Swjatoslaw Rilejev jelentkezése a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

koxosje

Újonc
2019. 01. 10.
4
2
b926f62955f3269252362f79944a99b4.jpg

OOC

Neved?:

~Krehlik Dávid~

Korod?:

~17 éves vagyok~

Játszott perc:

~53.000~

Volt-e már bannod?: (UCP)

Volt-e már jailed?: (UCP)

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)

~A szerveren lévő perceimből a szerintem több mint a felét,rendvédelmisként töltöttem,és szerintem tudnám azt a feladatot teljesíteni amit rám kiszabnak.Illetve azért szeretnék még a frakció tagja lenni mivel gondolom egy komoly közösség van ahová jól betudnék illeszkedni,mivel barátkozó és könnyen ismerkedő tipus vagyok.~

Miért téged válasszunk?: (70 szó)

~Fentről említem a mondatom,hogy : "Tudnám azt a feladatot teljesíteni amit kiszabnak rám",illetve frakció szabályzat teljeskörű pontját betartva látnám el a feladatomat.Bármilyen RP szituációba megtudom állni a helyem.Magabiztos vagyok abba amit csinálok.~

Mesélj magadról: (150 szó)

~Dávidnak hívnak,17 éves vagyok,és B-A-Z megyében élek egy kisebb létszámú városba.Lassan a 3.ik évemet zárom a szakgimnáziumban ahol programozói szakon vagyok.Türelmes magabiztos és megbízható ember vagyok.Általában könnyen megbarátkozok ismeretlenekkel.Nem vagyok haragtartó,de nem is konfliktus kerülő,ha ki kell állni magamért,vagy valakiért akkor teljesen helyt állok abban a pillanatban.~

IC

Neve:

~Swjatoslaw Rilejev~

Születési éve:

~1989.05.05~

Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:

~Kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, és ellenőrzése. Adó visszaigénylés vagy Adó visszatérítés. Cégek bejelentése és annak ellenőrzése. ~

Hogy végezne el egy igazoltatást?

~Gyanús jármű esetén fényhidat használva,illetve Megaphone segitségével,felszólítanám hogy húzodjon félre majd állítsa le a gépjármű motorját.Mindez megtörténtek után bemutatkoznék,napszaknak megfelelően,jelvényszám bemondásával,és felvilágosítanám hogy miért is vontam az adott illetőt intézkedés alá.Elkérném az iratait,egyeztetném,majd vissza nyujtanám az illetékesnek.Ha minden rendben ment,akkor napszaknak megfelőlen tovább engedem az adott személyt ~

Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:

Van-e ismertsége az állományba?:

~Nincs~

Miért pont önt válasszuk?

~Megbízható vagyok,és jól dolgozok csapatmunkában~

Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?

~Adó kezelés,illetve bejelentések kezelése~

Mikor használhat kényszerítő eszközt?

~Ha az adott illető felszólítás ellenére se képes eleget tenni a hatósági felszólításra~

Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?

~Biztonságos helyre megyek,majd rádióba C0-t jelentek be,hellyel ellátva,és megvárom az erősítést~

Önéletrajz: (180 szó)

~Swjatoslaw Rilejev vagyok 1989.-ben születtem a See City korházban édesanyám születésemkor meghalt igy nem is ismertem, édesapám nevelt fel aki élete végéig rendvédelemmel foglalkozott így én is rendészeti főiskolával végeztem 2015-ben. Sajnos édesapám 2016-ben meghalt ezért úgy döntöttem hogy én is életem végéig rendvédelemmel fogok foglalkozni,és mindenemet erre áldozom fel. ~

Aláírás és dátum:

~Swjatoslaw Rilejev 2019.02.10~

Utoljára szerkesztve:

Ronald

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
66
20
V4 karakter
Ronald R Reynolds
V2 karakter
Ronald W Reynolds
A jailokról a kép nem jó.

Droogo

Egyedül vagyok és egyedül is maradok.
2019. 01. 10.
157
76
Alforja, Catalunya, Spain
V2 karakter
David Nisa Cordero
TIsztelt jelentkező! Lapja elfogadva. Várjuk ma 5 órakkor a kapitányságon, ha nem tud megjelenni jelezze itt. ((ts-re is.))

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.