Tactical Glock a rendvédelmi szervek részére.

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 510
12 811
V4 karakter
Brandon_Porter
Az én ötletem egy Tactical/ Flashlighted Glock 17-es. Sokkal RP-sebb lenne az hogyha ez lenne bent a széthasznált Desert Eagle helyett. A sokkoló is a Desert Eagle Modon van úgyhogy szerintem ez sem jelentene problémát a szerveren.
Emellett ha bekerülne a mod, a fegyver sebzését vissza szeretnénk venni. Mivel a videókon, aki meg tudja nézni, látja hogy pár lövés után nem hal meg az illető, csak ártalmatlanná teszik. Tehát a glockjuk nem öli meg egyből a személy-t, csak megsebesíti.
Félreértések elkerülése miatt, gyorsabb animba esés-el, bővíteném még.
oitnCyn.png
A letöltő linket is mellékelném.

Aki nem bírja a vért, üvöltést hasonlók NE nézze meg!

Utoljára szerkesztve:

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
IRL a fegyverek legtöbb esetbe megölik az áldozatot, nem megsebesitik, ha az illető túlél egy golyót akkor sem 5 perc alatt kaparják fel, 6 golyó után mintha mi sem történt volna. Természetesen faszán néz ki a glock, de szerintem a sebzés lecsökkentése nem lenne reális, és a dezinél is megesik hogy animba esik az áldozat.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Nyilván nem lőttek meg, meg nem is lőttem meg senkit, de nem hiszem hogy aki IRL kap 6 golyót azt fel lehetne kaparni, illetve szerintem senki nem fogja azt RP-zni hogy heteket kórházba fekszik, pedig IRL nem egy nap alatt engedik ki az ilyet. Na meg ha valaki nem 6 golyót kapna hanem 4-et 5-öt és nem esne animba az meg rohangálna tovább, még a mostani fegyvereknél is megtörténik ez.

• Tetszik
Reactions: Dorsym

Mateh

Klaviatúra gyilkos
2019. 07. 10.
717
5 409
V4 karakter
Gyorgy Sztojka
LV karakter
Kadyr Nuradilov
Nyilván sok mindentől függ, hogy az illető aki golyót kap túléli e vagy sem.
Fegyverek kalibere, töltények mennyisége, mennyi golyó hatol bele a személybe, benne marad e a golyó, kijön e másik oldalt, találat pozíciója és még sorolhatnám.
9mm-es kalibernél én úgy gondolom gyakoribb, a lövés túlélése, ezért talán lehetne csökkenteni a sebzésen.
Támogatom!

• Tetszik
Reactions: Termi

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Ez igaz amit leirtál, hogy sok mindentől függ, csak a szerveren nincs ilyen hogy súrol a golyó, meg ilyen hogy átmegy rajtad. Igazából az nem lenne reális ha valaki kap 5-öt a testébe azt futna tovább. Na meg az ilyen sérülteket nem lehetne pár perc alatt felszedni IRL se, az ilyen sebesültek heteket fekszenek kórházba. Az a baj hogy ez azért lett beleirva hogy a sebesült bűnözőket felszedjék aztán ticketeljék meg őket. Amúgy most is lehet animba lőni embereket, csak gyakrabb hogy meghalnak. Igaz hogy kisebb kalibernél gyakrabb a túlélés, de maximum 3-4 golyót élnek túl az emberek IRL nem pedig 8-at.

• Vicces
Reactions: Blájen és wells

Bobi

goodbyes aren't forever
2019. 01. 10.
190
821
20
Budapest
V4 karakter
Francisco Valderas
LV karakter
Quincy Mercer
V2 karakter
Az nincs
Ez igaz amit leirtál, hogy sok mindentől függ, csak a szerveren nincs ilyen hogy súrol a golyó, meg ilyen hogy átmegy rajtad. Igazából az nem lenne reális ha valaki kap 5-öt a testébe azt futna tovább. Na meg az ilyen sérülteket nem lehetne pár perc alatt felszedni IRL se, az ilyen sebesültek heteket fekszenek kórházba. Az a baj hogy ez azért lett beleirva hogy a sebesült bűnözőket felszedjék aztán ticketeljék meg őket. Amúgy most is lehet animba lőni embereket, csak gyakrabb hogy meghalnak. Igaz hogy kisebb kalibernél gyakrabb a túlélés, de maximum 3-4 golyót élnek túl az emberek IRL nem pedig 8-at.

Nézz meg pár videót, vannak bizonyos szerepek is, hogy mi merre hány méter.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Mert neked volt dolgod már ilyen fegyverrel, lőttek meg, vagy esetleg lőttél meg valakit?
Amúgy ha itt tartunk, te sem láttál szerintem még ilyet a szemed előtt, így te sem tudhatod biztosra mi történik a helyszínen.
Rengetet cikket lehet olvasni, hogy megsebesült, avagy sokszor meg is halt a célszemély.
Ez sokmindentől függ.

Igaza van mindkét félnek, viszont sokan nem örülnének neki hogy megsebesül fegyverrel a kezében ahelyett hogy meghalna, mivel számít neki a vagyona, amit belefektett az illegálba például.
Ezt meg nehéz kiküszöbölni.

• Tetszik
Reactions: Termi és Mateh

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
Nem tudok mi a fennakdás, mivel való életben a legtöbb Officernek valóban ilyenfajta Glock van nála. Desert Eagle / Silenced modjára lehetne egy ilyen mod, és tökéletes lenne. Amúgy a jelenlegi Glock sebzésével nem lenne gond, csak ahogy fogja az nem reális egy Officerhez, és idegesítő. Az meg hogy a Deagle alap sebzését le kéne vinni, ha esetleg bekerül ez a mod, az egyértelmű. Kicsit más a kettő fegyer. Illetve az hogy egy ember akit meglőnek az túléli vagy sem, az annyi mindentől függ mint égen a csillag, ne akarjunk már mindent scriptbe vinni.