Elutasítva Szili----->Fredi Ethan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fredi

Újonc
2020. 07. 15.
1
0
LV karakter
Fredi Ethan
zoldlogo.png

Neved:
< Fredi Ethan >

A ban időpontja:
< 2020/04/09 >

A ban időtartama:
< Örök >

Admin Neve, aki bannolt:
< Szili >

A ban oka:
< Súlyos nonrp,kaszinó DM >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló szili!Nagyon megkösszöném ha végig olvasnád ezt az ubt ugyan is sok fontos dolgot le irok benne,nem is huzznám az időt bele is csapok.Nos tehát aki eddig irta az ubket az a haverom volt mert nem regisztráltam fórumra amit már meg is bántam.A haverom nem azokat a dolgokat irta le az ubm-ba amiket én mondtam neki hogy irjon.ezért inkább leirom én magam ugyan is ő szerinte nem volt az én hibám az ub de szerintem ez nem igaz.Nagyon megbántam amit tettem csak próbáltam feketét rp-zni és mindig megpróbáltak megölni ezért inkább lelöttem az egyiküket hogy hátha megijednek.ez a több mint 3 hónap alatt át gondoltam hogy mit tettem és hogy neked miket mondtam.Szeretnék egy második esélyt kérni.Megfogok próbálni mindent ami tölem telik hogy ne kövessek el semmi bünt a szerveren,ez volt az első komoly rp szerver amin játszottam és nagyon hamar ki is lettem bannolva ez idő alatt kipróbáltam másik szervereket de ezek nem adták át közel se azt az élményt mint a seemta v3 lv és szeretnék vissza jönni.Remélem megtudsz bocsátani azért is amiket a haverom irt és azért is amit én tettem.(nem azért irta a előzö ub végére hogy nem lesz több dm mert pofátlan akart lenni hanem látott egy srácot akit egy hónap után ub-ztak kaszinó dm okával és azt gondolta ezzel is megpróbálkozik) >

PReDi válasza:
Fórum multiaccount miatt érvénytelen az UB kérelem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.