Neved:
< Tailor Smuggler >
A ban időpontja:
< 2022/01/30 >
A ban időtartama:
< Örök. >
Neve, aki bannolt:
< Jake >
A ban oka:
< Farmmal való átverés. [68.000$] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Először is ismételten bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől akinek elrontottam a játékélményét a helytelen cselekedetemmel. Nagyon bánom már, hogy figyelmetlen voltam, de tévedni emberi dolog szerintem. Az egész történet ott kezdődik, hogy elvállaltam egy játékos farmját, hogy gondozom, azt hiszem egy hétig. Minden tökéletesen rendbe volt, egészen az utolsó napig. Utolsó nap reggel megcsináltam a farmot, és írtam discordon a srácnak, hogy elvégeztem. Erről találtam is egy képet. [https://kepkuldes.com/image/U0tE5l] Részben jogosnak tartom a bannomat, viszont nem teljes egészében, mivel megcsinálni megcsináltam a farmot még az nap reggel, viszont amiatt jogos a bannom, hogy este nem csináltam meg, ezt el is fogadom. Véleményem szerint az UCP előéletem nem mondható rossznak, próbáltam mindig helyesen cselekedni a szerveren. Az átvert összeg tízszerese nincs meg sajnos, emiatt nem is kaptam már UB-t. Viszont úgy gondolom, hogy egy második esélyt mindenki érdemel. Utolsó eséllyel is elfogadnám az UB-t. Ha lehetséges úgy, elfogadom azt is, hogy minuszba raktok. Köszönöm, hogy végigolvastad. Pacsi!
>