- 2021. 04. 02.
- 35
- 176
- V4 karakter
- Tyler_Outis
Sziasztok. Felszeretném dobni az ötletemet, ami az új "fémdetektor" update-re vonatkozik. Személyes meglátásom szerint maga az update nem kiélvezhető 100%-ban, mivel folyamatos rablások történnek azokon a helyeken ahol lehetséges a fémdetektor használata. Jó magam is tapasztaltam hogy hiába próbálnám "élvezni" vagyis legalább használni ezt a fejlesztést, nem lehetséges mivel 10 körből 8-ban kirabolnak M4-es tagok. Szerintem ez valamilyen szinten irreális is hogy olyan helyeken ugrálnak ki akár fényes nappal is a játékosok kis/nagykaliberrel, ami amúgy egy forgalmas helynek is számíthat. Konkrétan ez a fejlesztés jelenleg veszélyesebb a szerveren meglátásom szerint mint például illegálisan fegyvereket tartani magadnál.
Sajnos nagyon sok játékos nem is akarja már szándékosan használni ezt a fejlesztést, mivel sokkal könnyebben hozzájutnak az ilyen kiásott itemekhez úgy, hogy megvárják azt a játékost aki éppen kiás valamit, majd instant rámennek fegyverrel kirabolni.
Erre kéne egy szabály szerintem, mint például tegyük fel:
- Figyelembe lehetne venni a kiásott item árát, és egy bizonyos áron felül nem lehetne elvenni rablásnál az adott tárgyat.
- Vagy megkéne szabályozni hogy ilyen rablásoknál hány darab kiásott itemet szabad elvenni játékostól.
- Illetve én személy szerint reálisnak tartanám azt is hogy az ilyen kiásott itemeket amik érnek is valamit, ne lehessen elvenni.
Sajnos nagyon sok játékos nem is akarja már szándékosan használni ezt a fejlesztést, mivel sokkal könnyebben hozzájutnak az ilyen kiásott itemekhez úgy, hogy megvárják azt a játékost aki éppen kiás valamit, majd instant rámennek fegyverrel kirabolni.
Erre kéne egy szabály szerintem, mint például tegyük fel:
- Figyelembe lehetne venni a kiásott item árát, és egy bizonyos áron felül nem lehetne elvenni rablásnál az adott tárgyat.
- Vagy megkéne szabályozni hogy ilyen rablásoknál hány darab kiásott itemet szabad elvenni játékostól.
- Illetve én személy szerint reálisnak tartanám azt is hogy az ilyen kiásott itemeket amik érnek is valamit, ne lehessen elvenni.