Szárított marihuána kraftolás civilek számára.

2019. 11. 11.
11
2
V4 karakter
Samantha Fiscer

Érvelés: Miért nem kell a marihuána termesztését összekapcsolni az extrém bűncselekményekkel

A marihuána termesztése nem kapcsolódik közvetlenül a bűnözéshez A marihuána termesztése önálló tevékenység, amely gyakran gazdasági vagy személyes célú. Míg valóban léteznek illegális marihuána-termesztők, akik bűncselekményekkel kapcsolódnak össze, a többségük inkább azzal foglalkozik, hogy a termést eladja, vagy saját fogyasztásra készíti elő a növényt. Az, hogy valaki marihuánát termeszthet, nem jelenti azt, hogy az illető automatikusan más illegális tevékenységekben is részt vesz, mint például emberrablás, bankrablás vagy lövöldözés. Az emberek különböző motivációkkal dolgoznak ezen a területen, és sokuk egyszerűen üzleti vagy személyes érdeklődésből folytatja a tevékenységet

Érvelés: Miért inkább a kokacserje és a mák terjesztése kötődik a kartellekhez és a szervezett bűnözéshez?

A marihuána termesztése kevésbé erőszakos háttérrel bír Míg a kokacserje és a mák esetében a termelés és terjesztés általában erőszakos bűnözői csoportokhoz kötődik, a marihuána termesztése sokkal inkább az alacsonyabb szintű bűnözéshez kapcsolódik. A marihuána termelése nem igényel annyira bonyolult logisztikát, mint a kokainé vagy a heroiné, és nem vonja maga után azt a szintű erőszakot és veszélyt, mint a más drogok esetében. Mivel a marihuána előállítása viszonylag olcsóbb és egyszerűbb, sokkal több kisebb, helyi szinten működő bűnözői csoport foglalkozik vele, nem szükséges hozzá hatalmas nemzetközi kartellek beavatkozása.

wayne.

Pötyögtető
2019. 05. 05.
450
1 575
V4 karakter
Fabrizio Viani
Teljesen jogos amit írsz, nem kell gengszternek lenni ahhoz, hogy vegyek valakitől füvet, de én azt gondolom meg kell hagyni azt az ösztönzést, hogy illegális frakcióba lépjenek az emberek. Mondom ezt úgy, hogy voltam már mindkét oldalon. Kell az illegál a szerverre, és sajnálattal nézem azt, hogy az illeáglis rp kezd kihalni. Aki illegállal akar foglalkozni az menjen frakcióba és rp keretein belül foglalkozzon ezekkel a szerekkel is.

• Tetszik
Reactions: Repalzuu
2019. 11. 11.
11
2
V4 karakter
Samantha Fiscer
Én úgy gondolom, hogy ha civilek is tudnának szárított marihuánát kraftolni nem lenne több illegális mint most. Szerintem aki illegálba megy az azért megy oda hogy atm-et raboljon, embereket raboljon fegyverekkel kereskedjen. Persze ez az én véleményem. Viszont engem ezek nem vonzanak ellenben a marihuána termesztéssel.

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
796
1 341
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Csáó. Szerintem jó dolgot vetettél fel a chatgpt-nek, egy ic ilyen népszerű, gyakori dolgot kár joghoz kötni. Boldog, boldogtalan számára elérhető a való életben is, sajnos vagy nem sajnos… ennek fejében játékban is elérhető lehetne minden civil számára.

Utoljára szerkesztve:

Szabo99

Zöldfülű
2020. 10. 10.
188
378
V4 karakter
Ciro Plata
Én úgy gondolom, hogy ha civilek is tudnának szárított marihuánát kraftolni nem lenne több illegális mint most. Szerintem aki illegálba megy az azért megy oda hogy atm-et raboljon, embereket raboljon fegyverekkel kereskedjen. Persze ez az én véleményem. Viszont engem ezek nem vonzanak ellenben a marihuána termesztéssel.
Ne akarjunk már mindent civilként csinálni. Persze, majd lesz jog civilként is aztán mennek a legális fedett hirdetések mert seenion az nincs civilnek, következő probléma pedig már ez lenne. Civilként foglalkozz civil tevékenységekkel, ha pedig ez vonz akkor kezdj el közeledni egy illegál frakció felé és termezd a füvet. Hidd el, hogy még örülni is fognak, hogyha ezzel szeretnél foglalkozni. Nem kötelező eljárni ATM vagy egyéb ilyen jellegű tevékenységekre. Nyilván, hogy bekerülj RPzni is kell.

• Tetszik
Reactions: aPeti
2019. 11. 11.
11
2
V4 karakter
Samantha Fiscer
Ne akarjunk már mindent civilként csinálni. Persze, majd lesz jog civilként is aztán mennek a legális fedett hirdetések mert seenion az nincs civilnek, következő probléma pedig már ez lenne. Civilként foglalkozz civil tevékenységekkel, ha pedig ez vonz akkor kezdj el közeledni egy illegál frakció felé és termezd a füvet. Hidd el, hogy még örülni is fognak, hogyha ezzel szeretnél foglalkozni. Nem kötelező eljárni ATM vagy egyéb ilyen jellegű tevékenységekre. Nyilván, hogy bekerülj RPzni is kell.
Azt nem értem hogy akkor civilként miért lehet embert rabolni? :D