Elutasítva Swjatoslaw Gorkij - Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rustick

Újonc
2020. 12. 17.
5
0
V4 karakter
Alan Esparraguera
LV karakter
Swjatoslaw Gorkij
zoldlogo.png

Neved:
< Swjatoslaw Gorkij >

A ban időpontja:
< 2020-06-26 13:31:09 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Jamie >

A ban oka:
< Multiaccount >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A szerveren napi több mint tíz órát játszottam, gyakran egész héten, rendkívül a szívemhez nőtt ez a szerver, nincs más szerver, sem játék ami ilyen hosszútávon letudna kötni. Személyem szerint jó szerepet töltöttem a szerveren, mindig is frakciókban RP-ztem, és gyakran dícsérték a szerveren tudásomat, szerintük jó volt velem RP-zni. Az utolsó heteimben a szerveren Krikszti frakciójában voltam. Akkoriban még kezdetleges volt, és kevesen jártak oda Rp-zni, én minden nap a "HQ-n' RP-ztem, volt hogy csak egyedül, volt hogy 10 civil és pár frakciótaggal gyűltünk oda. A sok RP mellett autóra sem költöttem. Az egyetlen autóm, egy ajándék volt, unalmas perceimben A postás melót űztem, és minden csomagnál RP-ztem a kézbesítést. És az egyik háznál egy fél órás RP után OOC chatben írták nekem, hogy "nagy szám hogy valaki ennyire RP képes". Ebbe természetesen belekötöttem, hiszen a szerveren rengeteg pozitív tapasztalatom volt másoknál is. A másik Account lassan több mint két éve lett kibannolva, és a multiaccount körülbelül egy éve lett elkövetve. A mostani Bann nyáron történt, és tudom hogy teljesen jogos az elbírálás, viszont mégis arra kérnélek Jamie.. Kérlek had menjek vissza a szerverre, rettentően hiányoznak ezek a percek a barátaimmal, és ez a társaság. Megfelelne nekem ha újra kéne regisztráljak, vagy ha lenulláznák a karakteremet. Bármibe is kerül, de kérlek fogadjatok vissza! Megígérem hogy jó tagja maradok a szervernek. >

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Úgy játszottál, hogy egy másik accountodon volt egy végleges kitiltás. Erre az indokra nincs unban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.