Széf továbbgondolt változata-----> Páncélszekrény

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jowan96

Újonc
Támogató
2019. 03. 18.
70
373
28
Mosonmagyaróvár
m.facebook.com
V4 karakter
Xandra Lee
Sziasztok!

Elméletben nagyon egyszerű de frakciók számára talán népszerű megoldást gondolnék ki a szerveren!
Napjainkban 2000 pp-ért szinte akárki hozzá juthat egy sima kis széfhez, mi holmi kacatok számára aktuális tároló hely pár kg-ig. Valljuk be, ez nem mindenki számára kielégítő.
Úgy gondolom, mint civil személy. Frakciók részére is jó ötlet lenne ha nagyobb tárhellyel bíró 4-6 pines páncélszekrényt is lehetne pp-zni nyilván drágább áron!
Előnyei: Nagyobb tárhely, kevesebb kulcs item! Több hozzáférési jog.
Szerintem itt nagyon nincs mit tovább ragozni.
Csak egy szimpla kis ötlet!
Köszi hogy elolvastad.​

2019. 01. 10.
13
55
24
Stuhlweißenburg
V4 karakter
Kurt Callahan
LV karakter
Fadil Tapp
Ha drágább lenne, valószínűleg egyenesen arányosan lenne drágább, valamint nagyobb tárhelyű a széfnél, ergó maximum esztétikai célokat szolgálna, hogy nem lenne mondjuk egy interiorba 10 széf, csak mondjuk 5. A PIN-ek miatt meg jóval több visszaélés lenne, mint a jelenlegi kulcsos rendszerrel, szerintem nem életbevágó hozzányúlni a széf rendszerhez.

réééé

do me some hardstyle
2019. 01. 12.
106
510
V4 karakter
nuray polat
ugy gondolom a vilagon semmi ertelme ennek, felesleges.

Zotya1

Barangoló
2019. 04. 09.
119
439
See City utcáin
V4 karakter
Fiarre de Rosa
teljesen felesleges, mint mondtad is, hogy a páncélszekrény drágább lenne, akkor egyszerűen miért nem veszel egy másik széfet? Teljesen hülyeség amit írsz. Nem kell itt a hibi habi szöveg, hogy sok helyet foglalnak. Hisz egy garázsba bőven elfér 5-10 darab úgy, hogy nem akadályoz semmit, és akkor még a házakról nem is beszéltünk.

2022. 03. 29.
35
137
V4 karakter
Vavrinec Surovy
LV karakter
Jason R Evertson
V2 karakter
Jason R Evertson
Tegyél le több széfet ha nem elég egy, ha sok a kulcsod vegyél nekik külön széfet és tárold abban. Mindenre a megoldás +1 széf. Nincsmit...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.