Szák, avagy halháló.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PETYOX

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
71
15
25
V4 karakter
Darnell Lewis
LV karakter
Marlo Dews
Sziasztok.

Én arra az ötletre gondoltam,hogy kicsit meglehetne könnyíteni a horgászatot, egy tárgy segítségével. A szákkal.
Úgy nézne ki a dolog,hogy lehetne venni NPC-től, vagy craftolható lenne az item. Azt a célt szolgálná,hogy be lehetne rakni a vízbe, belelógatni és ezt követően a kifogott halakat bele lehetne pakolni, és így nem romlana a halak állapota, mert ugyanúgy vízben maradnának, és nem kell futkorászni állandóan a hal leadó npc-hez.

Nem tudom,hogy az ötlet megvalósítható lenne-e, de szerintem nem olyan rossz ötlet ez.

Edit: Nyilvánvalóan a szák egy bizonyos mennyiséget bírna el. Például 10 darab halat, most csak mondtam valamit, nem unlimitedre gondoltam.

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Láttam már hasonló ötletet, de ez tűnik eddig a legrealisztikusabbnak. Támogatom.

• Tetszik
Reactions: PETYOX

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Szerintem egyszerűbb akkor már a romlási idejükön állítani.
Még így lenne a legjobban megoldható szerintem. Személy szerint nem horgászom, és van szerintem fontosabb rendszer amit éppen fejlesztenek / javítanak jelenleg. De ha valaki akarja megcsinálni, akkor hajrá.

Cryde77

Zöldfülű
2019. 04. 24.
162
78
V4 karakter
Cryde Owen
LV karakter
Iburk Jamal
Láttam már hasonló ötletet asszem V3-on hűtőládával de ez is kb ugyanaz. Támogatom!!

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Kicsit értelmetlennek találom az ötletet. Mindenhol ott vannak a halleadó npc-k. Nem olyan nehéz elfutni hozzájuk és leadni.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Személy szerint én nem szeretek horgászni, de ez tűnik nekem a legkönnyebb módszernek.
Szerintem egyszerűbb akkor már a romlási idejükön állítani.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Csak támogatni tudom Jesse szavait.

patrik55

Újonc
Támogató
2019. 01. 29.
50
43
V4 karakter
Scott Lackwood
LV karakter
Scott Lackwood
Teljes mértékben támogatom, nagyon jó ötlet!

Tomesz20

Újonc
2019. 06. 05.
28
26
26
Kurityán
V4 karakter
-
LV karakter
Alexander McGee
V2 karakter
-
Körülbelül 3 másodperc amíg oda, és visszaszaladsz. Három másodpercért szerintem felesleges új scriptet létrehozni.. RP-vel megoldod, ha végzel a horgászattal odaadod a hal leadónak, ő meg kifizet.
Igen de nézd azt is hogy ugy kell játszani mint a való élet és a valóságban nem futkarozol anyit a halál hanem fogod be rakod a hálóba az kész. Továbbra is Támogatom az ötletet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.