Szolnok Megye Lordjai

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jozsa

premium
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 13.
50
134
V4 karakter
Sebastian_Chambley
A magyar társulat, akik magukat SZOLNOK MEGYE LORDJAI-nak hívják egy csupa Szolnokiakból álló bűnszervezet. A kétezres évek elején utaztak ki, csupán egy baráti vállalkozásnak indult. Névszerint Korsós Péter és barátja, Farkas Rómeó voltak az elsők, akik kiutaztak külföldre.

Nagyobb pénz reményében az építkezési vállalatuk mellett drogkereskedéssel foglalkoznak, illetve pénzmosással. A magyar maffiózók mára már annyi pénzzel rendelkeznek, hogy a kábítószert és egyéb bódítószereket mástól vásárolják meg, viszont drágábban adják tovább. Ezzel a módszerrel keresik kenyerüket úgy, ahogy cinkostársaik is.

Az East Los Santos környékén tevékenykedő magyar maffiózók különösebben a megbeszélés hívei, utolsó esetben folyamodnak csak erőszakhoz.

776799.png

OOC: Aki csatlakozni kívánna írjon rám privátban. A non-scriptelt frakciónk nem fun céljából jött létre. Azért akarsz magyar névre váltani, hogy romát RP-zz és ordibáld, hogy csigidigi és mi van csóró? Minket akkor felejts el, próbáld meg ezt mással eljátszani. A mi társaságunk, ami folyamatosan bővül egy korrekt közösséget akar kiépíteni. Ha nem tudod elsajátítani magadtól azt az RP-t, amit mi fogunk csinálni, szólj és segítünk.

Utoljára szerkesztve:

Keren Chave

Újonc
2020. 04. 26.
2
9
V4 karakter
Rafael Gusztáv
KIKI.png

Rafael Gusztáv also know as Nyeszu

6'3 ", ~ 194lbs — Rafael Gusztáv másnéven Nyeszu, lovari, egyben oláhcigány népcsoportba sorolható, nevét apjától kapta, Ifjabb Nyeszu avagy Fivér Nyeszu, Rafael apja Németországban dolgozik, lakatos és gépipari hegesztőként, a családja és szinte számtalan rokonja Kazincbarcikán született, Rafael ott is nőtt fel, azonban a zenei karrierje egészen Szegedig caplatott. Rafael egy pénz-éhes tinédzser, aki napi rendszerességgel karistol a DikhTv leányvállalati tagjaival. Ismeretségi köreibe tartozik Korsós Péter és Farkas Béla is, akik kintről finanszírozzák Rafael egészségét havonta pár ezer bankóval, Korsós Péter azon poroszkál, hogy útlevelet és repjegyet biztosítson Rafael számára, abban bíznak, hogy ha Rafaelnek sikerül is kijutnia, hamar vissza szegődik a gyengén konzisztens családba.

jozsa

premium
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 13.
50
134
V4 karakter
Sebastian_Chambley
dan.jpg
Farkas Rómeó másnéven Romi

Age: 25 Born: Karcag 6'4", ~ 191 lbs — Romi egy huszonöt éves roma származású férfi. Szolnokon tengette mindennapjait, amikor az életébe belecsöppent a kábítószerek árusítása a megélhetősége miatt.
A pénze mennyiségével az iskolát is otthagyta maga mögött, kiutazott Korsós Péterrel együtt külföldre.
Erőszakos természetű, de előnybe részesíti a megbeszélés lehetőségét.

Utoljára szerkesztve:

jozsa

premium
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 13.
50
134
V4 karakter
Sebastian_Chambley
g_borrrrr.jpg
Korsós Péter also know as Pecsét
: 32 Born: Szolnok 6'2 ", ~ 213 lbs — Korsós Péter, azaz Pecsét egy félvér magyar gyerek. Anyja által csörgedezik az ereiben roma vér, többségében magyar, apja felől. Családneve, mint Korsós Szolnok környékén felütötte a fejét már rég a család által folytatott kábítószer kereskedelem miatt. Pecsét már kiutazott külföldre, Los Angeles-be pontosabban 2002-ben barátjával, Farkas Rómeó-val. Innen támogatják közös barátjukat, Balogh Gusztávot.

Úri megjelenése miatt sosem feltételeznék róla a múltját. Néha kenyérből nem ettek otthon eleget, nem volt áram a házban. A fent említett kábítószer kereskedelem indította be a család jólétét.

Mára már az olaszos jellemző illik rá, ez megjelenését is képviseli. Megbeszélést támogatja elsősorban, viszont az erőszaktól sem riad meg.

Információk szerint Korsós Péter és Farkas Rómeó egy szállítmányt várnak az este a Los Santos-i dokkokba, ami nagy mennyiségű kábítószert és importált cigarettát tartalmaz.

• Tetszik
Reactions: catch a blast

Paddy

JUICER - DUD
2019. 01. 16.
208
730
V4 karakter
Paddy O Ryder
LV karakter
Lilith Ryder
4.) A többi játékostársnak kötelező megadni a tiszteletet! Büntetés: 40-80 büntetőpont. ~ Jerry
A magyar RP már rég túlmúlta idejét. V1ben meg SAMPon volt még magyar névvel ellátott karakterek. Manapság kissé siránkozva nézem ha valakinek magyar neve van az 50es szint mellé. Valamint egy fiktív városba "Szolnok megye Lordjai... Nekem kissé úgy tűnik, hogy a 2 8.os haver uzsonna szünetbe megbeszélték, hogy maffiát fognak RPzni. Úgymond szerver idegen számomra ez az "Era" Ezt értsd úgy, hogy ez Suzuki Swift 1.3 is szerver idegen lenne. Nem illik magyarán ide.

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 378
16 092
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
Szép és jó, magyarRP meg maffia meg a többi cuki dolog, de mit keres Fenyő János gyilkosságáról egy kép 1/1 a topic elején?:unsure:

Másrészről meg a képpel teljesen ellentmond az utolsó mondat miszerint: "Az East Los Santos környékén tevékenykedő magyar maffiózók különösebben a megbeszélés hívei, utolsó esetben folyamodnak csak erőszakhoz."
Ha ténylegesen a megbeszélés hívei vagytok, akkor indokolatlanul nem öltök meg. Értsd, Fenyő-gyilkosság.

Aki egy picit is utána olvas, mai napig rejtély övezi a Fenyő gyilkosságot. 19 évet kellett várni, hogy valakit egyáltalán elítéljenek, névszerint Roháč-ot életfogytiglanra.
Én megértem, hogy magyarRP és akkor mennyire kötődik hozzá meg stb és nagyon "jópofa" Fenyő gyilkosságból képeket beszerkeszteni. Én inkább átszerkeszteném/kicserélném egy másik képre, úgyis van csomó az internet mesés tárházában. Persze ez csak vélemény, vagy kezdetek vele valamit, vagy nem.:)

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Amúgy saját magatokat nevettetitek ki egyébként ezekkel a hozzászólásokkal.

Nem, a SeeMTA a szerepjátékosok körében egyáltalán nem fiktív környezet, az értelmesebb réteg leginkább Amerikát próbálja meg reprezentálni, és eszerint alakítani a frakcióit.

V1ben meg SAMPon volt még magyar névvel ellátott karakterek.
Igazából pont tőled fura ez a sok kioktató hsz, mikor olyan névvel jártad végig az összes legális frakciót, amivel illegális karaktert alakítottál, ráadásul LV-n is ugyanezt toltad.
A srácok nem funból, meg lemaradottságból csinálják gondolom ezt, van némi észjárásuk a reális szerepjátékozáshoz.
Bőven elfogadott lehet a Magyar szerepjáték, ha tudják komolyan vinni, lásd uncseh-ék projectje.
Kicsit tanulgassatok, és csináljatok fele ilyen szinvonalú frakciót bármilyen nemzetiséggel, utána meglátjuk ki hogy fogja adni a tanácsokat.
Semmi negativitás amúgy a hszemben, ne vegyétek magatokra.

de mit keres Fenyő János gyilkosságáról egy kép 1/1 a topic elején?
Ezt meg úgy hívják, hogy illusztrációs kép, semmi köze a frakciónak ehez, csupán jól néz ki frakcióképnek.
Rengeteg ember használ a való életből képeket mindenhova, lásd: karakter fejlődés topic, frakciók, stb.

Utoljára szerkesztve:

Paddy

JUICER - DUD
2019. 01. 16.
208
730
V4 karakter
Paddy O Ryder
LV karakter
Lilith Ryder
Egy szóval se mondtam, hogy kioktatni szerettem volna őket. Az, hogy ugyan az a nevem mindenhol a Ryder család mint név mutatása. Valamint mindenki Paddy O Ryderként ismer (már aki ismer) Sőt elmondom neked. Az hogy RPMCből PDbe mentem igazából a bekerülésemnek az RP része volt. Ugyanis ott egy "Patkánykodás" ment végbe hiszen feldobtam a srácokat IC. Cserébe kértem egy jelvényt. De szeretem amikor olyan emberek néznek le akik nem tudják a storyt :D No Offense csak elmondtam, hogy miért voltam Paddy O Ryderként RPMC és PD- NAV járőr.

jozsa

premium
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 13.
50
134
V4 karakter
Sebastian_Chambley
Már az előttem hozzászólók le is írták, hogy én mit szerettem volna.
A kép egy illusztráció, kész. Nem feltétlen kell a frakcióhoz kötni.
A magyar rp-vel semmi gond nincs, van akinek tetszik, van akinek nem, ez ilyen. És ahogy le is írták, van olyan scriptelt frakció, amelyik közel se haladta meg, és nem is fogja uncseh-ék magyar projektjét.
Másrészt, kit érdekel, hogy téged milyen néven ismernek? Ez egy szerepjáték, és ha nem tudsz elengedni egy nevet, az eléggé gáz tud lenni. (no offense)
Ez csak az én szerény véleményem, nem muszáj felvenni, de ide a topicba se benézni. :)

A projekt másik vezetője:
Kár azért a másik levesébe beleköpködni, vagy legalábbis megpróbálni, mert a tiédnek szar íze van. Illusztrációs képnek talán rakjunk oda egy amerikai maffiát? Ugyan már, gondolkozz. Magyar RP-t csinálunk, és? Az RP kereteinek a képzeleterőnk szabhat határt, ráadásul mi a realitások között tartjuk. Bezzeg gondolom az teljesen jó, hogy három különböző szerveren ugyan azzal a névvel játszol, khm. ( Mind a két ember ) Majd ha nem egy frakciót jártál végig ugyan azzal a névvel beszélhetünk, mert nekem köthető a nevemhez pár értelmesebb projekt/RP.

Utoljára szerkesztve:

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
19.) Tilos más játékosakat és frakciókat ócsárolni, negatív színben feltüntetni, feszültséget kelteni! Büntetés: 100 büntetőpont + hozzászólás törlése. Amennyiben továbbra is folytatod, a büntetés örökös kitiltás. , Jerry
A magyar RP már rég túlmúlta idejét. V1ben meg SAMPon volt még magyar névvel ellátott karakterek. Manapság kissé siránkozva nézem ha valakinek magyar neve van az 50es szint mellé. Valamint egy fiktív városba "Szolnok megye Lordjai... Nekem kissé úgy tűnik, hogy a 2 8.os haver uzsonna szünetbe megbeszélték, hogy maffiát fognak RPzni. Úgymond szerver idegen számomra ez az "Era" Ezt értsd úgy, hogy ez Suzuki Swift 1.3 is szerver idegen lenne. Nem illik magyarán ide.
neked baj van a fejedbe az már tuti
bármelyik magyar gengszter (aki ns tag volt..) többet rpzett mint te egész életedben
szóval ja, na m1 nem igaz amit írtál

**o betü mit jelent a nevébe uram
image.png

Utoljára szerkesztve:

mekiNa

Zöldfülű
2019. 01. 10.
166
864
Budapest
V4 karakter
Koncz_Miklos
LV karakter
Trivo_Boljevic
19.) Tilos más játékosakat és frakciókat ócsárolni, negatív színben feltüntetni, feszültséget kelteni! Büntetés: 100 büntetőpont + hozzászólás törlése. Amennyiben továbbra is folytatod, a büntetés örökös kitiltás. ~ Jerry
Bocsi, de te hogy mered leírni azt, hogy RP? Pont neked nincs semmi közöd ehhez főleg, hogy még vannak normális emberek akik szerepjátékozni akarnak és nem Parkolás felügyeletbe jelentéseket írni ?

EDIT:

Szép és jó, magyarRP meg maffia meg a többi cuki dolog, de mit keres Fenyő János gyilkosságáról egy kép 1/1 a topic elején?:unsure:

Másrészről meg a képpel teljesen ellentmond az utolsó mondat miszerint: "Az East Los Santos környékén tevékenykedő magyar maffiózók különösebben a megbeszélés hívei, utolsó esetben folyamodnak csak erőszakhoz."
Ha ténylegesen a megbeszélés hívei vagytok, akkor indokolatlanul nem öltök meg. Értsd, Fenyő-gyilkosság.

Aki egy picit is utána olvas, mai napig rejtély övezi a Fenyő gyilkosságot. 19 évet kellett várni, hogy valakit egyáltalán elítéljenek, névszerint Roháč-ot életfogytiglanra.
Én megértem, hogy magyarRP és akkor mennyire kötődik hozzá meg stb és nagyon "jópofa" Fenyő gyilkosságból képeket beszerkeszteni. Én inkább átszerkeszteném/kicserélném egy másik képre, úgyis van csomó az internet mesés tárházában. Persze ez csak vélemény, vagy kezdetek vele valamit, vagy nem.:)
Nyugodtan bele lehet kötni apróságokba, de szerintem már most több sort írtak le /me-be mint te egész életedbe fogsz.
Szeirntem várjuk ki a végét és utána bele lehet kötni az egészbe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.