Számomra megfelelő frakció?(zárható)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
425
1 940
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Sziasztok! Olyan frakciót keresnék, ami számomra is megfelelő lehet. Mivel LVL 1 óta civil vagyok a szerveren, ezért szeretnék már kipróbálni valami frakciót én is.

Mit várok el egy frakciótól?

- Legális frakció legyen
- Ne legyen kötelező a TS(tgf-nél sem)
- Ne legyen irreális kötelező aktivitási idő
- Ne várják el, hogy olyan dolgokat tudjak, amit IRL kellene tudni a tevékenységről
- Ha hosszabb ideig inaktív vagyok, ne kelljen engedélyt kérni, hogy ne legyen kötelező a játék

Ezeket kicsit részletesebben is kifejtem, hogy számomra miért fontosak:

Azért szeretnék menni legális frakcióba, mert számomra sosem volt érdekes az illegál. Inkább olyan frakció állna hozzám közelebb, amit akár IRL is végezhetnék, tehát ami sokkal inkább reálisabb egy átlagember számára.

TS-re azért nem szeretnék felmenni 1x sem, mert szerintem a szerveren lévő IC-hez semmi köze, illetve nem szeretnék idegenekkel társalogni egy mikrofonon keresztül, számomra zavaró dolog.

Azért nem szeretem a kötelező aktivitási időt, mert See-n kívül IRL élet is van, nem mindig érhet rá az ember, főleg olyan, aki dolgozik. Valószínűleg nem a SeeMTA lesz az első, hanem a valós munka vagy bármi egyéb, ami a valódi élethez tartozik. Valamennyi feltétel számomra is elfogadható, de a ló túloldala már picit sok, amikor minden nap elvárt, hogy SeeMTA-zzon egy frakciótag.

Olvastam olyan jelentkezési feltételt, ahol elvárt, hogy az adott frakció tevékenységével kapcsolatban IRL dolgokat tudj. Nem értem miért mossák össze az IRL-t és az IG-t. Egyébként is miért várják el, hogy tudjam, ha nem is tanultam?

Ha én nem szeretnék játszani hosszabb ideig, akkor nem gondolnám azt, hogy a szüneteltetéshez engedélyt kell kérjek bárkitől is.

Pár infó rólam, a játékkal kapcsolatosan:

- (amikor ezt írom) Játszott percek: 426 007 perc ---> LVL 79
- Adminjailek (0)
- Banok (1) ---> https://kepkuldes.com/image/Tw6DBP

Szóval olyan frakciót keresnék, ahol az én feltételeimet el tudják fogadni és adnának egy esélyt. Ha létezik ilyen, akkor szeretnék élni a lehetőséggel és a lehető legjobban állnék hozzá úgy, mint játék. RP-zni tudok, 2008 óta játszok RP szervereken, azzal probléma nincs.

DreeN

Peace out ✌
2019. 01. 10.
722
1 212
20
Szeged
V4 karakter
Anthony Hardwick
LV karakter
Anthony Hardwick
Cső, nincs - tudtommal - olyan frakció, amihez nem lenne kötelező legalább 1x a TS.
Ennek az az oka, hogy a frakciók vezetőségi tagjai szeretnének ténylegesen hallani téged.
Ha inaktív vagy, akkor csak írni kell 1 űrlapot ,- szintén mindenhol - hogy nem tudsz lenni. De arra senki sem kötelez, hogy te játszál heti 3k perceket.

Az, hogy neked mi fekszik, azt te tudhatod, és ez alapján kéne nézelődni...
Ha vezetni szeretsz, SCKK.
Ha bírod a realisztikusabb RP-ket, OKF. [Igen, ott kell tudás, de azt megtanítják neked.]
Vagy NNI egyébként.
Ha ki szeretnéd magad próbálni rendvédelemben kicsit, akkor Honvédség.

Sok opció van, járj utána, nézelődj.

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
319
460
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Cső, nincs - tudtommal - olyan frakció, amihez nem lenne kötelező legalább 1x a TS.
Ennek az az oka, hogy a frakciók vezetőségi tagjai szeretnének ténylegesen hallani téged.
Ha inaktív vagy, akkor csak írni kell 1 űrlapot ,- szintén mindenhol - hogy nem tudsz lenni. De arra senki sem kötelez, hogy te játszál heti 3k perceket.
Hali! Az fent felsorolt dolgok valóban az összes frakcióban kötelezők. Egyszer legalább is biztosan ,de szerintem azt túl lehet élni. Néha kikell egy kicsit lépni a komfort zónádból. Én a See-Ringet tudom neked ajánlani ,amennyiben érdekel a szerelés, meg van egy kevés türelmed. Nincsenek borzasztó szigorú szabályok ,viszont vannak olyan kötelezők amiket bizony tartani kell. Viszont kapsz egy olyan csapatot ,ahol biztosan jól fogod érezni magad ,nem mellesleg a pénz is igen csak jó. Ha szükséged van bàrmilyen infóra keress meg egy Leadert ,vagy írj rám privátban és megválaszolom ,ha van esetleg bármi kérdésed.

• Tetszik
Reactions: Boboss és Bugeye

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Szerintem már ott megbukott a dolog, hogy nem akarsz TS-re járni. Ennek az egész közösségnek az lenne az alapja, hogy az emberek TS-en eldumálgatnak és játszanak együtt.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
425
1 940
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Én 2008-ban kezdtem az RP-t, akkor még bőven SA:MP-os korszak volt és valahogy abban ragadtam. Ott nem az volt az alap, hogy TS-en jót beszélgessünk RP mellett, hanem csak az, hogy jó RP-k legyenek és azt úgy is véghez lehetett vinni, hogy semmilyen külső program nem volt használatban. Én azt elfogadom és nem is ellenzem, ha a mostani frakciótagok ezt pártolják, hogy RP mellett beszélgetnek is egymással, viszont amit nem értek, hogy miért akarják hallani az IRL hangomat? Nem az a lényeg, hogy a karakterem mit és hogyan tesz? Tök jó lenne, ha úgy lenne megoldva, hogy aki akar, az megy, aki meg nem, annál nem gond.

Egyébként amit most leírtál, jól értelmezem? Nem akarom, hogy bárkit is megsértsek, elnézést, ha valamit rosszul fogalmazok meg, de akkor ezek szerint a mostani helyzetben az, hogy valaki mióta RP-zik és milyen szinten, kevesebbet ér, mint az, hogy teljesíti-e a kötelezőket?

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: tommen. és Meowy

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
A játéknak a szórakozás a lényege. Ezért járnak az emberek tsre, mert közben jól elszórakoznak, storyznak, etc. Van aki komolyan veszi az RP-t, alapoz irl dolgokra, én is játszottam így. Csak aki leragad 10 évvel a múltban, annyira komolyan veszi az RP-t, hogy lassan ünneplősben gépezik, ott nem a közösséggel van a baj. Ezt nem rád értem, ne érts félre. Próbálj kicsit vevő lenni az új "elvárásokra" és akkor lehet megtalálod az értelmét a dolgoknak. Meg ugye embereket megismerni nem olyan rossz dolog.

Reina.

2023. 07. 18.
319
460
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Én 2008-ban kezdtem az RP-t, akkor még bőven SA:MP-os korszak volt és valahogy abban ragadtam. Ott nem az volt az alap, hogy TS-en jót beszélgessünk RP mellett, hanem csak az, hogy jó RP-k legyenek és azt úgy is véghez lehetett vinni, hogy semmilyen külső program nem volt használatban. Én azt elfogadom és nem is ellenzem, ha a mostani frakciótagok ezt pártolják, hogy RP mellett beszélgetnek is egymással, viszont amit nem értek, hogy miért akarják hallani az IRL hangomat? Nem az a lényeg, hogy a karakterem mit és hogyan tesz? Tök jó lenne, ha úgy lenne megoldva, hogy aki akar, az megy, aki meg nem, annál nem gond.

Egyébként amit most leírtál, jól értelmezem? Nem akarom, hogy bárkit is megsértsek, elnézést, ha valamit rosszul fogalmazok meg, de akkor ezek szerint a mostani helyzetben az, hogy valaki mióta RP-zik és milyen szinten, kevesebbet ér, mint az, hogy teljesíti-e a kötelezőket?

Manapság az RP ,illetve a külső programok eléggé összefonódtak. Nem kell rögtön a vouce részre gondolni. Sok olyan frakció van ,ami már inkább SeeCordon keresztül ad tájékoztatást ,vagy esetleg a havi meetingeket is ott szervezik. Sokkal ,de egyszerűbb egy 70-80 fős frakciónak ,minthogy IC ordítozva folytasson le egy meetinget 60-70 embernek. Szerintem aki szeret is és tud is RP-zni az ilyen körülmények mellett is tud jó rp-t folytatni.

• Tetszik
Reactions: Browniee és Bugeye

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
418
1 128
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Szerintem ha nem akarsz TS3-at használni, sem megtanulni olyan dolgokat, amik az adott szervezetre vagy munkájukra jellemző ( Bár az utóbbit nem értem? ), akkor az egyedüli opció az, ha te csinálsz magadnak céget vagy NS frakciót.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
425
1 940
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Azzal a dologgal, hogy meg kell tanulni olyat, ami az adott munkára jellemző, úgy vagyok, hogy egy játékhoz képest talán kicsit el lett túlozva.

Mondok egy példát is. Szívesen kipróbálnám a szerveren, hogy milyen tűzoltónak lenni, de amikor megláttam pl. ezt a jelentkezésben való kérdéseknél: "Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?", akkor inkább meg is gondoltam magam. Ha én IRL nem tanultam tűzoltónak, akkor honnan tudnám ennek a szakszerű megválaszolását? Itt konkrétan nem olvastam, de sok helyen azt is látom, hogy külön le van írva, hogy a saját szavaidra kíváncsiak, nem netről kinézett valamire. Illetve ha ezt tudom is, mikor fog ilyen dolog történni IC?

Én úgy látom ezt a dolgot(egy pillanatig sem állítom, hogy jól látom, csak leírom a véleményemet), hogy több a szerveren az IRL elvárás, mint az IG elvárás.
Mivel játékról van szó, azt gondolom, hogy elég lenne annyit tudni, hogy a megírt scripttel hogyan tudod eloltani a tüzet.

Amit most írok, ehhez nem sok köze van, de amikor a szerón történik egy ütközés amiatt, hogy a másik 300-zal ment szembe sávban egy beláthatatlan kanyarban, arra mindig az a válasz, hogy IC ügy, ez csak egy játék. Ha a frakciók ennyire reálisan akarnak működni, akkor a közlekedés miért nem? A kanyarban szembe sáv 300-zal nyugodtan lehetne PG, hiszen a való életben nem mernéd megtenni, mégsincs így. Ott el van fogadva, hogy nem kell teljesen reálisnak lennie, a frakcióknál viszont elvárás, hogy a lehető legreálisabb legyen. Kellene valami párhuzam, hogy minden egyformán működjön.

• Vicces
Reactions: vagabond

Reina.

2023. 07. 18.
319
460
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Azzal a dologgal, hogy meg kell tanulni olyat, ami az adott munkára jellemző, úgy vagyok, hogy egy játékhoz képest talán kicsit el lett túlozva.

Mondok egy példát is. Szívesen kipróbálnám a szerveren, hogy milyen tűzoltónak lenni, de amikor megláttam pl. ezt a jelentkezésben való kérdéseknél: "Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?", akkor inkább meg is gondoltam magam. Ha én IRL nem tanultam tűzoltónak, akkor honnan tudnám ennek a szakszerű megválaszolását? Itt konkrétan nem olvastam, de sok helyen azt is látom, hogy külön le van írva, hogy a saját szavaidra kíváncsiak, nem netről kinézett valamire. Illetve ha ezt tudom is, mikor fog ilyen dolog történni IC?

Én úgy látom ezt a dolgot(egy pillanatig sem állítom, hogy jól látom, csak leírom a véleményemet), hogy több a szerveren az IRL elvárás, mint az IG elvárás.
Mivel játékról van szó, azt gondolom, hogy elég lenne annyit tudni, hogy a megírt scripttel hogyan tudod eloltani a tüzet.

Amit most írok, ehhez nem sok köze van, de amikor a szerón történik egy ütközés amiatt, hogy a másik 300-zal ment szembe sávban egy beláthatatlan kanyarban, arra mindig az a válasz, hogy IC ügy, ez csak egy játék. Ha a frakciók ennyire reálisan akarnak működni, akkor a közlekedés miért nem? A kanyarban szembe sáv 300-zal nyugodtan lehetne PG, hiszen a való életben nem mernéd megtenni, mégsincs így. Ott el van fogadva, hogy nem kell teljesen reálisnak lennie, a frakcióknál viszont elvárás, hogy a lehető legreálisabb legyen. Kellene valami párhuzam, hogy minden egyformán működjön.
Érdemes elvonatkoztatni a kettőt egymástól ,mivel hiába IC ügy két külön dologról beszélünk. Egy jelentkezésnél ezeket a kérdéseket azért ,teszik fel ,hogy lássák mennyi rálátásod van a dologra. Feltételezem az sem baj ,ha nincs annyi ,mivel a tűzoltó frakcióban játszó emberek közül ,sem gondolnám ,hogy irl is mindenki tűzoltó. Aki nem tűzoltó az is tudhat választ adni az ilyen kérdésekre. Ha felvételt nyersz ,biztosan legrosszabb esetben is az idő múlásával elfogod sajátítani ezeket a dolgokat és ràfogsz jönni magadtól a helyes válaszokra. IRL sem lesz mindenkiből profi tűzoltó a csatlakozás pillanatában ,jó pap is holtig tanul.

Puree

Még nem veszíthetek..
2022. 02. 13.
472
132
V4 karakter
Adam D Lewis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Hali! Egy pár gondolat hozzá fűznék a témához, semmiféle rosszindulat nélkül.

- Ne legyen kötelező a TS(tgf-nél sem) - A TS szinte a "szerver része". Egy jelentkezési lapban is van OOC rész, ezért az adott frakció vezetői téged is szeretnének megismerni egy kicsi részről is, nem csak az IC karakteredet.
- Ne legyen irreális kötelező aktivitási idő - Általában egy frakcióban (biztosan vannak kivételek) 800-1000 perc körül mozog egy átlagosan elvárt aktivitás hetente, napi kettő-három óra játékkal simán hozható ez.
- Ne várják el, hogy olyan dolgokat tudjak, amit IRL kellene tudni a tevékenységről - Nem hinném, hogy bármely frakció elvárná azt, hogy te mindent egyből tudj, ezért van általában mindenhol egy betanulási idő.
- Ha hosszabb ideig inaktív vagyok, ne kelljen engedélyt kérni, hogy ne legyen kötelező a játék - Van a játék mellett IRL élet is, de ha jelentkezel egy frakcióba vállalni kell bizonyos dolgokat.

A jelentkezési lapokban pedig a kérdéseknél nem elvárt, hogy te kívülről fújd a helyes választ hanem, hogy saját ismereteid szerint (még ha nincs is) próbáld meg ezeket megválaszolni. Szerintem ha ezeket nem tudod vagy nem szeretnéd vállalni akkor érdemes egy saját céget létrehozni, jó kis RP lehetőségek kitudnak alakulni a szerveren.

Reina.

2023. 07. 18.
319
460
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Hali! Egy pár gondolat hozzá fűznék a témához, semmiféle rosszindulat nélkül.

- Ne legyen kötelező a TS(tgf-nél sem) - A TS szinte a "szerver része". Egy jelentkezési lapban is van OOC rész, ezért az adott frakció vezetői téged is szeretnének megismerni egy kicsi részről is, nem csak az IC karakteredet.
- Ne legyen irreális kötelező aktivitási idő - Általában egy frakcióban (biztosan vannak kivételek) 800-1000 perc körül mozog egy átlagosan elvárt aktivitás hetente, napi kettő-három óra játékkal simán hozható ez.
- Ne várják el, hogy olyan dolgokat tudjak, amit IRL kellene tudni a tevékenységről - Nem hinném, hogy bármely frakció elvárná azt, hogy te mindent egyből tudj, ezért van általában mindenhol egy betanulási idő.
- Ha hosszabb ideig inaktív vagyok, ne kelljen engedélyt kérni, hogy ne legyen kötelező a játék - Van a játék mellett IRL élet is, de ha jelentkezel egy frakcióba vállalni kell bizonyos dolgokat.

A jelentkezési lapokban pedig a kérdéseknél nem elvárt, hogy te kívülről fújd a helyes választ hanem, hogy saját ismereteid szerint (még ha nincs is) próbáld meg ezeket megválaszolni. Szerintem ha ezeket nem tudod vagy nem szeretnéd vállalni akkor érdemes egy saját céget létrehozni, jó kis RP lehetőségek kitudnak alakulni a szerveren.
Köszönöm ,hogy korrekten összefoglaltad a gondolataimat. ❤️

• Imádom
Reactions: Puree

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 043
534
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok!

SNFK-k esetében is pár helyen egyszer kell a TS.

Én ( ez személyes vélemény) az OKF-fet tudom ajánlani @Arnold_Montgomery vezetésével, és ezt annak ellenére ajánlom hogy jelenleg SCKK-s vagyok ( nagyon jó, befogadó a team) és voltam a FIX-be, illetve PF-be is és ott is nagyon jól éreztem magam.

Külső szemmel viszont nagy fejlődést látok az OKF-nél, én úgy gondolom megérné jelentkezni hozzájuk!

Ettől függetlenül, ha nagyon nem akarsz beszélni, TS-en lehet írásban is beszélni csak úgy nehezebb a TGF is.

aHakan

simán Hakan
2023. 07. 19.
150
459
Salgótarján
V4 karakter
🇮🇹 Giuseppe Caruso 🇮🇹
Szerintem civilként rengeteg lehetőség van a szerveren kereskedni, szerepjátékozni, autókázni, bármi amit szeretnél.

Rengeteg lehetőség van ha frakcióba szeretnél menni, de a TS3 meghallgatás mindenhol kötelező.
Ha Roleplayezni van kedved akkor mindenképp OMSZ, OKF vagy NNI de oda kell Rendvédelmi múlt (valamint valemennyi IRL tudás).
OMSZ-ben ugyan kell valamennyi IRL tudás, de könnyen bele lehet tanulni, ugyan ez az OKF.
Ha jobban érdekel a műveleti dolog akkor TEK/Honvédség.
Ha szereted a rendet fenttartani akkor Rendőrség/NAV.
Ha jobban érdekel a pénz és az autók, akkor mindenképp szerelő.

De egyébként engedélyt sehol sem kell benyújtani, ha kicsit pihenni akarsz, csak simán írsz egy inaktivitást.

De az elvárásaid alapján én az OKF/OMSZ-t javasolnám neked.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Elég sajnálatos, hogy játszottál 500k percet (vagy idk mennyi a lvl75-80) és most jöttél rá, hogy TS nélkül sehova nem tudsz csatlakozni. Remélem nem sértődsz meg, de benned van a hiba. A gondolkodásodban. Ezek nagyon alap elvárások, amiket a frakciók elvárnak. "Legyen az embernek ts, meg ne legyen hülye." Már (én) 2016-ban sem tudtam el lenni a see-vel TS nélkül. Azóta eltelt 8 év, te meg ugye azt mondtad, hogy játszol kb. 15 éve vagy mennyi ideje. Valószínű, hogy te vagy azok a playerek, akik ennyit játszottak, azok ennyi idő után csinálhatnak bármit, sajna nem fogják már élvezni.

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 470
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
OMSZ talán, úgy tudom ott 1x van ts meghallgatás, kötelező duty idő elméletileg nincs, csak teljesítmény ami jelentésben mutatkozik meg, és jól fizet is. RP is van ott.
Ts meghallgatás mindenhol elvárt szerintem, max akkor tekintenek el ha kivagy rakva TS.

Szerintem civilként rengeteg lehetőség van a szerveren kereskedni, szerepjátékozni, autókázni,
Biztos érdekes lehet százezer perceken keresztül ótókázni

• Tetszik
  • Fájdalmas
Reactions: aKormos és Bugeye

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Ennek a témának amúgy nulla értelme van. Ha 500k perc alatt nem vettek fel sehova TS nélkül, ezután sem fognak. Ha nem változol, nem tudsz ennyit megtenni, hogy feljársz tsre beszélgetni, lazulni akkor engedd el.
+ Lesz más olyan player, aki megcsinálja ezeket és vevő lesz a lehetőségre. Egy frakció miért adna ismeretleneknek olyan lehetőséget, hogy pl. te várhassál el dolgokat egy frakciótól..

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
425
1 940
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Reménykedtem benne, hogy van legalább 1 olyan nekem való frakció, ahol figyelembe van véve, hogy itt játszanak felnőtt emberek is, akik interneten már nem igazán barátkoznak, illetve figyelembe van véve, hogy nem mindenkinek a See az első az életében. Felnőttek között is van olyan biztos, aki ugyanúgy tekint erre a játékra, mint amikor még gyerek volt, de hát nem vagyunk egyformák. Egy frakció IC működéséhez nyugodtan elengedhető lenne a TS és a kötelező napi aktivitás is szerintem, hiszen a TS-nek tényleg semmi köze az IC-hez, napi aktivitást pedig nagyban befolyásolja az IRL élet. Itt pár kommenttel feljebb említve lett, hogy a legtöbb frakcióban elég a napi 2-3 óra játék. Kissé ledöbbentem, hogy az kevésnek számít. Volt időszakom nekem is, amikor napi 10 órákat toltam, gyerekként. Viszont azok az idők már elmúltak, változott a játékhoz való hangulatom is, nem biztos, hogy minden nap van kedvem fellépni. Vagy az is lehetséges, hogy IRL életből adódóan nincs rá idő. Egyébként nálam előfordul, hogy nincs kedvem See-zni és ezért napokig fel sem lépek.

Olyan frakciót szeretnék, ahol csak az IC számít, semmi más. Egy játékról beszélünk, ne legyenek már játékon kívüli kötelezettségek. Onnantól kezdve az már nem is játék, hanem valós munkahely.

Ha bárhol lenne olyan lehetőségem esetleg, hogy csak OOC rangúként betekintést nyerhessek egy adott frakció működésébe, arra is nyitott lennék.

Ennek a témának amúgy nulla értelme van.
Legutoljára erre reagálnék. Szerintem érdemes volt megnyitnom, kaptam segítő szándékú kommenteket, amik picit előrébb vittek a kérdésben, nem gondolkodok már rajta, hogy van-e nekem megfelelő frakció, hanem helyette tudom, hogy nincs.

Ezzel le is záratnám a témát, köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.