Sweet D Louie jelentkezése SGH-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Escooka

Barangoló
2020. 04. 02.
76
58
V4 karakter
Salvatore Giovanni
LV karakter
Sarah S Kennedy
V2 karakter
Salvatore Giovanni
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Baráth Viktornak hívnak IG nevem Sweet D Louie, 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Kereken 30100 játszott percel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminok munkái segítése. Az embereknek ha kisebb kérdései vannak általában az SGH-nak szoktak írni. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném magam kipróbálni hogy hogyan tudnám megálni a helyem SGH-ként illetve van múltam is másik szerverekről úgy hogy nem lesz probléma. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rengeteget tudok aktív lenne, segítőkész vagyok, ha kell elmagyarázok bárkinek bármit 5x 6x is. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5 óra kb vagy több ameddig fent vagyok. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/FldCXph >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/FldCXph >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Aktív vagyok, szeretek segíteni bárkinek, megbízható vagyok. Negatív: szókimondó vagyok, nem szeretem ha fel húzzák az agyam, hiper aktív vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha lenne rá lehetőségem akkor igen. Rengetek szerveren voltam adminisztrátor úgyhogy rengetek tapasztalatom van. Úgy érzem admin ként is megtudnám álni a helyem. Ha erre is van lehetőség akkor szeretnék egy jó csapatba tartozni és segíteni az adminok munkáit. Ahogy említettem ha kell elmagyarázok mindent 5x is. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elősször is elmondanám neki hogy a SeeMTA v3 fórum oldalán olvassa el részletesen a szabályzatot hogy biztosan ne kövessen el olyan hibát hogy netán ki bannolják vagy egy nagyobb időre adminjailt kapjon. Amit tudni kell hogy úgy kell viselkedni mint a való életben. Egy második életet alakítasz ki. A szabályok betartásával úgy cselekdsz ahogy szeretnél úgy alakítod az RP-det. Ha esetleg valami fórmátumban nem helyes karakter leírást ad magáról akkor szólok neki hogy descriptionba változtassa meg. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Meg kérdezném hogy miért kellene neki a vhspawn ugyanis indokolatlanul nem lehet csak úgy adni. Ha esetleg zuhanna a világból akkor igen. Illetve ha irnák egy adminra hogy adjon neki vhspawn-t. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Ebben az esetben akkor nem vehetik el ha PP-zve van illetve ha skines a fegyver. Ha ezek közül egyik sem igaz rá akkor nyugodtan elvehetik. >>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.