Elutasítva Tailor Smuggler - Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zsemle.

Újonc
2022. 01. 23.
8
5
LV karakter
Tailor Smuggler
zoldlogo.png

Neved:
< Tailor Smuggler >

A ban időpontja:
< 2022.01.30 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Jake >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok. Szeretnék elnézést kérni, a körülbelül 3,5 hónapja letelt cselekedetemtől. Szeretnék újból a szerver, számomra "tökéletes" közösség részese lenni, és a játékosok mindennapjait színesíteni. Nagyon sokat gondolkodtam, de erre az opcióra tértem, hogy újból rákezdek egy Unban kérelemre. Ismét szeretnék ismerősökkel játszani, új élményeket szerezni. Alap story: Elvállaltam egy farm rendezését, ezt az ügyféllel egy hétre beszéltük meg. Sajnos egyik napon nem tudtam munkámat megfelelően elvégezni, családi problémáim miatt (Nem voltam otthon). Ezt a problémát megfelelő körülmények közt közöltem a farm tulajdonosával. Többi napon, megfelelően tisztogattam, és rendeztem az állatokat. Erről találtam IS egy képet, hogy leírtam a farm tulajdonosának. LINK: (https://kepkuldes.com/image/U0tE5l). Úgy gondolom, hogy amikor ráírtam a tulajdonosra, hogy nem leszek azon a napon, ezt nem látta, ezért a farm minőségi szinte leromlott így AdminÜgy lett a végéből, és én húztam a rövidebbet ezért megkaptam a szankciómat. Még egyszer elnézést kérek a farmostól, hogy aznap nem lehettem. Megbántam, és már kívánkozok vissza a szervere. UI: Köszöntem a végig olvastad, további szépeket, pacsi. >

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Elke

Jake

legenda
2019. 01. 10.
757
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Mivel nem rendelkezel az átvert összeg tízszeresével így nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.