Szentesi Gergely - Rendvédelem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csipesz

Barangoló
2020. 11. 07.
99
1 186
18
Dunaharaszti
V4 karakter
rajko prvoslav
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Szentesi Gergely

Panaszra tett személy InGame neve:
Rendvédelem

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Más játékának elrontása vagy nem is tudom, hogy ezt már minek nevezzem.

Történet a következő: A ma este folyamán a Trezorban verekedés alakult ki, négy ember között. Ezt úgy reagálta le a rendvédelem, hogy helikopterekkel, három vízágyúval és tömérdek mennyiségű katonával, egységgel érkezett ki, lezárták az egész utcát. Randomra elkezdték locsolni a járdán álló embereket. Véleményem szerint egy verekedésre nem kellenek nagykaliberrel felszerelkezett katonák, meg a fentebb leírtak, elvégre nem a world of tanks vagy call of duty. :) A másik, hogy írtam erre egy reportot, válasz nem jött, viszont rá két-három percre mindenki elfutott a rendvédelem részéről. Véleményem szerint eléggé érdekes.

A reportot 20 perccel később Eduard elfogadta, ahol a rendvédelmet védte (saját oldalát) és szerinte ez rendjén is volt.
7bb48e7a31727cdf5b556e9f15d254a7.png
A fentebbi képeken látható, hogy mit is írtam reportba, mire érkezett ez a válasz.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Random vízágyúzásokról a videók:

https://streamable.com/j0jw63 , https://streamable.com/z84o1g

Megjegyzés:

Bobi

goodbyes aren't forever
2019. 01. 10.
192
828
20
Budapest
V4 karakter
Francisco Valderas
LV karakter
Quincy Mercer
V2 karakter
Az nincs
mivel a panaszra tett személyhez rendvédelmet írtál, és ebbe én is beletartozom, ezért írok hozzászólást
Véleményem szerint egy verekedésre nem kellenek nagykaliberrel felszerelkezett katonák, meg a fentebb leírtak, elvégre nem a world of tanks vagy call of duty. :)
egy apró észrevétel, mivel említést tettél róla, ennél a sornál viszont megakadt a tekintetem, nem igazán értem, hogy a world of tanksot milyen szempontok által soroltad be ide példának, amikor az egy színtiszta tankos játék, és tudomásom szerint a játék mechanikájában semmilyen formátumban nem játszanak közre nagykaliberrel felszerelkezett katonák, meg a fentebb leírtak sem, de még helikopter, illetve vízágyú sem, amit szerintem a következő tankos videóm kellően alátámaszt

a panasz további részeire reflektálva pedig az illetékesek, akik jelen voltak biztosítanak további válaszokat, amennyiben szükségeltetik - részemről nincs további hozzáfűzni való, köszönöm

imriszke

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 19.
261
307
Szeged
V4 karakter
Max Ejnar
(Honvédség tagja vagyok)
Szia, a szerveren egy tömegverekedésből lövöldözéssé is fajult már buli pl Angel Pine Rockorsóban amik után nyílván felkészülve vonul ki a rendvédelem mert komolyabb lövöldözés is kialakulhat egy ilyennél.
Ennél a videónál pedig egy szimpla "bug"-ról van szó mivel Ctrl a vízágyú amivel ugye rükvercbe teszed/sebességből kiváltod és a "tank" wgyből hátra felé is ment tehát ez semmis videó. + ha nem is véletlen lett volna akkor is az út közepén álltatok vagy beszélgettetek tehát megint indokolt lehetett volna.

Vízágyús téma ugye, rengeteg videó van hogy tömegeket vízágyúval oszlatnak el mert erőszakos amiket csinálnak. EZ szintén indokolt

Ha lövöldözés alakult volna ki akkor meg ugye a honvédség nagykaliberjei ugye, ha van pisztollyal egy bandás és őt akarják megverni és van drogja akkor máris 4-5 fejlövés mire egy M4 megöli amíg ő TEC-9-el vagy pisztollyal is leszed 3-4 katonát.

Csipesz

Barangoló
2020. 11. 07.
99
1 186
18
Dunaharaszti
V4 karakter
rajko prvoslav
tudomásom szerint a játék mechanikájában semmilyen formátumban nem játszanak közre
Köszönöm szépen, látom sikerült megragadni a lényeget. :) A hsz-ed többi részére nem is reagálok. Szívem szerint, ha tehetném, törölném is. Semmi érdemit nem sikerült leírni.
Ennél a videónál pedig egy szimpla "bug"-ról van szó mivel Ctrl a vízágyú amivel ugye rükvercbe teszed/sebességből kiváltod és a "tank" wgyből hátra felé is ment tehát ez semmis videó. + ha nem is véletlen lett volna akkor is az út közepén álltatok vagy beszélgettetek tehát megint indokolt lehetett volna.
Bugról kétlem, hogy szó lenne, mivel célirányosan ment a lövés, többször is.
Illetve nem nagyon láttam még eddig, hogy egy úttest szélén zajló beszélgetést ilyen módon oszlatnának. Semmi felszólítás, egyből berobog és locsol, holott sok oka nem volt rá, egyszerűen kedvtelésből locsolt vagy tudom is én.

Így a végére pedig azt szeretném kérni, hogy egy-két ember szedje össze a gondolatait és írja le őket. Nincs kedvem felesleges hozzászólásokra válaszolgatni és gondolom a bíráló admin sem szívesen olvasgatja.

bm29

Barangoló
2020. 05. 21.
129
802
V4 karakter
kjell björklund
LV karakter
nemeth tamas
V2 karakter
skonc david
Bugról kétlem, hogy szó lenne, mivel célirányosan ment a lövés, többször is.
ha ugyanazt a videót nézzük, ahol lőtt egyet aztán elindult hátra, az bizony nem direkt volt, előttem már leírták, mitől volt. a másik videóra már nehezebb ezt rámondani.
egyébként az én véleményem továbbra is az, amit az elmúlt napokban sok mindenkinél nyomatékosítani kellett, hogy ez mindig is egy játék marad. aki mindenben a realitást keresi, nagyon sokat fog csalódni. a katonaság nem a fronton harcol egész nap, és a terrorelhárítás sem csak a terrorcselekményekre vonul ki. a nav pénzügyőr nem egész nap papírokat tölt ki a hqn, és a nyomozó iroda sem csak éveken át tartó nyomozásokkal foglalkozik. ha pedig az egyik szerv erősítést kér, akkor menni fog mindenki. ha jól emlékszem, itt is ez történt. sürgősségi rádión jött az üzenet, hogy erősítésre van szükség a klubnál. ennyiből nem derül ki, hogy mi van ott, fegyveres, lövöldözés, túszejtés. mi katonaként mentünk ki, megláttuk, hogy nincs semmi komoly, és elmentünk. nem voltak hullák, nem volt lövöldözés, így semmi dolgunk nem volt ott. de kimentünk, megnéztük. az pedig sose baj, ha egy 30 (random szám, +-5 fő) fős bulinál vannak ott pluszban egységek biztosítani. egyébként nem tudom, itt most az a konkrét panasz, hogy ott elvonult pár katona meg kommandós, vagy konkrétan interakcióba is lépett veletek bárki közülök? komoly kérdés, mert nem voltam ott sokáig, és azért nem mindegy. visszatérve a vízágyúra, azért ez nem egy ördögtől származó dolog, hogy tömegoszlatásra használják azt a páncélkocsit. ez a dolga, elvégre. amit Freak írt, amennyiben emlékezetem nem csal, ott nem csak kivonultak, hanem be is mentek a kedves kollégák és erősködtek, meg próbáltak bevinni embereket, javítson ki bárki, ha nem így volt. itt is ez volt a helyzet? mert az már ismét egy másik téma.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.