Szankciok feltüntetése!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

6Ricsikecske9

Újonc
2020. 03. 22.
20
7
LV karakter
Leah Taylor
Nekem az volna az öteletem hogy itt forumon legyen egy külön fül ahol megleht nézni a szankciok idejét,sullyosbitó körülményeit.Nyilván nem arra gondolok hogy pontos időt mondjunk meg DE egy időtartamot amelyen belől terjetet a bűntetés a sulyosbitő körülmények hatására!Igy nem biznánk mindent az Adminokra.

Csoka

Zöldfülű
2019. 01. 10.
171
179
21
LV karakter
Bowen Hobbs
Kövezzetek meg, de nem értem, mit akarsz mondani.

Alfi

Az igazságból elveszett az i.
2019. 05. 08.
253
2 028
25
Gencsapáti/Győr
V4 karakter
Djoko Atlija 🇷🇸
LV karakter
John Red Hamilton
Arra gondol, hogy előre elolvashassa, milyen szabályszegésért mennyi jail/ban jár.

Válaszolva egyébként a topic írónak is, ilyet azért sem lenne érdemes csinálni, mert nincs egy adott szabályszegésnél, hogy fix 45-60 perc a büntetés. Minden eset különbözik, egyik kevésbé a másik súlyosabb, lehet mindegyik belefér ugyanazon szabályszegés alá, de mégsem ugyanannyit ér. Ezért függ a szankció értéke minden esetben a bíráló admintól.

Edu

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 09. 21.
260
344
24
Lazaegerszeg❤️
V4 karakter
Stan Konrov
Szerintem tisztára felesleges,majd ha szankciót kapsz megkérdezed miért ennyi.Válaszod ugyis megkapod,hogy admin dönti el.De ha kicsit túlzásba esett akkor mehet rá a PK.

• Tetszik
Reactions: Olivia

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
Figyelj... Az így admin szemmel mondom, hogy egy ügy sem egyforma. Hozzunk fel példának egy OOC stílust. Van annak több stílusa is. Lehet hogy csak valami emberezés, esetleg ilyen kisebb dolgok. Erre 30-60 elég. De vannak azok a helyzetek, amikor a sárgaföld alá szidja a másik játékost, vagy épp admint. Arra ugyebár örök ban jár. Tehát most ez úgy nézne ki, hogy... OOC stílus 30perc-örök ban. Tehát ennek nem sok értelme lenne. Az eset súlyosságától függ. És hidd el, az adminok nem jogtalanul büntetnek úgy, ahogy. Ha kapsz egy jailt, annak tökéletesen megvan az oka, hogy miért kaptad, és hogy mennyit kaptál.

Ennek nincs semmi értelme.

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Minden admin maga dönti el, hogy milyen szabálysértésért milyen szankció jár, valamint, ha egy szabálysértést többször szegtél meg, akkor esetlegesen kaphatsz 90 helyett 120-at is.

Wayne

Újonc
2019. 01. 12.
16
6
LV karakter
Wayne glock
OOC stílus az csak a kezdeti, van még enyhe OOC szidás ami vagy evvel egy szintű vagy egy szintel nagyobb meg súlyos OOC szidás. Az ötletnek van értelme, eléggé sok, csak bele kell gondolni

Ezt úgy kell elképzelni hogy iránymutatás, mondok más: DM-re kisérlet, DM, Súlyos DM plusz súlyosbitó körülmény lehet DM-re meg súlyos DM-re a PG, DM-re kisérlet ugye lehet PG vagy nem PG, szituációtól függ. Súlyosbitó meg extra körülmények arra vannak hogy a szituációtól függő változók fel legyenek tüntetve.

Vagy pl. NonRP, 30-90 perc, de 90 már lehet súlyos NonRP, 90-180 vagy akár több súlyos NonRP...

Meg a leírásba lehetne írni hogy ez nem szentírás, hanem hogy csak iránymutatást ad.

Vagy RP megtagadás, ilyen 650 perc jail vagy nemtudom mennyi és ha megismétli akkor 1 hónapos pihi aztán több hónap, de ez már volt 2 éve lehet már keményebben büntetik

Csak ugye ezt össze kéne írni, több adminnak, és módosítani bizonyos időközönként ahogy a dolgok változnak.
A szabályzatba ugye benne van hogy mi mit vonhat maga után, ez afféle kiegészítésként szolgálhat.

És a csávót nem értem miért kelett leszólni, én teljesen megértettem mit akart mondani

aBotiilv

EX[GA]-4
2019. 07. 11.
179
775
21
Miskolc
Felesleges és kivitelezhetetlen, ahány szituáció és admin annyi féle bírálat és különböző mértékű szankció.
Edit.: Mellesleg nem az alapján kell eldönteni, hogy folytatod-e, hogy mennyi jailt kapsz. "Jaj, csak 60p? Akkor inkabb leulom." Senkinek nincs szüksege bármi ilyenre.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: cikmar

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 428
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Szerintem meg egyszerübb, ha mindenki betartja a szabályokat. Ha meg valami nem úgy történik IC ahogy azt szeretnéd akkor vállalni kell az RP következményeket.. nem kell elkezdeni szuperhösködni, nem lesz baj sem. Ennyi.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.