Tagfelvétel [MINTA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Martin_v2

Barangoló
SzerverAdmin
v2
2019. 09. 03.
90
54
V2 karakter
Connor O Springwood
MTY3MDg3Nw.png

Feltételek - MINTÁK |

Kód:
[IMG]https://kephost.net/p/MTY3MDg3Nw.png[/IMG]
[HEADING=1][CENTER][COLOR=rgb(204, 204, 204)]NEVED[/COLOR] [COLOR=rgb(97, 189, 109)]jelentkezése a See City News felé[/COLOR][/CENTER][/HEADING]
[HR][/HR]
[HEADING=2][CENTER][SIZE=6]IC részleg[/SIZE][/CENTER][/HEADING]
[CENTER]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Jelentkező teljes neve:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Anyja leánykori neve:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Születési helye, ideje:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ
[B][COLOR=rgb(26, 188, 156)]Telefonszám:[/COLOR][/B]
VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Megszerzett szakmák:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Iskolai végzettség:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Lakhely:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Jogosítvány azonosító:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Miért szeretne a See City News csapatához tartozni?[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Soroljon fel 5 negatív illetve pozitív tulajdonságot magáról![/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Önéletrajz(10-15 mondat minimum)![/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[/CENTER]
[HR][/HR]
[HEADING=2][CENTER][SIZE=6]OOC részleg[/SIZE][/CENTER][/HEADING]
[CENTER]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Neved ahogyan szólíthatunk:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Életkorod:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Miért akarsz a frakció tagja lenni?[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Voltál már más frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozás oka?[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Voltál már Admin Jailben?(UCP kép)[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Voltál már bannolva?(UCP kép)[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Játszott perceid száma:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Rendelkezel mikrofonnal? Használod a TeamSpeak3 illetve Discord?[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Mennyi időt tudsz hetente a frakció számára szánni csúcsidőben?[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(97, 189, 109)][SIZE=4][B]Mesélj magadról(10-12 mondatos rövid bemutatkozás)![/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[/CENTER]
[HR][/HR]
[CENTER][B][COLOR=rgb(235, 107, 86)]Kijelentem, hogy a jelentkezés során csakis az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe illetve más jelentkező lapjából sem próbáltam meg a sajátomba áthozni információkat![/COLOR][/B]
[/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=rgb(26, 188, 156)]Aláírás:[/COLOR]  [FONT=segoe script]NEVED[/FONT][/B][/RIGHT]
[CENTER]
[/CENTER]
Rich (BB code):

MTY3MDg3Nw.png

NEVED jelentkezése a See City News felé

IC részleg

Jelentkező teljes neve: VÁLASZ Anyja leánykori neve: VÁLASZ Születési helye, ideje: VÁLASZ Telefonszám: VÁLASZ Megszerzett szakmák: VÁLASZ Iskolai végzettség: VÁLASZ Lakhely: VÁLASZ Jogosítvány azonosító: VÁLASZ Miért szeretne a See City News csapatához tartozni? VÁLASZ Soroljon fel 5 negatív illetve pozitív tulajdonságot magáról! VÁLASZ Önéletrajz(10-15 mondat minimum)! VÁLASZ

OOC részleg

Neved ahogyan szólíthatunk: VÁLASZ Életkorod: VÁLASZ Miért akarsz a frakció tagja lenni? VÁLASZ Voltál már más frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozás oka? VÁLASZ Voltál már Admin Jailben?(UCP kép) VÁLASZ Voltál már bannolva?(UCP kép) VÁLASZ Játszott perceid száma: VÁLASZ Rendelkezel mikrofonnal? Használod a TeamSpeak3 illetve Discord? VÁLASZ Mennyi időt tudsz hetente a frakció számára szánni csúcsidőben? VÁLASZ Mesélj magadról(10-12 mondatos rövid bemutatkozás)! VÁLASZ

Kijelentem, hogy a jelentkezés során csakis az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe illetve más jelentkező lapjából sem próbáltam meg a sajátomba áthozni információkat!
Aláírás: NEVED
Kód:
[IMG]https://kephost.net/p/MTY3MDg3Ng.png[/IMG]
[HEADING=1][CENTER][COLOR=rgb(204, 204, 204)]NEVED[/COLOR] [COLOR=rgb(97, 189, 109)]hivatalos levele a See City News felé![/COLOR][/CENTER][/HEADING]
[HR][/HR]
[CENTER]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Teljes neved:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Üzeneted felénk(pontos leírás):[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Bizonyíték(ha szükséges):[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ
[B][COLOR=rgb(26, 188, 156)]Megjegyzés(ha szükséges):[/COLOR][/B]
VÁLASZ[/SIZE]
[COLOR=rgb(26, 188, 156)][SIZE=4][B]Kelt:[/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4]VÁLASZ[/SIZE][/CENTER]
[HR][/HR]
[CENTER][B][COLOR=rgb(235, 107, 86)]Kijelentem, hogy a levelemet teljes őszinteséggel írtam meg maguk felé, illetve csak is igazat állítok benne![/COLOR][/B]
[/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=rgb(26, 188, 156)]Aláírás:[/COLOR]  [FONT=segoe script]NEVED[/FONT][/B][/RIGHT]
[CENTER]
[/CENTER]
Rich (BB code):

MTY3MDg3Ng.png

NEVED hivatalos levele a See City News felé!

Teljes neved: VÁLASZ Üzeneted felénk(pontos leírás): VÁLASZ Bizonyíték(ha szükséges): VÁLASZ Megjegyzés(ha szükséges): VÁLASZ Kelt: VÁLASZ

Kijelentem, hogy a levelemet teljes őszinteséggel írtam meg maguk felé, illetve csak is igazat állítok benne!
Aláírás: NEVED

🎤 Játszott percek száma minimum 15.000 minimum
🎤 Életkor 18 minimum
🎤 Mikrofon
🎤 Érett gondolkodás
🎤 Tapasztalat hasonló RP szituációkban
🎤 Elmúlt 3 hónapban nem voltál AdminJailben
🎤 Fél évre visszamenőleg nem voltál Kitiltva a szerverről
🎤 Nem vagy jelenleg más frakció tagja
🎤 Nincs negatív visszajelzés felőled
🎤 Hetente minimum 600 perc eltöltött aktív szolgálat
🎤 Tudj magadban is dolgozni ha megbíznak rá
🎤 Problémamegoldó képesség
🎤 Egyéb íratlan feltételek

🎙️ Üdvözlettel Connor O Springwood | Igazgató​

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: MekGrill
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.