Elutasítva Szolovjov Nadin unban kérelme Butch felé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

stexarcu

Újonc
2020. 05. 07.
64
148
LV karakter
Clyde Ruggiero
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Szolovjov Nadin >

A ban időpontja:
< 2021-07-08 22:33:37 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Butch >

A ban oka:
< OOC Stílus, komolytalan viselkedés, RP tagadás, nem muszáj itt játszani >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elsősorban is totál hiányzik nekem az LV, nem sorolom miért, hisz senkit sem érdekel... Sztori a következő volt: Vásároltam egy fegyvert magamnak. Elővettem hogy megnézzem, első fegyveres """élményem""" volt... Nézegettem, aztán eldördült egy lövés totál véletlen, mert a touch padom bekapcsolva maradt. Ezt a véletlen lövést le is OOC jeleztem tök jóhiszeműen, nehogy gond legyen belőle. Igen ám, csak ezt a rendvédelemnek a közeli CCTV kamera jelezte, és ők teljesen jogosan a helyszínre is jöttek, körbe fogtak, stb-stb, mint amit ilyenkor szokás. Ekkor jeleztem nekik OOC chaten hogy srácok ne haragudjatok, de ez egy tök véletlen dolog volt, le is OOC-ztam. Ekkor közölték velem hogy ez nem érdekli őket, folytassam az RP-t. Ezt teljesen jogtalannak gondoltam, hiába volt bizonyítékom is róla. Ekkor valóban picit felkaptam a vizet, és lehetséges hogy nem éppen a megfelelően megválasztott hangnemben kommunikáltam OOC chaten. Szeretnék ezért elnézést kérni, nyilván belátom hogy nem volt egy bölcs döntés részemről ez az egész. Lassan egy éve történt, remélem közös nevezőre tudunk jutni az ügyben... :D Köszönöm szépen hogy végig olvastad, további kellemes időtöltést! <3 >

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Marad a ban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.