Szigettel kapcsolatos szabályzat kifejtése/újragondolása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pogi

Újonc
2019. 01. 10.
38
106
22
V4 karakter
Iker Mancebo
LV karakter
Oliver Banks
Üdvözlet. Mint a téma címében is szerepel, szerintem a szigeten való rablásról szóló szabálypont(ok) jobban kilehetnének fejtve, vagy éppen újragondolva. Volt ma egy adminügy, amiből az jött le számunkra hogy amint a szigetről a vízbe lépsz, vagy a hajódra onnantól nem vagy rabolható. Nem tudom biztosra, de szerintem ez a szigeten való rablás szabály az LV-ben történt 2 percenkénti rablások miatt jött, és nem értem hogy azt aki éppen a szigetről távozna hajóval miért ne lehetne kirabolni, hisz szerintem az még igenis a sziget területébe tartozik. Nincs igazából ezzel semmi problémám mielőtt valaki félreértené, csak elkerülhetőek lennének ebből a felesleges 40 perces adminügyek.

Niine

Újonc
Támogató
2020. 12. 03.
36
8
V4 karakter
Tristan Drake
LV karakter
Shawn Ruby
Lehetne az hogy 250 méteres körzetben rabolható vagy még.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 912
19 283
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
Lehetne az hogy 250 méteres körzetben rabolható vagy még.
Nem is értem, hogy miért problémáznak a CIVILEK a rablással kapcsolatos dolgokra, szigettel kapcsolatos szabálypontokkal. Örüljetek, hogy kimehettek, hisz ha a realitást nézzük, lábatokat nem kéne oda betegyétek.

Növeljük, rabolhattok vizen. Tovább?
Hajóval fogtok körözni és átugrálni a hajókra? Érdekes elfoglaltság biztosan mindenki számára.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
- [!] Szigeten kívül a fémdetektorozással talált tárgyakat tilos kirabolni!
Sziget jelentése: vízzel teljesen körülvett földterület.
Konklúzió: ha elhagyod a szigetet, tehát vízre lépsz, az nem minősül szigetnek, ebből adódóan a fémdetektorral talált tárgyakat nem lehet elrabolni.

40 perces adminügy nem hinném, hogy keletkezhetne ebből, hiszen fél perc alatt ezt meg lehet magyarázni. Az viszont jobban érdekelne, hogy ennél jobban hogyan lehetne kifejteni a szabályzatban? Koordinátákkal, területszámítással, netán majd visszük a centit, hogy ez még a PVP zónába tartozik?

Pogi

Újonc
2019. 01. 10.
38
106
22
V4 karakter
Iker Mancebo
LV karakter
Oliver Banks
- [!] Szigeten kívül a fémdetektorozással talált tárgyakat tilos kirabolni!
Sziget jelentése: vízzel teljesen körülvett földterület.
Konklúzió: ha elhagyod a szigetet, tehát vízre lépsz, az nem minősül szigetnek, ebből adódóan a fémdetektorral talált tárgyakat nem lehet elrabolni.

40 perces adminügy nem hinném, hogy keletkezhetne ebből, hiszen fél perc alatt ezt meg lehet magyarázni. Az viszont jobban érdekelne, hogy ennél jobban hogyan lehetne kifejteni a szabályzatban? Koordinátákkal, területszámítással, netán majd visszük a centit, hogy ez még a PVP zónába tartozik?

Nem tudom mivel érdemeltem ki hogy kigúnyolj, hisz szerintem elég kultúrált módon fejeztem ki a problémám. Nekem azzal van bajom, hogy amint te idézőjelbe vízre lépsz, onnantól te már védve vagy. Mellesleg személyes tapasztalat volt a 40 perces adminügy, nem hasraütésből írtam. De látom egy ötletek topicban sem lehet idézőjelben beszélgetni anélkül hogy lenézze valaki a másikat, így nyugodtan helyezheted a témát.

• Vicces
Reactions: UchihaKayn

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Véleményem szerint nem gúnyoltalak ki, pusztán nem értem az ötletednek az alapját. Elvileg nem érthető a szabályzat, miközben az. Azért szarkasztikus a szövegem, mert ez már arról szól, hogyan kössünk bele a legapróbb dolgokba is, illetve milyen kiskapukat lehetne találni.

Azért vannak védve a játékosok, mert a rablóknak a 90%-a elképzelés, koncepció nélkül vágott bele a rablásba, nulla illegális-, karakterhátérrel. Az illegális frakcióknak a kis százaléka rabolt az update óta, ők is legfeljebb a szigeten. Aki épkézláb rablást hajtott végre, normális RP-vel, annak respect.

Ha nem jöttek volna be a korlátozások, akkor 2 hét múlva ez a plusz lehetőség kihalt volna a szerveren.

Nem is értem, hogy miért problémáznak a CIVILEK a rablással kapcsolatos dolgokra, szigettel kapcsolatos szabálypontokkal. Örüljetek, hogy kimehettek, hisz ha a realitást nézzük, lábatokat nem kéne oda betegyétek.
Ha a realitás nézzük, akkor ezzel egyet kellene érteni.

Releváns ötlet nem lett témába hozva, hogy mivel lehetne kiegészíteni. Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.