Elutasítva Swjatoslaw Vladimir UnBan kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BazsY

Újonc
2019. 01. 12.
13
3
Edelény
LV karakter
Swjatoslaw Vladimir
zoldlogo.png

Neved:
< Swjatoslaw Vladimir >

A ban időpontja:
< Először: 2019-02-28 21:55:43 >
< Másodszor: 2019-03-17 16:48:37 >

A ban időtartama:
< Örökös >

Neve, aki bannolt:
< Jermaine ( Már nem admin ) >

A ban oka:
< OOC kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Lassan 3 hónapja, hogy megkaptam az első banom, amelyet Fun indokból kaptam, miután az egyik újonnan regisztrált haveromhoz csatlakoztam feldobni az aznapi esténket. A banom ideje alatt is rendszeresen feljártam teamspeakre, beszélgetni az LV-s ismerősökkel, barátokkal amikoris Jermaine áthúzott a szobájába, hogy én ooc kereskedtem, amiért ugye kaptam is a második kitiltásomat. 5 millio dollárt vettem az egyik úriembertől, akinek a nevét el is mondtam, még aznap bannolva lett az összes accountja, körülbel 100-200 millió dollárt adott el játékosoknak, és először én buktattam le LV-n(Más szervereken is árult) Ebből a pénzből az egészet bevittem kaszinóba, hogy napról-napra eljátszhassam, nem vettem belőle semmilyen tárgyat, amely befolyásolta volna a karakterem életét, a rakat fegyvert, amelyeket a cripsektől vettem, kaszinóból nyertem, miután elbuktam mind az 5 milliót a four dragonsban, erről logot is lehet nézni nyugodtan. Az esetet megbántam, mivel a kaszinózás miatt vettem IG pénzt az úriembertől, úgy gondoltam, komolyabb baj nem lehet belőle, tudtak róla elég sokan, de mégis csak az egyik rosszakaróm ment fel köpni, (miután mi kibannoltattuk V2-ről, hiszen multi accountozott) úgy beállítva, hogy ebből van az összes vagyonom. Hiányzik már a Las Venturasi közösség, illetve maga a SeeMTA, hiszen kibannoltak az összes SGS szerverről. (Ezeknek a banoknak az indoka szintén OOC kereskedelem, pedig én csakis LV-n kereskedtem OOC) Jermaine akkor volt egyes admin, és a rosszakarómmal elég jó kapcsolata volt, így ez is közrejátszott a kiosztott szankciókban. Úgy gondolom, hogy elég szép LV-s karrierem volt, habár 8 jogos alkalommal meggyűlt a bajom az adminokkal a 30 ezer játszott percem alatt, elég merészen kimerem jelenteni, hogy játékos társaimmal egytől-egyig jó kapcsolatban voltam, sosem pesszimista kereskedőként kárörvendtem másokon, hanem az RP-t helyeztem előtérbe. Karaktertörténetem írása folyamatban volt, nem Funolni jártam fel LV-re, hanem eléggé komolyan vettem. UnBan fejében elfogadok bármennyi idjeű adminjailt,amennyiben lehetséges account restartot (Törlést, hogy ezután újat tudjak kezdeni), hogy újra játszhassak. >
[[[ Köszönöm, hogy végigolvastátok, várom a mihamarabbi elbírálást ]]]

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.