OOC stílus az csak a kezdeti, van még enyhe OOC szidás ami vagy evvel egy szintű vagy egy szintel nagyobb meg súlyos OOC szidás. Az ötletnek van értelme, eléggé sok, csak bele kell gondolni
Ezt úgy kell elképzelni hogy iránymutatás, mondok más: DM-re kisérlet, DM, Súlyos DM plusz súlyosbitó körülmény lehet DM-re meg súlyos DM-re a PG, DM-re kisérlet ugye lehet PG vagy nem PG, szituációtól függ. Súlyosbitó meg extra körülmények arra vannak hogy a szituációtól függő változók fel legyenek tüntetve.
Vagy pl. NonRP, 30-90 perc, de 90 már lehet súlyos NonRP, 90-180 vagy akár több súlyos NonRP...
Meg a leírásba lehetne írni hogy ez nem szentírás, hanem hogy csak iránymutatást ad.
Vagy RP megtagadás, ilyen 650 perc jail vagy nemtudom mennyi és ha megismétli akkor 1 hónapos pihi aztán több hónap, de ez már volt 2 éve lehet már keményebben büntetik
Csak ugye ezt össze kéne írni, több adminnak, és módosítani bizonyos időközönként ahogy a dolgok változnak.
A szabályzatba ugye benne van hogy mi mit vonhat maga után, ez afféle kiegészítésként szolgálhat.
És a csávót nem értem miért kelett leszólni, én teljesen megértettem mit akart mondani