"Szerverhirdetés IG."

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Savanyú

Újonc
2019. 01. 10.
52
151
V4 karakter
Sawelij Mikhailov
LV karakter
Sawelij Mikhailov
V2 karakter
Nicolas Wayne
Na helló. Szabályzatban nincs pontosítva ez a dolog, tehát megkérdezem itt, hátha válaszol egy olyan, aki ezt jól tudja. Ügye mint tudjuk a szerver hirdetes tilos akár ig, akár ooc chaten. Mi a helyzet a ts-el? Ha én egy haveromnak leírom ooc chaten a saját TS szerverem IP-jét, úgy hogy azt más is láthatja, az már hirdetésnek minősül? Foglalkoztat ez a kérdés egy ideje, érdemleges válszokat előrre is köszi.

dami

V3 ExGA [4]
Támogató
2019. 01. 10.
234
696
19
Ausztria
V4 karakter
nuh.can
mi előtt ekkora hülyeséget kérdezzel kérlek gondolkozz.
bele gondolva az egészbe hogy más is láthassa azt amit
leírsz ,,ts ipt" ezért igen szankció jár mivel
szerverhírdetésnek minősül.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Írd le neki privátban valahol, ahogy fentebb is írták. Egyébként leginkább MTA szerverre vonatkozik ez a szabálypont.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
ne csináld és nem lesz belőle bajod. Mindenki a kis kapukat keresi.
Ha tilos akkor tilos és kész.

• Vicces
Reactions: Adam Climford

Savanyú

Újonc
2019. 01. 10.
52
151
V4 karakter
Sawelij Mikhailov
LV karakter
Sawelij Mikhailov
V2 karakter
Nicolas Wayne
DAMI, mint ahogy érthetted, nem MTA szerverről van szó. Arra voltam kíváncsi amit Bale is írt, hogy ez leginkább MTA szerverre vonatkozik. Ráírni privátban pedig nem tudom hogy lehet kivitelezni IG, kivéve ha sgh/idg/admin, amiben viszont annyi a bökkenő, hogy a pm-et ügye nem használhatom ilyenre. Nyilván ha tudok valahol máshol írni neki, nem ooc chatben fogom megtenni, ez egyértelmű. Jerry-nek is annyit tudok mondani, ezt most IG, az tiszta hogy TS ilyet nem lehet.
Edit: Morthy, nem tudom.most te honnan szedsz ilyen kiskapus szövegeket, egyáltalán nem vág témába. Ez egy ilyen kérdezős topic, tehát kérdezek. Ez nincs egyértelműsítve hogy MTA szervert nem lehet, az fix. De hogy ts szervert adhatok-e meg másnak, arról nem esik szó a szabályzatban.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Tilos más szerver hirdetése.
Ez van a szabályzatban.
Szerintem elég egyértelmű.

Savanyú

Újonc
2019. 01. 10.
52
151
V4 karakter
Sawelij Mikhailov
LV karakter
Sawelij Mikhailov
V2 karakter
Nicolas Wayne
A hirdetés ott kezdődik, hogy minél több emberhez megpróbálom eljuttatni az információt. Ha ooc chatben leirom egy embernek, de egy harmadik is látja, az még nem hirdetés szerintem.

dami

V3 ExGA [4]
Támogató
2019. 01. 10.
234
696
19
Ausztria
V4 karakter
nuh.can
5.) Más szerverek hirdetése (link, kép, avatar stb.) elhelyezése TILOS!
Büntetés: Örökös kitiltás.

Savanyú

Újonc
2019. 01. 10.
52
151
V4 karakter
Sawelij Mikhailov
LV karakter
Sawelij Mikhailov
V2 karakter
Nicolas Wayne
Köszönöm a válaszod ismét Dami, leírom még egyszer, hogy ne legyen félreértés... Ez a kérdés IG felé történik. Hiába másolsz itt nekem olyanokat hogy a TS3 szerveren mit nem szabad, nem azt kérdeztem. Remélem nem félreérthető amit írtam.

dami

V3 ExGA [4]
Támogató
2019. 01. 10.
234
696
19
Ausztria
V4 karakter
nuh.can
Ha IG leírsz egy IP-t már azzal megtörtént hogy hirdettél valamit de szerintem ezt máshogy is meglehet oldani nem csak IG
létezik olyan is hogy : Facebook(gondolom ismered) stb nem feltétlen OOC kell az ilyen dolgokat rendezni mivel ezzel igen
hirdetés-t követsz el. ami örökös kitiltás-t von maga után.​

Savanyú

Újonc
2019. 01. 10.
52
151
V4 karakter
Sawelij Mikhailov
LV karakter
Sawelij Mikhailov
V2 karakter
Nicolas Wayne
Mint feljebb kifejtettem tisztán, világosan, ha máshol tudok, ott írok az embernek. Én személy szerint nem tartom hirdetésnek, ha nem az a célom, hogy minél több emberhez juttassam el, mindössze egy főnek írnám le. De igazából túl van tárgyalva, köszönöm a válaszokat.

Pixel

Barangoló
2019. 01. 10.
141
236
V4 karakter
Grigorij_Stepanov
LV karakter
Thomas_Cooper
Üdv. Mivel nincs mód arra,a szerveren,hogy egy embernek írj csak így tilos bármiféle szerver ip,vagy hasonlók leírása.
Volt aki bant kapott,mert IC leírta rádióba a saját TSe ipjét.

• Tetszik
Reactions: Yana

Savanyú

Újonc
2019. 01. 10.
52
151
V4 karakter
Sawelij Mikhailov
LV karakter
Sawelij Mikhailov
V2 karakter
Nicolas Wayne
Részemről igen. Kösz Jerry báttya.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.