Elutasítva Svetlana Vyazemsky --> Burak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Faziiii

Újonc
2020. 07. 02.
34
37
V4 karakter
Micheal Sangre
LV karakter
Vyazemsky Svetlana
zoldlogo.png

Neved:
< Svetlana Vyazemsky >

A ban időpontja:
< 2022.02.20 16:37:41 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Burak >

A ban oka:
< Bugg kihasználása >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elsőnek is azzal szeretném kezdeni hogy teljes mértékben értetlen számomra ez a ban. Mégpedig azért mert úgy történt hogy, utánfutóval elmentem kaszi elé, bementem játszani egy kicsit. Lejárt azt utánfutó, kicsit később kimentem és a kocsim felborult, azt hittem tks de mégse. Erre írtam Burak-nak hogy felborult a kocsi és hogy tudna e segíteni? Mondta hogy bizonyíték van-e? Mondtam neki hogy nem de legalább egy flippet kaphatok rá? Mondta hogy igen. Mikor megvolt a flip érdekes módon nem volt tks a kocsi. Mivel nem az én hibámból borult fel az autó, ezért úgy éreztem igazságosan hogyha elmegyek vele. Elmentem, majd visszamentem később egy üzlet miatt, majd megjelent Burak. Ic közben odajött hogy mit keresek ott hogyha ha az előbb felborultam. Próbáltam elmagyarázni hogy mi hogy történt de nem nagyon lettem meghallgatva. Mondtam neki hogy hagyjuk inkább rakj be jailbe nem szeretnék vitázni. Erre kibannolt. Nem éreztem jogosnak de utána már nem tudtam vele beszélni mert kilépett dutyból. Nem akartam pk-t tenni mert szerintem az nem oldaná meg. Szeretném ha válaszolnál Burak és megtudnánk beszélni. U.I. nagyon hiányzik már a szeró. >

Burak

Mindenható
2019. 03. 04.
317
1 259
25
Kazincbarcika
V4 karakter
Xavier Watson
LV karakter
Derek Larson
V2 karakter
❌
Szia!
Az unflipet követően kutyakötelességed lett volna jelezni felém, vagy akár más admin felé, hogy nem lett totálkár az autód.
Legalább háromszor, ha nem többször elmagyaráztam neked, hogy mi volt a probléma ezzel kapcsolatban, tehát nem értem miért érzed úgy, hogy nem lettél meghallgatva. A lekezelő stílusodról nem is beszélve.
Egyenlőre marad a kitiltás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.