- 2020. 11. 17.
- 15
- 19
- 23
- V4 karakter
- Natasha Aleksandrova
- LV karakter
- Josh Enderson
- V2 karakter
- Josh Enderson
< Játékbeli, és fórum neved >
In-game: Natasha Aleksandrova | Fórum: GekkoSzaby11
< Mióta játszol a szerveren, a fórumot mikor kezdted el használni? >
2014.05.21.-én regisztráltam fel a szerverre, kisebb nagyobb kihagyásokkal játszottam rajta. A fórumot közel egyidejűleg kezdtem el használni.
< Miért szeretnék globális moderátor lenni? >
Mindig is érdekelt a weboldalak és fórumok mélyebb működése. Valamint szeretek emberekkel foglalkozni és problémákat megoldani.
Szeretném ha tudásom tudnám kamatoztatni és fejlődni, úgy gondolom alkalmam lesz itt belenézni a működésbe is.
< Miért pont téged válasszunk? >
- Mint fentebb írtam szeretek segíteni.
- Ezen felül bárkivel elég jól meg tudok értetni szinte bármit, ami egy komplex rendszer esetében ( fórum ) nem hátrány.
- Gyorsan tanulok és általában kevés baj van velem.
- Erősségem hogy ha valamiben nem vagyok 100%-ig biztos inkább megkérdezem mielőtt butaságot csinálok.
- A posztra hasznosnak gondolom alábbi ismereteim: C# , Java , HTML , CSS
< Naponta mennyi időt töltök a fórumon? >
Naponta többször is végig lapozom a számomra érdekes témákat de időben ez nem tudom mennyit jelent. Kb: 2-3 óra.
< Referenciák ( frakciók nélkül ) >
- P. Moderátor
- Moderátor
- Rendszerint IDG AS ( vagy lehet máshogy hívják )
Valamint én még ide sorolnám a probléma megoldó képességemet és kreativitásomat bemutató karaktertörténetem.
< Rendelkezel TeamSpeak3-al? >
Igen, aktív is vagyok rajta.
< Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? >
Legelőször is tudnom kell, hogy mit szeretne elintézni. Ha ez kiderült és én tudok ebben segíteni akkor segítek neki az adott problémával. Amennyiben ez nem lehetséges előkeresem azt az alfórumot ahol tud segítséget kapni. Elmagyaráznám neki hogy ez az egész hogy működik és igazából sokkal egyszerűbb átlátni mint az elsőre tűnik. Valamint a fontosabb alfórumok linkjét elküldeném neki hogy adott problémával xy helyre tud nyitni témát.
< Ismeretséged a csapaton belül? >
Sajnos nem ismerek senkit.
< Magamról >
Egy 20 éves mérnökinformatikus hallgató vagyok. Már általános iskolában is több időt töltöttem a gép előtt mint az udvaron és ez már valószínű így is marad. Már középiskolában is informatikát tanultam 4 éven keresztül, és ettől a szenvedélyemtől még most sem szabadultam meg. Nem erősségem mindent túl komolyan / formálisan venni, és ez szerintem a lapomon is látszik. Ennek ellenére nagyon jó a "beszélőkém" és szinte bárkivel megtalálom a közös hangot ami szerintem előnyt jelent elég sok helyen ( főleg ahol emberekkel is kell foglalkozni ). Szabadidőmben az egyetem diákjainak tartok korrepetálást valamint játékkal töltöm az unalmas estéim. Délutánonként kosárlabda edzésekre járok vagy meccsekre. Későbbiekben szeretnék az úgynevezett "IT biztonság és Felhő" szakirányra menni és ebből is megélni. Jelenleg kollégiumban lakok, de ez nem hiszem hogy gondot jelentene a poszt ellátásának szempontjából.
Utoljára szerkesztve: