Symeon Segalowitch -> Matthew Dillon és Kolby Beasley [danii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Amper

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 15.
281
188
16
Felvidék
V4 karakter
🇩🇪Heinrich Stohkirch🇩🇪
LV karakter
🇮🇹Ampelio Fanucci🇮🇹
V2 karakter
Robert Afton
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Symeon Segalowitch

Panaszra tett személy InGame neve:
Matthew Dillon, Kolby Beasley

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRp. A történet ott kezdődött, hogy vittem a bányámba a dolgokat, majd a barátomnak az autójára rádobtak egy pótot a szemem láttára. Ezért nyitottam ezt a PK-t mivel feltehetőlegesen DIREKT történt, mivel OOC sem kaptam semmi választ netán egy bocsánat kérést. Amint odaértem a kocsimmal, hogy rákérdezzek, hogy mi történt, Kolby futni kezdett a bányába, Matthew pedig nézett csak, de amint elfutott mellette, tartott vele együtt, ezzel semmi reakciót mutatva felém. Majd rövid időn belül eltűntek a szerverről, valószínű leléptek.
Ha napi log kell, vagy bármi, bíráló adminnak elküldöm Privátban!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A 2. videóban pedig a futás látható, illetve azért álltam ott, hogy hátha valamiféle megnyilvánulást kapok a srácoktól. (A videókhoz nyisd meg az imgurt!)

Megjegyzés:
A PK-hoz Ambrozy Franz @RubenD nevezetű barátom hozzászólhat! A 2 kép tőle van közelről, mivel ő is érintett ebben az ügyben.

danii.

Lelkes fórumhasználó
2021. 07. 01.
370
423
V4 karakter
Francesco Mashtrim
LV karakter
Daniel Rollyn
Válasz nem érkezett,szándékosság egyértelműen látszódik. Nem reális,hogy úgy akasztassz le egy utánfutót,hogy az leessen egy szinttel arrébb oda,ahol másnak az autója áll.
A Panasz jogos, Matthew_Dillon és Kolby_Beasley 120 perc NonRP jailben részesültek.
[OfflineJail]: Admin 4 cs4ba bebörtönözte Matthew Dillon játékost 120 percre.
[OfflineJail]: Indok: nonRP. #PK @danii.
[OfflineJail]: Admin 4 cs4ba bebörtönözte Kolby Beasley játékost 120 percre.
[OfflineJail]: Indok: nonRP. #PK @danii.
Zárható,helyezhető.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.