, hogy sajnálom a történteket, nem szándékos volt, nagyon sokat tanultam belőle. Köszönöm, hogy végig olvastad, Pacsi! >