Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Nándi(Szeregej Puskin)(14) >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 18000>>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH fealdata a játékosok segítése és egyes embereket megtanítani az rp alapjaira, emellett feladatuk, hogy az adminok munkáját segítsék és kevesebb olyan kérdést kapjanak amiket az SGH-k is megtudnak válaszolni. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH lenni mivel mindig is felnéztem az SGH-kra, mert annyi kérdést megtudnak nekem válaszolni amit én nem tudtam, ezzel megkönnyítve a játékosok életét. Szeretek csapatban dolgozni, mivel több szerveren is voltam adminsegéd. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért mivel úgy érzem rendelkezek megfelelő referenciával és mint már feljebb említettem szeretek csoportban dolgozni, rendelkezek megfelelő helyesírási készséggel. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 3-4 órát>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Beszédes, Okoskodó, Néha nem értem a tréfákat >>
<< Pozitív: Jól kezelem a szituációkat, Barátkozó, Nyugodt >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igazából én úgy állok hozzá, hogy igen szeretnék és azért, mivel így több esetben tudnék segédkezni. Több ember "fajtát" ismernék meg és így sokkal tapasztaltabbá válnék. Azért is szeretnék adminisztrátor lenni, mivel úgy érzem ehhez a feladathoz is van elegendő referenciám. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Úgy ismertetném, meg a szerverrel, hogy elmondanám neki ez egy RolePlay szerver és úgy kell viselkedni minta valóságban. Ezután elmagyaráznám neki a szabályokat és azoknak a szankcióit pl: Dm: ha megölsz valakit ok nélkül az nem elég ok ha beszólt neked ezért szankció jár, Pg: amit nem tudnál megtenni a valóságban, elrabolnak téged rád fogják a fegyvert és te elkezded őket ütni, vagy elfutni ezért is szankció jár, és ezután így tovább a többi szabályt. Ha ez megvolt megismertetném őt a /me, és a /do használati kereteivel és ezek a parancsok mire valók pl: a /me cselekvésre használható, /me elővesz a zsebéből egy papírzacskót majd a közelében lévő kukába dobja, /do történésre használható, /do beveri a fejét a kormányba de nem esik komolyabb baja mivel megfogta az öv. Ezután megismertetném, hogy a /me, és a /do nem erőltethető más játékosra pl: nem rpzheted le más helyett, hogy az ütés hatására elájul. Ezután megismertetném vele a /megprobal használatát és használati kereteivel, a /megprobal mint, ahogy neve is takarja megpróbálást takarja, ezt több Rp szituációhoz is fellehet használni és ezzel színesebbe tenni az rpt pl: /megprobal a késével akkora erőt kifejteni, hogy Jamesről levágja a köteleket. Ezután megismertetném /animpanellell és annak használati körével. Elmagyaráznám tilos animfunolni, olyan animokat használni amik nem illenek az rphez. Ezután a /placedoval ismertetném meg elmagyaráznám ezzel a paranccsal sokkal színesebbé lehet tenni az rpt /plaecdo Esettáska a földön, /placedo Vércseppek a földön... Ezután megismertetném vele az interface használatát, hogy ha neki nem tetszik akkor mozgatni is tudja a vidjeteket az ctrl és az m betű megnyomásával. Ezután elmagyaráznám neki, hogy a HOME gombot megnyomva különböző a játékhoz elengedhetetlen felületeket talál, amik között Pgup, Ppon gombokkal tud navigálni vagy egyszerű kattintással. Ezután elmondanám neki, hogy a városházán tud munkát felvenni. És ezután a beszélgetést lezárnám azzal, hogy olvassa el a szabályzatot és ezeket ne szegje meg így magát megkímélve a szankcióktól és az adminokat a sok ügytől. Ezután még utoljára elmondanám neki, hogy a fórumon talál minden fontos információt. >>
(Ui: Bocsánat a szivárvány színezésért)
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszolnék neki, hogy ezzel adminisztrátorhoz forduljon, és csak akkor, ha rendelkezik megfelelő bizonyítékkel és ha ténylegesen megfelelő indok miatt kéne neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia ebben én nem tudok segíteni! Szólj egy adminisztrátornak, de csak akkor, ha a van bizonyítékod, hogy a fegyver esetlegesen skines, de ha nem skines akkor ebben nem segíthetünk, ha ppből vetted akkor is nyugodtan felkeresheted az adminisztrátort! >>
Utoljára szerkesztve: