Neved:
< Swjatoslaw Gorkij >
A ban időpontja:
< 2020-06-26 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Jamie >
A ban oka:
< Multiaccount >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Rengeteget RP-ztem a szerveren, sok barátom, és élményem szakadt el tőlem a Ban miatt, és rettentően hiányolom őket. Nem ártottam a közösségnek, azzal hogy elkövettem a multiaccountot, sőt sokszor igyekeztem feldobni másokat a szerveren. Az utolsó hetekben, amikor leginkább éreztem hogy mennyire élvezhető ez a szerver, akkor is Frakcióban, hasznosan töltöttem el az időmet, hiszen sokakat lekötöttem, és magamnak is gyűjtöttem az élményeket. A Leader, egyben Admin, aki még most is tevékenykedik a szerveren, még beszélt is veled Jamie a nevemben, hogy nem-e tudnánk megbeszélni. Szeretnék újra az ő frakciójában elhelyezkedni és folytatni azt az életemet, amit az LV szervere dobott fel olyan magasra. A Multiaccountot azért követtem el, mivel úgy éreztem hogy a másik accountomat nem fair módon bírálták, hiszen az indok Farmal való átverés volt, és a másik V3-mon még szabályos is volt átverni farmal másokat, mert aztmondták IC ügy, én pedig csak nem hosszabbítottam meg a farmomat amit bérbe adtam mert nem voltam itthon, ezt akkor TS-en is mondtam adminnak aki nem értett velem egyet. Nagyon szépen kérlek téged Jamie, had legyek újra játékos, hiszen egy életérzés számomra, amikor a karakterem életét alakítottam. Bármire képes vagyok, akár nullázatok le, vagy bármi, csak had legyek része annak, amiből ti is nehezen szakadnátok ki!
-Kellemes ünnepeket. >
Utoljára szerkesztve: