Szankciók

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

farder0820

Újonc
2022. 07. 22.
44
95
V4 karakter
Grild Takida
Sziasztok!

Többször találkozom olyan esetekkel, amikor ugyanabban a témában 2 teljesen eltérő bírálat érkezik, de ez most egy olyan, ahol szeretném feltenni a kérdést, mi a különbség a 2 esett között? Az egyik esetén van visszaszolgáltatás, a másik esetben nincs.

Amennyiben született már erről topik, csak elkerülte a figyelmemet, annak a linkjéért is hálás lennék.

Köszönöm.
@lounz. @Husi

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 445
4 354
V4 karakter
kawamoto tadamasa
Szia.

Egyszeri alkalomért nem szokásunk szankciókat osztani, olyankor még bőven eltekinthető. Viszont ha valaki egész nap azzal szórakozik, hogy milliókat húz le több playertől is akkor az már szankcióval járhat hiszen emberileg már egy undorító színvonalat ér el, ha rengeteg emberből akarsz hasznot húzni.

Az volt a különbség a két panasz között, hogy a két Ophir srác ezzel szórakozott órákon keresztül, 3 különböző ügyet intéztünk egyszerre csak róluk, míg az én elbírált panaszomnál ez egy egyszeri alkalom volt a sráctól - Nyílván az ő mozdulata se korrekt, de mivel egyetlen egyszer merült fel a srác neve ilyennel kapcsolatosan, arra még fölösleges szankciót osztani. Fel lett ajánlva nekik, hogy visszaszolgátathatják a pénzt annak fényében, hogy megússzák az örökös kitiltást. Ezzel együtt rájuk is lett szólva, hogy nem szeretnénk az ő nevüket mégegy ilyenben meglátni.

• Imádom
Reactions: jimre

farder0820

Újonc
2022. 07. 22.
44
95
V4 karakter
Grild Takida
Köszönöm a válaszod!

Megismerve a háttérsztorit, már érthető.

Kérdésemre választ kaptam, részemről a téma zárható.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 470
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Szia.

Egyszeri alkalomért nem szokásunk szankciókat osztani, olyankor még bőven eltekinthető. Viszont ha valaki egész nap azzal szórakozik, hogy milliókat húz le több playertől is akkor az már szankcióval járhat hiszen emberileg már egy undorító színvonalat ér el, ha rengeteg emberből akarsz hasznot húzni.

Az volt a különbség a két panasz között, hogy a két Ophir srác ezzel szórakozott órákon keresztül, 3 különböző ügyet intéztünk egyszerre csak róluk, míg az én elbírált panaszomnál ez egy egyszeri alkalom volt a sráctól - Nyílván az ő mozdulata se korrekt, de mivel egyetlen egyszer merült fel a srác neve ilyennel kapcsolatosan, arra még fölösleges szankciót osztani. Fel lett ajánlva nekik, hogy visszaszolgátathatják a pénzt annak fényében, hogy megússzák az örökös kitiltást. Ezzel együtt rájuk is lett szólva, hogy nem szeretnénk az ő nevüket mégegy ilyenben meglátni.
Láttam már olyan UB kérelmet amiben ez áll:
PP-s item csomagtartózás (visszaadta)
Ha ilyen történik, hogy visszaadja akkor miért kap kitiltást? És ilyenkor hamarabb számíthat UB-re mint aki nem adta vissza a tárgyat?

Radi

𝘈𝘥 𝘈𝘴𝘵𝘳𝘢 𝘗𝘦𝘳 𝘈𝘴𝘱𝘦𝘳𝘢𝘴🪐
Támogató
2019. 03. 15.
517
1 690
26
V4 karakter
Shawn Fairburn
Ex-adminként írom, hogy eltérő ez a két kitiltás. Amikor visszaadja az illető akkor nagyobb esélye van az UB-ra, hisz beismerte szabálysértését, korrekten hozzáállt a dolgokhoz. Illetve azért kapja meg a kitiltását, mivel a szabálysértés végbement, hiába visszaadta. Amikor pedig sima csomagtartózás történik akkor általában PK érkezik rá és nem válaszol rá, letagadja bármi ilyesmi.
Zárom és helyezem a témát.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.