Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Szabó Dominik vagyok, 18 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 86350>>
Mi az SGH feladata?
<< Az S.G.H-s feladata elsőkörben az adminisztrátorok munkájának az elsősegítése, a játékosoknak kisebb kérdésekre választ adni illetve a Főadminok/Szuperadminok és a playerek közötti üzenettovábbítás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régi vágyam, hogy SGH-s legyek, úgy gondolom, hogy elég tapasztalatot szereztem a játszott perceim során ahoz, hogy másoknak segíteni tudjak a játékban illetve ez számomra egy új dolog lenne, voltam többször IDG de teljesen más ha valakin állandó adminsegéd jog van. És nem titkolt szándékom, hogy admin szeretnék lenni és úgy gondolom ez egy jó bevezetés lenne oda. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mert én egy ambíciózus és megbízható srác vagyok és szeretném magamat ilyen téren is kipróbálni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Általában heti 2500-3000 perc, de a mostani helyzet miatt ennek többszörösére nőhet ez a szám. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Voltam bannolva 2x viszont mind a kettő aznap mikor megkaptam deaktiválva lettek. Mindkettő RP alóli kilépés indokkal került rám viszont 1x sem saját szándékból léptem le hanem kidobott a game és nem értem vissza annyi idő alatt amit ki tudott várni az admin a helyszínen viszont utólag hála Istennek mindkettő tisztázva lett, lekerültek a kitiltások és folytatva lettek az RP-k.
https://imgur.com/a/LsezGsa >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam sajnos többször is nem szeretnék mentegőzni meg kifogásokat keresni, felvállalom én csináltam ezeket viszont igyekszek úgy játszani (főleg az elmúlt pár hónapban voltak ilyen jailek amivel más játékosoknak nem ártottam szimplán nem tartottam be pár szabályt), hogy ne rontsam el senki játékát az én hülyeségemmel.
https://imgur.com/a/LsezGsa >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Egyik legrosszabb tulajdonságom, hogy ha valami nem megy vagy nem tetszik így első látásra akkor megmakacsolom magamat és nem vágok bele, sajnos emiatt többször estem el jó lehetőségektől és ezt a rossz tulajdonságom ha kínok között is próbálom legyűrni. Másik két rossz tulajdonságom az, hogy ha valaki megbánt engem akkor nagyon haragtartó vagyok illetve vannak dolgok amin hirtelen felidegesítem magam ezt is próbálom leküzdeni.
Van egy olyan tulajdonságom ami miatt már többször is megsértődtek rám de úgy gondolom ez egy erényem még ha egyeseknek nem is tetszik ez de nem vagyok elfogult. Ha valamiben igazságot kell tennem mondjuk 2 ember között álhat előttem bárki ugyan annyinak nézem mindkét embert és emiatt sokan haragudtak már meg rám életem során. Ha valamibe belevágok és elhatározom, hogy azt tényleg meg fogom csinálni akkor abba annyi időt fektetek amennyi szükséges, nem kapkodok el semmit, inkább 6x annyi ideig dolgozok azon a valamin de összecsapott munkát nem adok ki a kezemből és próbálok mindig alapos lenni. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék, sőt nagyon szeretnék. Úgy érzem eléggé tapasztalt vagyok ahoz, hogy admin legyek a szerveren. Egy adminnak a kezében nagyon nagy felelősség van. Úgy gondolom ha valaki belép az adminszolgálatba onnantól mintha a barát funckiói kikapcsolnának, legalább is abban az értelembe ha egy adminügyben igazságot kell tenni egy olyan ember között akivel nem igazán szimpatizálok és mondjuk a legeslegjobb barátom között. Fel kell készülnie egy adminnak arra is ha egy player kicsikét erőszakosabb vagy nem éppen a legkedvesebb akkor is hideg vérrel levezényelni az adminügyet úgy, hogy senkit ne sértsek meg és én se legyek megsértve. Ezekre úgy gondolom képes lennék és ennek tudatában vágnék bele az adminisztrátori életbe az SGH tagság után. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Pont a napokban történt a következő történet. Egyik ismerősöm kérdezte, hogy most, hogy itthon vagyok egész nap mit csinálok és felsoroltam neki több dolgot a napi rutinomból és köztük volt, hogy számítógépen játszok. Kérdezte mikkel játszok és köztük volt a SeeMTA is aztán elkezdtem mesélni neki, hogy mi ez, miért játszunk itt és, hogyan is működik ez valójában. Elmeséltem, hogy ez egy roleplay szerver nagyjából ebből már rájött, hogy valami szerepjáték emberünk laikusként annyit mondott erre, hogy "valóélet szimulátor" nevettünk ezen egy jót de amúgy nem mondott nagy hülyeséget. Szerepjáték amiben minden játékosnak van egy szerepe amit lényegében ő alakít ki, hogy mi is a szerepe. Vannak szabályok amiket be kell tartani és így alakulnak ki a közösségek amik alkotják a szervert. Vannak adminisztrátorok akik elősegítik a játékosokat és felügyelnek a rendre, hogy mindenki betartsa a szabályokat és ha valaki nem így tesz szankciót kaphat. Legjobban így tudom leírni ezt. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elsőkörben köszönök neki és ezt nagyon fontosnak éreztem leírni ugyanis én nem nagyon szerettem IDG-ként se ha valaki nem köszönt hanem csak elkezdte írni a problémáit. IDG-ként kaptam már ilyen PM-et, hogy fixet kértek tőlem szóval nem is kell nagy gondolkodásba merülnöm mit kell tenni ilyenkor. Leírtam neki, hogy én sajnos csak adminsegéd vagyok egy adminisztrátornak kell írnia ezzel a problémájával és onnantól kezdve ő megteszi a szükséges lépéseket és ha úgy látja szükséges kapni fog fixet. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Sajnos ebben én nem tudok neked segíteni, keress fel egy adminisztrátort ezzel kapcsolatban. Azt viszont megjegyezném, hogy eléggé gyanús nekem az, hogy csak úgy meghaltál.. Nem lehet, hogy éhen/szomjan haltál vagy valaki tudva akarva segített a halálba ? Minden esetre ha írsz egy adminnak ő a végére jár ennek! >>