Szarvas jelentkezése az SGH köreibe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
238
135
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
sgh.png

Jelentkezési lap

Mi a neved és Hány éves vagy?
<< Antal Richárd István a becses nevem és jelenleg 18 éves vagyok, májusban töltöm a 19-et. >>

Jelenlegi Játszott perc?
<< 105672 perccel rendelkezem a szerveren. >>

Account ID?
<< 90139 >>

Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a játékosok által feltett kérdésekre a helyes válasz/válaszok megadása, illetve a kezdő játékosok tanítása és segítése. Egyéb feladata még, amennyiben valaki főadmint keres, továbbítani a játékos kérését a megemlített főadmin felé. >>

Miért Szeretnél SGH tag lenni?
<< Eléggé régóta játszok már a szerveren és már eléggé régóta vágyom már arra, hogy SGH lehessek és tudjak a játékosoknak segíteni. A való életben és eszméletlenül segítőkész vagyok, legyen szó bármiről. "Ha jót teszel valakivel, majd ő vagy valaki más meghálálja a segítséged." Ez a mondat/idézet az úgymond mottóm és én ezt vallom is. >>

Miért pont téged válaszunk?
<< Úgy gondolom, hogy a személyiségem végett alkalmas lennék az SGH pozícióra. Segítőkészségem megvan, illetve ambiciózus és maximalista vagyok. Mára már a szervernek több, mint 90%-át sikerült megismernem. A maradék 10% az a maffiákkal és bandásokkal kapcsolatos fennmaradó százalék, ami azért nem került megismerésre, mert nekem nem nagyon jön be az illegálos élet, de azért ismerősök révén onnan is eléggé sok mindent ismertem meg. >>

Mennyi időt tudsz forditani az SGH-ra?
<< Hétköznap körülbelül 4-5 órát tudok az SGH tevékenységemre fordítani. Ez nagyban függ az iskolától, mert ugye még jelenleg tanulok. Hétvégén meg akár több órát is képes vagyok erre fordítani, ami nagyjából olyan 7-8 órára tehető. ( Az idő amit az SGH tevékenységre tudok fordítani az egyenlő azzal, amit a szerveren is fent tudok lenni. ) >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos voltam, de mindegyik már ősrégi hála az égnek. A legelsőt akkor kaptam, amikor még kezdtem a játékot és azt tényleg megérdemeltem. A második egy félreértés miatt következett be. ( A deaktiválás valósságáról itt egy kép: https://imgur.com/pXueui4 ) A 3. kitiltásomat egy jogtalan panaszkönyv bírálása végett kaptam. Az utolsót pedig egy olyanért, ami részben az én hülyeségem is volt, mert sajnos sikerült feltörniük az akkori facebook-om ( mindenhol ugyanazt a jelszót használtam ) és az egyik csoportba kiraktak egy posztot az én nevemben. Kitiltásokról egy összegző kép: https://imgur.com/X0fqDzd >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam és mindössze 2x. Az első az egy NonRP-s verekedés még 2016-ból, amikor is még nem voltam rutinos a játékban. A második pedig egy RP elhanyagolása volt, ami egy ütközés következménye lett. A jailjeimről egy összegző kép: https://imgur.com/X0fqDzd >>

Írj 3-3db negatív és pozítiv tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságaim közé sorolnám a segítőkészségem, ami hatalmas szerepet játszik az életemben. Igazságosan döntök mindig egy adott szituációban és mindig megnézem az érmének mind a két oldalát. Ide sorolnám még a jó helyesírásom és azt is, hogy könnyen szót értek az emberekkel.
Negatív tulajdonságaim közé azt sorolnám, hogy egy új társaságba kerülvén eléggé félénk és csendes szoktam lenni, de kb 1 hónap alatt megszokom az új társaságot/környezetet és onnantól minden okés. Negatív tulajdonságaim igazából ennyi, mert az életemnek köszönhetően próbálok mindig a pozitív felé építeni és eddig, én úgy érzem, ez sikerült. >>

Szeretnél késöbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)?
<< Igen, szeretnék. Mivel már régóta játszok a szerveren így eléggé nagy tapasztalattal is rendelkezem és volt is már egy pár adminügyem, amiket jogosnak véltem és végül az illetékes admin is jogosnak vélte a játékosra tett panaszom. Szerencsémre volt egy pár ismerősöm admin, így tőlük is tanultam egy csomó dolgot és amiket meséltek az alapján nekem eszméletlenül megtetszett ez az adminisztrátori poszt is. Illetőleg én úgy érzem, hogy megérettem erre a pozícióra, mivel ugye csináltam 1-2 rossz dolgot, amiket be is vallok, de azóta hála az égieknek sikerült megváltoznom és egy felelősségteljes úriember vált belőlem. >>

Mutass be egy választott munkát és magyarázd el hogy müködik?
<< Választott munka: Vidéki/Városi buszvezető
Első lépésként elkell ballagnunk a városházára, ahol a bal szárnyban felvehetjük a munkát az NPC-re kattintva. Ezután elmegyünk a buszdepóhoz és beállunk a CP-be. Itt lekérjük a saját buszunkat, amit a J+Space gombokkal beindítunk és indulhatunk is a munkába. De odakell figyelni a buszdepóba, mivel rengetegen választják ezt a munkát. Amennyiben a városi buszvezetőt vettük fel a városházán úgy egy zöld színű buszt fogunk kapni és természetesen ezzel a városon belüli megállókból kell begyűjteni az utasokat, ha pedig a vidéki buszvezetőt vettük fel a városházán, akkor egy rózsaszín busz lesz a munkajárművünk. Ezzel egy nagy kört kell megtenni a térképen a CP-knek megfelelően. Miután beindítottuk a buszt az F5-ös gombbal bekapcsoljuk az övet és L betűvel a lámpákat felkapcsoljuk és elindulunk. A bal alsó sarokban a térkép mutatni fogja merre van a következő CP ahova mennünk kell, ezt a SeeGO navigációs rendszer be is jelöli nekünk így nincs más dolgunk csak vezetni. A CP-k előtt lelassítjuk a buszt majd megállunk a CP-ben. Amint fel- és leszállt az összes utas, akkor a rendszer automatikusan kijelöli számunkra a következő megállót, ahova mennünk kell. Amikor végeztünk 1 körrel, legyen az városi vagy vidéki buszos, dönthetünk afelől, hogy hogyan tovább. Dönthetünk amellett hogy megkezdünk egy újabb kört, akkor visszatérünk pontosan a legelső megállóhoz, vagy ha már elfáradtunk akkor begurulunk a buszdepóba és a CP-be hajtva ahol felvettük a buszt le is kell adnunk. >>

Egy kezdőnek melyik 3 helyszínt mutatnád be ami szerinted fontos hogy tudjon?
<< Városházát, az iratok és a munkafelvétel végett
Autósiskolát, a jogosítvány végett
Plázát, mivel itt megtalál mindent, ami szükséges. Étel, innivaló, elektronikai cikkeket és ha nagyon szeretne még kinézetet is cserélhet. >>

Ha egy játékos rád ír hogy adj fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is közölném vele normális és kulturált módon azt, hogy nem én nem vagyok admin, tehát ehhez nincsen jogosultságom, másodsorban tájékoztatnám arról, hogy az adminokhoz forduljon az ilyen esetekben, de felhívnám arra a figyelmét, hogy az adminok sem adnak mindenre fixet, csak is bizonyíték felmutatása után, amennyiben ők is úgy vélik, hogy jogos. Ezt legjobban képpel tudja bizonyítani az adott játékos. Miután ezek elmondtam neki további szép napot kívánok neki, de ha nem érti meg, akkor elmagyaráznám neki még egyszer, hogy megértse ennek az egésznek a lényegét. >>

Szituáció kérdés következik, erre válaszolj legalább 3 mondatban:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia bebugoltam az autómba, segítenél?
<< Előszöris válaszolnék neki, hogy mivel adminsegéd vagyok így ehhez nekem nincsen jogosultságom. Ezek után tájékoztatnám arról, hogy a kocsiba való bebugolás esetén keressen fel egy adminisztrátort, ugyanis ő fog tudni neki segíteni. Amennyiben megkér, hogy szóljak én egy adminnak, ezesetben azt is elmondom neki, hogy ő keressen fel egy admint, mivel hozzá fog tudni kimenni az illetékes admin. Illetőleges még a legvégén felvilágosítanám arról, hogy ne a kocsijában lépjen ki vagy bármi ilyesmi, hanem a kocsitól elsétálva pár méterrel. Amennyiben crash miatt történt, vagy kifagyott abban az esetben is mondanám, hogy egy adminisztrátort keressen fel ez ügyben és ő fog tudni neki segíteni. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: puskás

Feri

A modor mutatja, mit érsz.
2019. 01. 10.
927
2 994
23
Vác
www.twitch.tv
V4 karakter
John R Stinson
LV karakter
John R Stinson
Szervusz! Ismerlek ezer éve, sok közös projektünk volt itt-ott, én szerettem veled együtt dolgozni. Hajrá, keep up the hard work!

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Aspect és Szarvas

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
291
1 721
V4 karakter
Gustavo Ruiz
Szia!
Ismerlek egy jó ideje, szerintem tudnád teljesíteni az SGH kötelezettségeit!
Megállnád a helyed!
Sok sikert Szarvas!

• Imádom
Reactions: Szarvas

SlMl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
148
V4 karakter
Owen Kuse
LV karakter
Zed Brusch
V2 karakter
Tien Phan
Hát ritka az ilyen ucp mint a fehér holló. Tényleg becsületes játékosnak tűnsz, nem igazán voltak kihágásaid. Azok a bannok se valami egetrengetőek, tehát szerintem nincs akadálya annak, hogy SGH lehess.

Sok sikert.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Szarvas és puskás

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Legnagyobb kiráj! Nagyon nagy arc és segítőkész. A családdal nagyon jól bánik és még a húzós dolgokat is bírja. Csak ajánlani tudom!
+rep
Sok sikert! ;)

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: puskás és Szarvas

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett Fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.