Szellem felszedés járműből

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SzabyV2

Újonc
2019. 07. 03.
50
31
V4 karakter
Robert Joseph
V2 karakter
Robert Joseph
Szellem felszedés járműből.
Az adminisztrátorok jaileznek, ha járműből felszeded a szellemet.
Szerintem ezt mindenki tudja, hogy nagyon egyszerűen kilehetne javítani 1 sor kóddal.

Nem lenne baj abból, hogy xy folyamatosan kocsiból szedegeti a szellemeket.
Az sem történne meg, hogy valaki véletlenül felszedi kocsiból.

Ez az event van már bent jó pár éve, szerintem ezt a scriptbe belelehetne írni, hogy járműből ne lehessen felszedni.

• Tetszik
Reactions: aPeti és Macseek

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 657
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Azzal is megoldható, ha nem letúrom az adott embert az útról mert fontosabb a tök, mint minden más.
99% hogy nem fog bent maradni ilyen formában az event, ha már most is milyen gondok voltak a bekerülése után, ez is újra lesz gondolva valszeg. Addig a durva 1 hétig bőven kibírható ez a helyzet, illetve nem hiszem hogy hozzá fognak nyúlni.

Zlusty

Újonc
Támogató
2019. 12. 21.
60
464
V4 karakter
ilad-sahebi
LV karakter
ilad-sahebi
99% hogy nem fog bent maradni ilyen formában az event
Pontosan! Valószínűleg utoljára lesz ilyen az event. Akármilyen is évek óta, élvezd ki, mert jövőre már más lesz. :)

Krisiii

Mindenféle mennyiségben májkrém adományt elfogadok
Támogató
2020. 09. 09.
229
256
Budapest
V4 karakter
Dr Nicolaus Rauchenberg
Fölösleges egy hét miatt bármit is csinálni vele.

• Szomorú
Reactions: ReWeR

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
795
1 341
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Csáó. Ez alatt a pár nap alatt szerintem sem fognak már nagyon módosítani bármit is. V4-ben event sem marad szerintem 1/1 ugyan az, mint most. Előlem rengetegen belopták már motorról a tököt. Karakterleírásomban már benne van, hogy aki felveszi előlem azt lelövöm, de mivel ez elkeserítően szomorú módon nem elegendő indok, így többnyire csak animba kerül. Vagy azért, mert baromállat módjára ugrat meg waltzert jár a motorral xy, én meg 200-al megyek és elütöm, vagy mert "paprika spray-el" animba pakolom. 20 perc AFK és legközelebb nem arról veszi fel, garantálom. Bizonyos szempontból jobb a 20 perc afk, mint a 60 perc adminjail motorról való tök felszedése indokkal (mivel ugye már kevésbé kick, hanem aj jár érte). :)

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
345
1 056
24
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Igazából majdnem az összes eventet ki lehetne szedni és csak a Mikulást meghagyni.
Az eventek alatt élvezhetetlen a játék.
Hirtelen minden olyan ember megjelenik, akik amúgy egyáltalán nem aktív játékosok.. ezáltal közük sincs a szerverszabályzathoz.
A szerver 70 százaléka megy össze-vissza keresztbe kasul mindenen át, mit sem törődve a többiekkel.
Többször előfordult, hogy egy Blueberry - Városháza úton két fixkártya ment el az autómra. Nem tudom, hogy ez kinek jó.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: Danesz és ReWeR

Targinjo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
212
266
V4 karakter
Valerie Hayakawa
LV karakter
Targo Vieria
szerintem ezek miatt pont jó a húsvéti event...random spotok és semmit se kell időre vagy valakit eltaposva megtenned.

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
81
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
Karakterleírásomban már benne van, hogy aki felveszi előlem azt lelövöm, de mivel ez elkeserítően szomorú módon nem elegendő indok, így többnyire csak animba kerül.
Itt kezdődnek a gondok, hogy ilyenért lelősz / arra kényszerülsz, hogy animba tedd az illetőt.

• Imádom

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
795
1 341
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Itt kezdődnek a gondok, hogy ilyenért lelősz / arra kényszerülsz, hogy animba tedd az illetőt.
Ha ezt váltják ki a folyamatos derbyzésekkel akkor viseljék a következményét. :)

• Imádom

Covy

Újonc
2022. 02. 12.
11
16
V4 karakter
Taylor Leeuwen
valószínű hogy a V4-be lesz valami megoldás rá.

xixoo

Lelkes fórumhasználó
2021. 08. 19.
337
3 092
18
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Sidonio Mazzini🔪🍬
Ha ezt váltják ki a folyamatos derbyzésekkel akkor viseljék a következményét. :)
Ha lelövöd te is viseld a következményt. Végülis tök logikus egy eventet, (ami leginkább az ooc részre alapul) hogy lelősz mindenkit mert felveszik előled a tököt. Azért mert van egy karaktertörténeted arról hogy kurva nagy terminátor vagy és azt ölsz meg akit akarsz még nem lehet.

• Vicces
Reactions: gerkhan11

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
795
1 341
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Ha lelövöd te is viseld a következményt. Végülis tök logikus egy eventet, (ami leginkább az ooc részre alapul) hogy lelősz mindenkit mert felveszik előled a tököt. Azért mert van egy karaktertörténeted arról hogy kurva nagy terminátor vagy és azt ölsz meg akit akarsz még nem lehet.
Pontosan. Ahogy leírtad, vállalom is.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Covy és xixoo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.