- 2024. 03. 14.
- 22
- 12
- LV karakter
- Alp_Adonis
Neved:
< Alp_Adonis >
Kitiltás időpontja:
< 2024.05.09 22:57 >
Kitiltás időtartama:
< 2024.07.08 22:57 >
Admin neve, aki kitiltott:
< TuTu >
A kitiltás indoka:
< SúlyosNonRp >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szép estét/Napot! Tisztelettel bíráló admin vagy meg tekintő játékos! Azzal az ügyben írok, hogy volt egy Korházban egy szabadítás nem meg felelő szabadítási rp-vel hoztuk volna ki őket. El kezdtek ránk lőni majd mi is rájuk. Amikor animba kerültem illetve velem együtt pár frakció társam, el fogadtuk az ic jail-t illetve evvel járo ic dolgokat. De TuTu ezt félbe szakította azzal az indokkkal hogy nem reális volt a dara illetve súlyosnonrpnek minősűl ez! Kedves TuTu azt mondta nekünk 1 hónap bant fogunk kapni, én úgy vélem elegendő infórmációt adtuk illetve teljeskörűen mindent meg adtuk TuTu-nak! Ezzel TuTu úgy vélekedet, hogy 1 hónapos bant kapuk, erre kettőt kaptam én és a társaim! Én megértem, hogy el hibáztam nem mentség ha ez rossz ic döntés volt de egy sima jail vagy kevesebb banból is tanultam volna meg így tanultam, hogy már velünk lett beszélve! Én nagyon szeretném ezt újra tárgyalni vagy jail-t kapni hiszen korrekkten álltam az egészhez és mindent meg adtam! Köszönöm, hogy végig olvastad mindenkinek kellemes idő töltést a szerveren!
//[2024-05-09 22:56:10] [Output] : [22:56] FőAdmin TuTu: (( Szankciótok 1 hónapos kitiltás )) [2024-05-09 22:56:16] [Output] : [22:56] FőAdmin TuTu: (( Súlyos NonRP indokkal. ))//
>