Számtalan FPS drop, CP ki és betöltés, szerverre való csatlakozás probléma.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

korneliosz

Barangoló
2021. 06. 22.
107
201
Veszprém
V4 karakter
Dejk Cano
Sziasztok!

Pár napja hirtelen hibák tömkelegébe futottam bele. Kezdeném az első, és talán legfontosabb problémámmal, mégpedig azzal, hogy akárhányszor csatlakozni szeretnék a szerverre, a launcher több mint 15 percig tölti be a szervert! Mindezt úgy, hogy körülbelül 5 hónapja raktam össze egy új számítót SSD-vel. Amikor vért izzadva betölt a szerver, utána jelentkezik a többi probléma. Full random, mindegy hogy intibe, vagy valami modolt helyen vagyok, hatalmas FPS droppjaim vannak. Eközben rendszeresen megfagy a kép is. A harmadik, és utolsó problémám pedig a CP-re vonatkozik. Sajnos ezek is nagyon lassan töltenek ki, és be. 1-2 percet kell várnom míg összeszedi magát a játék. Ennek köszönhetően élvezhetetlen a szerveren töltött időm 90%-a.

Sok megoldásnak vélt dolgot és módszert kipróbáltam, legalább négyszer raktam újra a launchert, illetve a Steames GTA-t is. Próbáltam az itt fórumon meglévő praktikákat is, rendszergazda stb... Sorolhatnám szinte napestig a topicokat. Tegnap este újraraktam a Windows-t is végső mentsvárként. Ugyanúgy jelentkeztek a fentebb említett gondok. Abban bízok, van valaki akinek volt hasonló problémája, vagy tud valami okosat mondani amire én egyáltalán nem gondoltam. Supportot is felkerestem, sajnos ők sem tudtak segíteni.

Ami a konfigot illeti:
GeForce 3070 // Ryzen 5800x // 16 GB RAM

Az SSD-n lévő tárhely aligha volt kihasználva, pár alkalmazás és játék volt csak rajta, szóval az SSD telítettsége sem játszik. Minden más játék teljes mértékben működik, semmi probléma nem jelentkezik a See-t kivéve. Előre is köszönöm az esetleges tanácsokat és tippeket!

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 625
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szia!

Próbálkoztál másik GTA-val, azaz nem a Steam-essel? Ez nem derül ki egyértelműen számomra a leírésodból. Olvastam már pár hibáról, ami érdekes módon kifejezetten a Steames GTA SA esetében fordul elő, akár véletlenszerűen is.

korneliosz

Barangoló
2021. 06. 22.
107
201
Veszprém
V4 karakter
Dejk Cano
Szia!

Próbálkoztál másik GTA-val, azaz nem a Steam-essel? Ez nem derül ki egyértelműen számomra a leírésodból. Olvastam már pár hibáról, ami érdekes módon kifejezetten a Steames GTA SA esetében fordul elő, akár véletlenszerűen is.
Próbáltam más forrásból származó GTA-t is, semmi nem változott.

• Szomorú
Reactions: Miss Lacky

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 625
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
DirectX frissítésével próbálkoztál esetleg?
Illetve keret nélküli ablakban futtatod a játékot?

korneliosz

Barangoló
2021. 06. 22.
107
201
Veszprém
V4 karakter
Dejk Cano
Persze, driver is frissítve lett, illesztőprogramok is, utánanéztem neten és még a régebbieket is kipróbáltam, ugyanazzal az eredménnyel.

• Szomorú
Reactions: Miss Lacky

Amper

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 15.
279
189
16
Felvidék
V4 karakter
🇩🇪Heinrich Stohkirch🇩🇪
LV karakter
🇮🇹Ampelio Fanucci🇮🇹
V2 karakter
Robert Afton
Szia! Látom, hogy Ryzen processzorod van. Azt szeretném megkérdezni, hogy arra használsz-e illesztőprogramot? Mivel az AMD külön processzoroknak is csinált úgymond programot. Próbálkozz azzal, hátha segít, mivel én azt nem töltöttem le mivel Intelem van, ezért a menetét sem tudom, hogy mi van ott. Próbáld ki ezt, ha még nem volt, és reménykedj benne.

• Tetszik
Reactions: Edizon #Denis

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
419
1 368
V4 karakter
Eline Hannink
Nekem i5 12400f-el is csinalja ezt, vadonasuj gep
Akadok, fpsem random lemegy 60rol 40re es akadok

• Tetszik
Reactions: Edizon #Denis

korneliosz

Barangoló
2021. 06. 22.
107
201
Veszprém
V4 karakter
Dejk Cano
Szia! Látom, hogy Ryzen processzorod van. Azt szeretném megkérdezni, hogy arra használsz-e illesztőprogramot? Mivel az AMD külön processzoroknak is csinált úgymond programot. Próbálkozz azzal, hátha segít, mivel én azt nem töltöttem le mivel Intelem van, ezért a menetét sem tudom, hogy mi van ott. Próbáld ki ezt, ha még nem volt, és reménykedj benne.
Kipróbáltam így is, frissítettem amit lehetett meg külön AMD progit is letöltöttem mellé, de sajna semmi haszna.

Daymond

Újonc
2020. 11. 22.
66
48
V4 karakter
Arslan Koci
LV karakter
Sentair Escobar
Hali! A Windows Game Mode ki van kapcsolva neked? Próbáld meg kikapcsolni, mert nekem például az is tudott ilyen dolgokat produkálni, egy próbát megér.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
665
1 019
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Defendert offold ki, nálam sokat segített.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.