Szaszil jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szaszil

Aktív fórumozó
2019. 01. 25.
280
1 459
20
Szolnok
LV karakter
ergit.özer
Játékbeli, és fórum neved:
- A játékbeli nevem jelen állás szerint Jans Pilz.
- A fórum nevem meg szaszil.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?

-A szerveren 2016-09-12 óta vagyok aktív. A fórumot 2017 óta használom, értelem szerűen először a régi fórumot használtam, a jelenlegi fórúmra 2019. 01. 25-én regisztráltam be.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?

-Nagyon régóta szeretném kipróbálni ezt a felületet, hogy milyen is GMOD-nak lenni, és hát itt a lehetőség ezt kipróbálnom. Moderálni a felhasználókat, érdekesnél érdekesebb topicokat olvasni, és moderálni őket.

Miért pont téged válasszunk?

-Voltam már TS-en is moderátor is, ahol megálltam a helyemet véleményem szerint. Szeretek emberekkel közösen dolgozni, illetve új emberek megismerésére szert tenni.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?

-Naponta több órát szoktam görgetni a fúrumot különféle topicokat nézegetve, körülbelül ez 1-2 órát tesz ki a napomból, de GMOD-ként természetesen ez megnőne jóval.

Mutasd be a referenciáidat.

-Referenciáim közé, a már említett TeamSpeak moderátort sorolnám, amit 4-es moderátorig vittem, utána meg leadtam. A szerveren megfordultam már pár frakcióban, mint pédául az Organización De Ortega, NAV, TEK, SFC, Juniper Ave. MOB, Opsežna-veza, Türkish Organization és BMS. Ezekben a frakciókban, külőnféle karakterekkel próbáltam színesíteni az adott frakciót.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?

-Igen, rendelkezem vele, majdnem minden nap elérhető vagyok a platformon.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?

Véleményem szerint első, és persze a legfontosabb az, hogy ismertetem vele a szabályzatot. Ha az adott felhasználó kérdésekkel fordul hozzám, megválaszolom azokat érthetően. Bemutatom a legjelentősebb és legpopulárisabb topicokat számára.

Ismeretséged a csapaton belül?

-A Globális Moderátor csapatból jelen állás szerint Carl-t ismerem, hisz frakciótársak vagyunk jelenleg. Régebbi GMOD-ok közül volt szerencsém beszélgetni már Levával, illetve Trevonnal is.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban.

Szilárdnak hívnak, az online világban inkább szaszilként vagyok ismert. Tizenhétéves vagyok. Szolnokon tanulok jelenleg, egy Szakgimnáziumban, azon belül Turisztika ágazaton. Viszonylag nyugodt embernek tartom magam, viszont gyorsan fel tudom kapni a vizet. Szeretek emberek közt lenni, új embereket megismerni. Szeretek megtanulni új dolgokat. Szabadidőmben általában tanulok, a szabadban vagyok, vagy a gép előtt ülök, dumálok a haverokkal és egyéb apróságokat csinálok. A Seemtán a pályafutásomat, mint már említettem 2016-ban kezdtem. Sokféle karakterem volt már a szerveren, mit illegálban, mint legálban. Suli mellett most jutottam el addig, hogy belevágjak a jogosítvány projektbe, ami eddig elég sikeresen alakul. Jelenleg a szerveren NNI-ben vagyok, már vagy kettő hónapja. Nagyon szivesen fogadom az építő jellegű kritikát minden téren, mindenkitől. Viszont amit még rossz tulajdonságomnak mondanék, az a makacsság.

Utoljára szerkesztve:

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
Szia.
Ha nem is minden nap beszélünk, valamennyire ismerlek. Volt korábban konflliktusunk, ennek ellenére alkalmasnak tartanálak, korrektnek ismerlek. Hajrá!

rokesz

adorkable
2021. 02. 09.
154
839
V4 karakter
todd hurley
LV karakter
tomas villacres
Hali, nemrég ismertelek meg így nem sokat tudok rólad. De személy szerint megállnád ebben a pozícióban a helyed. Hajrá!

• Tetszik
Reactions: szaszil és kbazsy

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szia. Már lassan 1 éve ismerlek. Ez alatt nem csalódtam benned, bármikor számithattam rád. Nagyon illene hozzád ez a szerep. Meg van a maga stílusod, de aki ismer az tudja milyen vagy.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.