Szerveren lévő tulajdonos nélküli Boltok termékeinek ár növelése, esetleges kitörlése!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LVT53

Újonc
2019. 02. 06.
28
29
21
Budapest
V4 karakter
Artemis Cloud
LV karakter
Artemis Cloud
Sziasztok, ezt a topicot azért nyitottam mivel úgy gondolom hogy a szerveren megtalálható elég magán Bolt ahhoz hogy a playerek biztosan tudjanak venni gyógyszert, és egyéb szükséges dolgokat, így nem szükségeltetik olyan bolt aminek nincsen tulajdonosa. Arról nem is beszélve hogy ezek a boltok megölik a magán Boltokat mivel vészesen alacsony árak vannak beállítva azokban és mindenki ott vásárol inkább, mint sem egy magán Boltban! Illetve az ilyen kis büfés kocsikat is meg lehet szüntetni.

Boltok pédáúl: Las Payasadas, posta telephely melletti két bolt,stb
Büfé: Redline melletti, Gokart pályánál lévő.

dfsdfdhjzt.jpg
asdafdsgg.jpg

mta-screen_2021-01-10_20-34-53.png
mta-screen_2021-01-10_20-31-51.png

mta-screen_2021-01-10_20-32-59.png
mta-screen_2021-01-10_20-30-51.png

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: SyS és wcologne

Jason Lock

Újonc
2020. 07. 01.
9
2
LV karakter
Jason Lock
Szia! Jó az elképzelés, de a Redline melletti büfés azért kell, mert a legtöbb szerelő oda jár ki kajáért. Viszont ebben igazad van, hogy nem éri meg a magánboltozás.

LVT53

Újonc
2019. 02. 06.
28
29
21
Budapest
V4 karakter
Artemis Cloud
LV karakter
Artemis Cloud
Szia, oké oda jár ki kajáért, de szerintem simán megoldható lenne hogy nekik lenne egy saját bent telepen.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
Miből gondolod, hogy ezeknek nincsenek tulajai?
Pár büfés, amelyik az utcán áll annak oké, viszont nem hiszem, hogy ez rontaná a bevételedet.

LVT53

Újonc
2019. 02. 06.
28
29
21
Budapest
V4 karakter
Artemis Cloud
LV karakter
Artemis Cloud
Értem én hogy nem mindenki milliomos, és nem mindenki tehetős a szerveren, de az hogy ezek kikerülnek nem azt jelenti hogy minden magánboltnál a gyógyszer 100$ helyett 500 lesz, csak annyi hogy az emberek kénytelenek lennének magánboltoktól vásárolni, és lenne értelme a dolognak. Egyébként meg nem hiszem hogy ne tudna akármelyik játékos a szerveren még akár 500$-t is adni egy gyógyszerért, a másik pedig hogy gondolom van egy doksi mennyi lehet a maximum amiért árulhatnak dolgokat az emberek a boltba és hogy mennyi lehet a minimum, tehát megint csak ott tartunk hogy nem kell milliomosnak lenni ahhoz hogy vásároljál egy boltban hiába az egy playeré.

LVT53

Újonc
2019. 02. 06.
28
29
21
Budapest
V4 karakter
Artemis Cloud
LV karakter
Artemis Cloud
Akkor jól emlékeztem csak nem akartam hülyeséget mondani, köszi.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
Felesleges szerintem ezen vitázni. Te is megteheted, hogy ilyen olcsón adod el a dolgokat, az már más kérdés, hogy nem éri meg az üzemeltetőnek, viszont a versenyt valahogyan fel kell venned azokkal a boltokkal. Törölve nem valószínű, hogy lesznek, hisz valaki megvette azokat is.

• Tetszik
Reactions: dups

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
a másik pedig hogy gondolom van egy doksi mennyi lehet a maximum amiért árulhatnak dolgokat az emberek a boltba és hogy mennyi lehet a minimum,
Nem tudok róla, hogy lenne ilyen doksi.

• Tetszik
Reactions: dups

LVT53

Újonc
2019. 02. 06.
28
29
21
Budapest
V4 karakter
Artemis Cloud
LV karakter
Artemis Cloud
Felesleges szerintem ezen vitázni. Te is megteheted, hogy ilyen olcsón adod el a dolgokat, az már más kérdés, hogy nem éri meg az üzemeltetőnek, viszont a versenyt valahogyan fel kell venned azokkal a boltokkal. Törölve nem valószínű, hogy lesznek, hisz valaki megvette azokat is.
Ahol i betűs cp van az nem playeré hanem a szerveré, csak visz ki pénzt a szerverről, azok a boltok ahol $ jel van a cp-be azokat vette meg valaki. Ha meg továbbra is szeretnének evvel kivinni pénzt a szerverről akkor emeljék meg bennük az árakat jelentősen, akinek nagyon s.o.s valami akkor úgy is meg fogja ott venni, ha meg nem akkor legalább vásárolnak az emberek a magáboltokban.
Nem tudok róla, hogy lenne ilyen doksi.
Akkor a későbbiekben lehetne.
rosszul hiszed
Szerintem meg pont nem, de ezt a részét le is zárnám itt, akármelyik melóval keresel pár ezer dollárt, bárki ki tudna akár 500$-t s fizetni de nyilván nem lenne ennyi egy gyógyszer.

• Tetszik
Reactions: Morozno

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Amelyiknek nincsen tulaja (szerveré a bolt), akkor azokban a boltokban a termékek árát szerintem simán meglehetne emelni. Nem kell itt tényleg sok pénzre gondolni emelés ügyileg. Olyanra kell beállítani, hogy minden játékosnak megfeleljen. Gyógyszert, amit említettél, 500$-ért szerintem nagyon sok lenne. Én ilyen 200, max. 250$-t tudnék elképzelni gyógyszer árnak.
Ez a pénz inflációján is segítene valamennyire és egyben a magánboltokon is.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Ha jól értelmezem a problémád, akkor te úgy oldanád meg hogy kiveteted ezeket hogy neked több legyen a bevétel? Baromi egyszerű a megoldás bármiféle hozzányúlás vagy kivétel nélkül megoldható. A te áraidat a szerver kezében lévő boltok árai alá emeled... Ennyi nos ide betűznék egy jól bevált és használt módszert :

"jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint"​

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
A te áraidat a szerver kezében lévő boltok árai alá emeled...
Árai alá emeled? Nem érthető a mondatod. Nem inkább csökkenteni? Nem kell mérlegképes könyvelőnek lenni, hogy rá gyere mi a jó és mi nem. Vegyük példának a gyógyszert. Ennek a beszerzési ára 100$. Erre a 100$-ra pedig azt az összeget teszed rá, amit te kézhez is fogsz kapni, mint bevétel (50$-T). Amit te akarsz mondani, ha jól gondolom..... akkor a magánboltok a gyógyszert pl. 99$-ért adják el, amit jól tudunk, hogy egyáltalán nem plusz és így fölösleges belekezdeni egy ilyen boltos témába. Ezzel a bolttal, egyébként sem kell rengeteg bevételi összegre számítani, ha emelve is lennének a tulajdon nélküli boltok termékeinek az árai.

• Imádom
Reactions: jory

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
@Lucy

Ha még nem is érné meg ez a dolog. Akkor is ez lenne a legjobb megoldás. Fejlesztők, úgysem veszik ki őket, illetve nem változtatnak rajta. Ha magán player nem változtat a gondon akkor nem lesz megoldás. Ennek nagyon egyszerű az oka: Fejlesztőket nem tudnak foglalkozni ilyen jelentéktelen dolgokkal. Teljesen fölösleges. A topic írójának azt tudom tanácsolni, vagy javasolni, hogy ha nem tudja megoldani a bevétel kiesést akkor adja el a boltot. Ezeknek a boltoknak a nagyrésze valaki tulajdonában van és nem lehet elvenni tőle. Hiába, hogy a tulaja már 2 éve nem lépet fel ez van.

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Honnan tudod, hogy a fejlesztők nem csinálnának vele semmit? A pénz inflációjának ez lenne az egyik megoldása. @LVT53 direkt azért hozta fel az ötletet, hogy megpróbálja ezt elérni. Muszáj vagy gyógyszert, kaját stb. venned, hogy ne halj meg. De amit mondasz, abban nem értem mi a jó, mivel azt mondod, hogy a mínusz is jó tud lenni. Akkor kérdezem ,hogy mi értelme van ennek az egész boltos dolognak. A nagy semmi! Senki se lesz olyan buta, hogy bármit is a nagyker árral megegyezően adjon el, vagy még attól is kevesebbért. Ez így egy hülyeség.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: jory és Morozno

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
ugyan úgy be kell jelenteni tudtommal ezeket a boltokat is mint az ingatlanokat, ha valaki "inaktív" és nem jelenti be, azt az egységet úgy is elveszíti a vagyonából.

• Tetszik
Reactions: Morozno

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Sikerült egy pontnál leragadni, én részemről még mindig tartom azt, hogy ha a MAGÁN személy nem lép valami akkor nem lesz megoldás...

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetésed: 40 pont
A pénz inflációjának ez lenne az egyik megoldása.
Nos a boltok avagy benzinkutak stb. Ez a pénz inflálódását nem befolyásolja... Inflálódásból a boltok csak az 1%-át veszik ki maximum... Autó és egyébb kereskedések teszik ki a 99%-át ennek semmi köze ide. Probléma ettől független...

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Nyílván nem adja olcsóbban a dolgokat a nagyker árnál.
Amit mondasz boltokat, az meg a szerver tulajdonát képezik. Nem játékosnak menne a pénz, hanem ki a szerverről. Ha ezeknek a boltoknak magasabb lenne a benne lévő termékek érteke, akkor nyilván való, hogy javítana a pénz értékén.
Egyszer azt írod nem befolyásolja, utána meg mégis befolyásolja, de csak az 1%-át??
Ezt még is miből számolta ki?

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: jory és Morozno

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Véleményem szerint azért nincs erre szükség, mert ha nyilván magasabb áron lehetne eladni az alap dolgokat akkor mindenki azt látja hogy mennyi pénzt lehet ebből is kihozni, nem kell az hogy kb minden 5. playernek boltja legyen.
Nem támogatom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.