Szabo Bendeguz jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KEKE

Újonc
Támogató
2020. 11. 26.
41
34
www.youtube.com
V4 karakter
Deacon Price
V2 karakter
Szabo Bendeguz
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?
< Farkas Kevin >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< 16 éves vagyok, Magyarországon élek. Tanulmányimat egy Informatikára orientálódott technikumban végzem, már 2.éve. Egész életemet a sport töltötte ki és még mindig az is tölti ki, ezen belül is a futballt tartom a hozzám legeslegközelebbnek állónak melyet mai napig űzök. Az embereket mindig is szerettem segíteni és mindig is a jószándék vezényelt. Az utóbbi időben sokkal közvetlenebb lettem az emberekkel mint ezelőtt, aminek rendkívül tudok örülni. Születésem óta odáig és vissza vagyok a kéklámpásokig, így ennek a szenvedélye azóta csak folyamatosan kiteljesedett. Mindig is tiszteltem mind a három hivatást, hiszen az ők munkájuk különleges, mivel számukra nincs megállás és se éjjelük, se nappaluk nincs, állandóan csak a munka van és akár az életüket is kockáztatják az állampolgárok védelme és egészsége érdekében. A legjobban mindig is a tűzoltók fogtak meg, mára már inkább a rendvédelemhez kerültem kicsit közelebb.>

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 52641 percem van >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< A szerveren való pályafutásom során mindig is furdalt a kíváncsiság a NAV frakciója iránt, így mindenképpen ki szerettem volna próbálni ezt a rendvédelmi szervet is és ennek most jött el az esélye úgy érzem, hogy ehhez a közösséghez tartozzak. Minél több időt szeretnék tölteni a frakcióban és minél feljebb szeretnék lépni a ranglétrán.>

[#6] Miért téged válasszunk?
< Mivel nem az első rendvédelmi szervezetben tevékenykedem, ezért úgy gondolom szereztem már tapasztalatot az ott eltöltött hónapok során és ez alatt az idő alatt a kommunikációs készségem is fejlődött és ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az atrocitásokat könnyebben és rugalmasabban tudjam kezelni, mint egy olyas valaki aki most kezdi rendvédelmi pályáját. Emelett mindenképp alkalmasnak érzem magam erre a pozícióra, mivel könnyen szót értek a másikkal és ez még egy indok az előzőekben említett konfliktuskezelési készségekre, továbbá mindenkinek megadom a kellő tiszteletet és az utolsó pillanatban sem pattan el egy húr, köszönhető a "kötél" türelmemnek amit folyamatosan próbálok fejleszteni. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Voltam, Az ORFK-ban illetve az NNI-ben, távozásom oka az időhiány volt. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< A Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata, hogy a határon "átkelő" árucikkek, termékek legálisak legyenek és semmiféle hamisítvány termék, illetve illegális tárgy ne jusson át a másik városba / országba / kontinensre. Emellett a NAV-nál lehet bejelenteni az újdonsült cégeket, vállalkozásokat illetve az adócsalók elfogása is nagy szerepet játszik életükben.>

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Ez mindenképp változó egyik héten kevesebbet, egyik héten többet, de az alapkövetelményt mindig tudnám teljesíteni, de nyilván nem az lesz a kitűzött cél nekem sem. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Az előző pontokban már meséltem nagyvonalakban magamról viszont most itt jobban kifejtem. Koromhoz képest eléggé érettnek tartanak engem és gondolkodásomat az emberek mindennapi viselkedésem alapján. Mindenkiről a jót feltételezem ami sajnos nem mindig válik előnyömre mivel legtöbbször csalódok. Az emberek többségére próbálok odafigyelni és mindig segítek nekik. Jószívűnek tartom magam mivel mindig megosztom mással amim van mert szeretek örömöt okozni a másiknak. Nagyon sokat fejlődött a türelmem is pár év alatt aminek nagyon örülök, hisz mostanság már csak nagyon kevés dolog van , ami fel tud idegesíteni. Igazán nagy motivációval rendelkezem a céljaim felé és emiatt kissé önfejű is vagyok mert mindig csak a cél lebeg a szemem előtt és mindig csak a saját módszereim szerint tartom azt jónak elérni. Tisztelettudónak gondolom magam, mivel sohasem beszélek senkivel tiszteletlenül. Ebből adódóan sohasem káromkodom és a másik káromlását sem tűröm. Sohasem voltam kárörvendő és sohasem szerettem ha másnak nem sikerül valami sokkal inkább az ellentetje vagyok a kárörvendőnek.>

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Véleményem szerint nagyon hamar megtalálom a helyemet a csapatban, tulajdonságaim miatt és ezáltal elég könnyen megy nekem a csapatmunka az egyszerű beilleszkedés okából. Szerintem roppantul fontos a csapatmunka mivel nincs egy olyan munkahely ahol ne lenne szükséges csapatban dolgozni és ez által muszáj mindenkinek megtanulni alkalmazkodni akkor is ha szeretne, akkor is ha nem.>

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Azt mindenképp fontos tudni rólam, hogy utálom a sztereotípiát mivel magam is rengetegszer estem már be ennek csapdájába ezért úgy gondolom egyáltalán nem számít a kor mivel lehet, hogy egy 14 éves gyerek sokkal értelmesebb és érettebb mint egy 16. életévében járó gyermek. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:
< Szabo Bendeguz >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1999.01.27. >

[#3] Anyja neve:
< Rachael Green >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
  • < ORFK ; Új munkahelyet szerettem volna kipróbálni >
  • < OMSZ ; Kevés eset >
  • < SCCS ; Új munkahelyet szerettem volna kipróbálni >
  • < NNI ; Új munkahelyet szerettem volna kipróbálni >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Mivel korábban már voltam a rendvédelmi szervezetek tagja ezért van korábbi munkatapasztalatom és sokkal könnyebben elboldogulok majd itt is ezekkel a megszerzett kompetenciákkal.>

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< A Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata az adócsalók kiszűrése / elfogása , a határon "átkelő" termékek legalitásának és illegalitásának ellenőrzése, hamisítvány termékek kivonása a forgalomból, újonnan alapult cégek bejelentésének dokumentációja. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Az állományon belül bármi érdekel egytől-egyig, a célom pedig az, hogy minél feljebb jussak a ranglétrán. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Szabo Bendeguz ként jöttem világra 1999-ben egy Los Santosi kórházban. Édesanyám amerikai származású, édesapám magyar ezért apám nevét vittem tovább a családban. A szülővárosomnak rengeteget köszönhetek. Itt döntöttem el már egész kisgyerek koromban, hogy én mindig is tagja leszek a rendvédelemnek. Teltek múltak az évek és ez meg is valósult. A rendvédelmi technikum elvégzése után fel is vettek az ORFK-ba ahol, felettébb szép időket tölthettem el. Ezután mentősnek álltam, ahol is rájöttem, hogy nem ez a számomra megfelelő szakma. Nem sokkal később a város egyik szerelőtelepére jelentkeztem, ahova szintén szép emlékek kötnek. Az utolsó munkahelyemnek a Nemzeti Nyomozó Irodát tudhatom, ahol nagyon izgalmas korszakot töltöttem el. Most pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jelentkezési formanyomtatványát töltöm, a sikeres felvételben bízva. Eddig minden állomány meg volt elégedve a munkámmal, mivel maximalista vagyok, ezért próbálom mindenből kihozni a legjobbat, így remélem itt is lesz majd a későbbiek folyamán lehetőségem megmutatni ezeket és kibontakoznom. >

KikiLV

Head Waiter🍾
2021. 01. 16.
376
356
21
2700 Cegléd
V4 karakter
Jake Nicolson
LV karakter
Jake Nicolson
V2 karakter
Sophia Edward
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Szabo Bendeguz!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!

Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.07.06 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:

Frank Edward

Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.